Archive for the ‘papan’ Category

Планетарная помощь

Hello ЛюБиМыЕ! ^)
^^^^^^^^^^^^^^^^
После достаточно продолжительных размышлений было принято судебное заключение и сейчас будет оглашено решение относящееся к несанкционированной хозяйственной деятельности на Планете bumi.

Вся мудрость Semesta
скрыта в каждом sawijining миллиметре
- не зачем желать слишком многого,
nalika kaputusan находится прямо перед тобой.

Пролог.
********
Всем известно, что дела в правительственных кругах Waca liyane

10 лет сайту БеСКоНеЧнОгО КоСмОсА

КоСМоС НаМ, ДрУзЬя!

Сегодня исполнилось 10 лет с момента появления сайта БеСкОнЕчНыЙ КоСМоС в сети интернет, sanajan, мне кажется, что должно быть 11.

Идея БеСКоНеЧнОгО КоСмОсА оказалась на столько полезной и привлекательной, что за это время у нас появилось огромное количество подражателей повсеместно, правда все они ничего не смыслят в КоСмОсЕ и БеСкОнЕчНоСтИ, но им успешно удается обманывать свою публику.

Происходит много всего интересного, много изменений в Мире, которые проводит БеСкОнЕчНыЙ КоСМоС. Mungkin, скоро вы не узнаете этот Мир. При удобном случаеряд вопросов будет освещён.

Так как состояние медицины крайне плачевное: ничего не лечат – dipun tilar, что придется оказывать помощь нуждающимся. Но это зависит от наличия свободного времени.

Сегодня погода должна быть хорошейнаслаждайтесь. :)

Moscow


lan “Adoh saka sampurna”, kang “aja kejem”
Iku ora gampang kanggo ngapusi.

Senadyan nomer akeh intimidating Legenda bab Moscow, saben, sing bakal luwih kuwat tinimbang sing ngedeni, Moscow mbukak Waca liyane

sapunika

Festival of Space Weather in Moscow.

gunung iklim

Yen Mohammed diblokir cara kanggo Pagunungan, Gunung lan ora menyang Mohammed – iklim ganti lan gunung-gunung Waca liyane

…Mars…

ores, Continent peteng.

 
Waca liyane

dateng.

Pracaya ing Space: cosmos apik.

pitulungan kanggo Serikat.

Space bakal nulung ing pembangunan sing negara, kang individu sarwa bakat teka daya, tinimbang ora bajingan lan bangkrut “raja”. kasedhiya, yèn pamaréntah bakal ngirim kanggo wong-wong mau.

tk. Ing sawetara negara kahanan wis ora njupuk ora nyukupi – iku perlu kanggo menehi conto tartamtu: ing setelan kontemporer Klitschko bakal apik “Sang Prabu” kanggo Ukraina, nanging yen ana wong liyane sarwa – sampeyan perlu kanggo pass pamaréntahan hukum, tanpa saé “wisata”, tk. iki ditrapake kanggo urip “organisme biologi”. Genius iku kuwi “bab”, kang kudu didhukung langsung – digunakake boten bakal. Kanggo mutusake masalah kahanan sing perlu kanggo nindakake soko – nulis 8love.org/ pesen pribadi?11 kanggo mangerteni sing luwih lengkap.

Yen kahanan kiwa iku – bisa mungkasi ing kanibalisme, lan nandhang sangsara, utamané, padha, sing saiki utamané agresif.

Révolusionèr sawetara taun kepungkur dielingake, sing ing dibutuhake wektu kanggo nyoba kanggo nyegat tumindak aktif degenerated Zetas “tampuk”. Lan kene conto…

Ireng lan putih Sun

Космос и СолнцеUdan lan sunrises. World sampurna!
Source alam kang unik.
digdaya alas Nightingale Getaran,
Given kabeh song ramalan
(On lucika raprostranim donya)
tarian alas, evaporates kali,
Kolam ing langit, ultramarin.
We mbaleni karo sampeyan
- sun, dadi kawula! :)

Waca liyane

geter

ВибрацииAku teka nang jagat kéné iki, kanggo ndeleng srengenge,
Lan ingkang wonten biru.
Aku teka nang jagat kéné iki, kanggo ndeleng srengenge,
Lan gunung-gunung inggil.

Aku teka nang jagat kéné iki, kanggo ndeleng segara,
Lan vales gembur.
Aku digawe ing donya ing ndeleng single,
Aku master.

(Konstantin Balymont)
≋≋≋ Вибрации целого Космоса вместе ≋≋≋

bali ndhuwur
 


papan