Мужчина Солнце
Dhe ai prerë gjoksin tim me shpatë,
Dhe dridhur zemra mori
dhe UHL, flakë zjarri,
Në vrimë gjoks ngritur.

(A. C. Pushkin)

Njeriu u krijua në bazë të vektorit, si një reflektim i mashkullorësi. Aftësia Basic vector – arrij qëllimet, të hapur një të ri, krijimin e zgjidhjeve të reja të cilësisë së lartë, japin formë të kuptueshme kërkime të rëndë dhe konfuze dhe strukturat e jashtëzakonshëm apo konfuze. Një njeri ndihmon një të nënkuptuar të bëhet e qartë, dhe të gjitha objektet formuar duke e bërë atë në një matricë të përshtatshëm.

Në tekstet e lashta të përmendur, se njeriu – kjo shtizë, majë shtize ose sipërfaqe konveks.

në, ajo grua ishte se dyqan dhe për të shpërndarë, Njeriu ka ende për të krijuar atë, hapur, zhvilluar apo formë. Ajo ishte vetëm pasi objekti i ri do të gjeni të pranueshme manifestohet forma e tij mund të marrë matricën e depozitimit. Në këtë njeriu nuk është një situatë e thjeshtë.

Për shkak të njeriut vet vektoriale natyra ka karakteristikat e duhura fiziologjike të organizmit. Mundësia për një kohë të gjatë për zgjidhjen e problemeve komplekse, aftësia për të mbledhur forca, mundësi të përqëndrohemi në një detyrë, Ajo ka një diferencë relativisht të madhe të materies gri.

Njeriu është në gjendje që të angazhohen arritje entuziazëm vendosur veten qëllime, pa u hutuar nga ushqimi dhe manifestime të tjera të botës përreth. Njeriu është në gjendje për të lëvizur shpejt, në qoftë se ajo është për të bërë gjërat në mënyrën e vet.

Mashkull i aftë për të bëmat heroike, janë të lidhura në mënyrë tipike me gra të shpëtuar nga telashe, në të cilën një grua mund të kënaqur për shkak të mungesës së materies gri të nevojshme për sigurinë e jetës, ose për shkak, ajo nuk marrin parasysh këshillën e ditur. Zakonisht si një grua, kur të shpëtimit të saj, në atë që mund të krijojë mundësinë e shpëtimit të tij me qëllim, Burri ishte në gjendje të bëjë një feat heroik.

Njeriu nuk është i interesuar në gjetjen e zgjidhjeve të gatshme. Më tërheqëse për të kjo është mundësia për të bërë zbulimin e tyre, krijuar diçka, e cila ende nuk është. Dhe kjo mund të përfitojnë nga të huajt zgjuar penale.

vetëm, duke krijuar një cilësisht të ri, Njeriu është në gjendje për të arritur këtë ndjenjë të pasuri dhe të ngopur.

Për botën e jashtme një njeri trajtohet me kujdes, dhe kjo i lejon atij për të mbrojtur veten. Ndërsa një grua është e prirur për të romantizmit, që, si rregull, Ajo shkakton probleme, i cili pa ndihmën e njerëzve nuk do të marrë (dhe në qoftë se kjo nuk është në dorë – është një rrugë me një kalim) – Njeriu është mënyra më pak emocional e jetës.

njeri i mençur – mashtrojnë atë në vend se vetëm, në qoftë se ai nuk dëshiron të vet. Por hype aktual i njerëzve tregon, se autori fillimisht donte të mashtrimit “revolucion” për veten.

njeri paqësorë: Ai kurrë nuk e bëri dëshirat e liga, dhe, veçanërisht, grua, në qoftë se vetëm ajo nuk është e nevojshme për të trajtuar. Ai gjithmonë përpiqet për të zhvilluar botën. Në qoftë se një njeri nuk është paqësore – Kjo nuk është njeri.

Në mjekësi, nuk është një praktikë e trajtimit të sëmundjeve narkotike. Njeriu është mjaft i suksesshëm “fjalim”, por vetëm nëse, në qoftë se ai kërkon të shërohet. Kjo është për shkak të faktit, burrat stabiliteti info është mjaft e lartë dhe, në qoftë se ai vetë do të akorduar – rezultati do të arrihet.

Njeriu është i prirur për punë e vështirë me një numër të vogël të objekteve: transferimin e peshes, krijimi i një objekti kompleks, heqjen ngarkesa të rënda, Biseda mbi meritat, procesi i menaxhimit të, funksionet mbrojtëse dhe stabilizuese. Ai është më afër informacionit.

Мужчина ЗвездаМужчина Вектор
Si thelbi i maskulinitetit – Njeriu është një vektor, përfaqëson rreze. E cila është më shumë se niveli shkakor është mishëruar në formën e yjeve, rreth të cilit planetet rrotullohen.

Në një yll të nivelit delikate – ky rod; planet – Kjo Ring. Në këtë njeri – ky rod, duke mbajtur unaza e planetit.

Njeriu është një vektor. Detyra e tij kryesore – sintetizojnë dhe lëshojnë energji për lëvizjen e planetëve.

PS
Nëse ju jeni të gatshëm për të luftuar deri në vdekje për Natyrës, E cila është brenda jush – ju jeni të pavdekshëm.


dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество