“Arsyeshme të gjithë e kuptojnë lehtë,
Soul parë tani.
Dhe kështu që të mos dalë lot,
Për botën për të kuptuar dhe për të mbrojtur,
Përveç syve të dhëna
dhe mendimet, i mprehtë, si një shpatë…”

citoj këtu http://nostradamys.ru/angel9.html

Ungjilli i Gjonit: 3:3 Jezusi iu përgjigj:: me të vërtetë, Në të vërtetë po ju them, nëse një nuk ka rilindur, Ai nuk mund ta shohë mbretërinë e Perëndisë.

Nikodemi i tha: '': Si mundet një njeri lind, të qenit i vjetër? mund të hyjë ai për së dyti në barkun e nënës së vet dhe të lindë?

Jezusi u përgjigj:: me të vërtetë, Në të vërtetë po ju them, nëse një nuk ka lindur nga uji dhe nga Fryma, ai nuk mund të hyjë në mbretërinë e Perëndisë. Ç'ka lindur nga mishi është mish;, e cila ka lindur nga Fryma është frymë. Mos u mrrekulloni, Unë i thashë ju: Duhet të lindni përsëri.

Fryn era, ku ajo dëshiron, dhe ti ia dëgjon zërin, dhe nuk e di, ku ajo vjen nga dhe ku shkon: kështu është edhe çdo njëri, lindur nga Fryma.

14:15 Nëse e doni mua, mbani urdhërimet e mia. Dhe unë do t'i lutem Atit,, dhe do t'ju japë një Ngushëllues tjetër, Ai mund të qëndrojë përgjithmonë me ju për gjithnjë;, Shpirti i së Vërtetës.

14:26 ngushëllues, Fryma e shenjtë, Që Ati do ta dërgojë në emrin tim, do t'ju mësojë çdo gjë dhe do t'ju kujtojë të gjitha këto, Kam thënë për ju.

15:26 Kur të vijë Ngushëlluesi, Që unë do t'ju dërgoj prej Atit, Fryma e së vërtetës, Që buron prej Atit, Ai do të dëshmojë për mua.

16:7 Por unë ju them të vërtetën: më të mirë për ju, Unë shkova në; për, në qoftë se unë nuk jam, Ngushëlluesi nuk do të vijë te ju; por, po shkova, Unë do të dërgoj atë me ju, dhe Ai, që vjen, ta bindë botën për mëkat, për drejtësi dhe për gjykim: e mëkatit, sepse nuk besojnë në mua; i drejtësisë, sepse unë po shkoj tek Ati, dhe ju nuk do të më shihni; e gjykimit, sepse princi i kësaj bote është dënuar…
Kur do ai, Fryma e së vërtetës, Ai do t'ju prijë në çdo të vërtetë: për shkak se ata nuk flasin për veten e tij, por do të flas, ai dëgjon, dhe do të ju tregojnë gjëra. Ai do të më përlëvdojë, për shkakun tim, dhe do të shpall atë për ju. "


Ungjilli i Markut
: 13:4…na tregoni, kur ajo është e, dhe çfarë shenjë, Kur e gjithë kjo duhet të realizohet? u përgjigjur atyre, Jezusi nisi t'u thotë: ruhem, se mos ju mashtron ndokush, Sepse shumë do të vijnë në emrin tim, duke thënë:, se unë jam; dhe do të mashtrojnë shumë.

13:24 Por në ditët e, pas atij mundimi, dielli do të erret, dhe hëna nuk do të japë shkëlqimin e vet, yjet do të bien nga qielli, dhe qiejt do të tronditen. Atëherë do të shohin Birin e njeriut, duke ardhur mbi retë me shumë fuqi dhe lavdi.

Matthew: 24:36 Në të njëjtën ditë dhe atë orë, askush nuk e di, ka engjëj qiellorë, por vetëm Ati im.

24:42 kështu, Shikojnë, sepse unë nuk e di, në cilën orë do të vijë Zoti juaj. Por ju e dini këtë, se në qoftë se i zoti i shtëpisë e kishte njohur, në çfarë orë të hajdut do të vijë, do të rrinte zgjuar dhe nuk do të lejonte t'i shpërthehej shtëpia. Prandaj edhe ju jini gati, në atë orë që nuk e bëni, Biri i njeriut do të vijë.

24:48 Nëse rob, duke qenë i zemëruar, Ai thotë në zemër të tij: nuk do të vijë së shpejti, zotëria im,, dhe fillon t'i rrahë shokët e vet dhe të hajë e të pijë me pijanecët;, - zotëria e atij shërbëtori do të vijë në një ditë, në të cilën ai nuk pret, dhe në një orë, nuk është i vetëdijshëm, dhe do ta ndëshkojë, dhe t'i caktojë fatin e hipokritëve; Atje do të jetë e qara dhe kërcëllim dhëmbësh rreth duke ardhur mbi retë me shumë fuqi dhe lavdi.

Luke: 17:20 Dhe, kur u pyet nga farisenjtë, kur ajo është mbretëria e Perëndisë, Unë u përgjigja:: Mbretëria e Perëndisë nuk vjen me shenja të jenë, As nuk do të thotë se ata: këtu, ajo këtu, ose: këtu, atje. pasi vini re, Mbretëria e Perëndisë është përbrenda jush.

Ai u tha dishepujve të vet,: do të vijë koha, kur ju doni të shihni të paktën një nga ditët e Birit të njeriut, dhe nuk e shohin; dhe ju them: këtu, këtu, ose: këtu, atje, - nuk shkojnë dhe ndjekje, për, si rrufe, ndriçon nga njëra anë nën qiell, shkëlqen në pjesën tjetër nën qiell, kështu do të jetë edhe Biri i njeriut në ditën e tij.

Por më parë i duhet të vuajë shumë dhe të hidhet poshtë nga ky gjini. Siç ishte në ditët e Noeut, kështu do të ndodhë në ditët e Birit të njeriut: ushqim, pijshëm, i martuar, i martuar, deri në ditën, Noeu hyri në arkë, dhe erdhi përmbytja dhe i zhduku të gjithë.

hinduizëm: Profecia më të famshme të hinduizmit, ajo është e, ndoshta, në vazhdim: Kur Dharma fisnik zhduket në botë (Dharma – moral, mirësjellje, ndershmëri), ndërsa Vishnu misheruar dhe predikon vlera universale dhe jetën plotfuqishëm të drejtë, rivendosjen Dharma. Ngushëllues në Veda është quajtur Kalki (ndjekim, Maitreya). Kur recetat e Veda dhe ligjet e vendosura pothuajse kanë humbur fuqinë e tyre dhe fundin e epokës së Kali do të jetë afër, pjesë e esencës hyjnore, i cili jeton në natyrën e tij shpirtërore në personin e Brahma, dhe se është fillimi dhe fundi, dhe që mbulon të gjitha gjërat, të zbresë në tokë. Ajo do të jetë në fytyrën e Kalki, i lindur në një familje fisnike të Brahmin dhe pajisur me tetë aftësi mbinjerëzore. Me fuqinë e saj të jashtëzakonshme, ai do të shkatërrojë të gjithë barbare dhe hajdutë dhe do të fitojë të gjithë ata, që bëjnë paudhësi. Ai do të rivendosë drejtësinë mbi tokë, dhe shpirtrat e të gjallëve në fund të epokës së Kali zgjoheni dhe të bëhet i pastër si kristali. njerëz, vazhdon një ndryshim të tillë nën ndikimin e fuqishëm të kësaj kohe, Ajo do të bëhet fara për brezat e ardhshëm dhe do të fillojë lindjen garë, të cilat do të ndjekin ligjet e kohës së Kretës, AD Pastërtia.

Budizëm: Profecitë rreth Maitreyee. Maitreya – profeti i ardhshëm i madh, Buda i rendit të ardhshëm botëror,. Maitreya është e vetmja Bodhisattva, e cila është e njohur nga të gjitha drejtimet e budizmit, ardhja e tij ishte parashikuar në “Visuddhimagga” Buddagkhoshi, “Tripitaka” Sakyamuni, në veprat e hershme të Mahayana, në “Maitreya-vyyakarane”. Në Kinë është quajtur Mile, në Japoni – Miroku, lamaistkoy në mitologjinë – Maitreya, Airport Jamba.

në ditët e, vëllezër, në terren do të jetë më i larti, quajtur Maitreya. Ai do të jetë e mbushur me urtësi dhe bujari, hare, njohja e çdo gjëje në botë dhe do të përkryer këshilltar, mësues për perëndive dhe burrave, zot Glorious, Buda, kjo, unë tani. Ai e di dhe studiuar tërësisht, qenë me të saj ballë për ballë, i tërë universi, me botët e saj, perënditë e tij dhe frymërat e liga, dhe bota e asketëve dhe Brahmins, Sundimtarët dhe popujt, ashtu si unë jam tani të gjitha ato që unë shoh dhe e di. ligj, përsosur në konceptimin e saj, bukur në zhvillimin e saj, bukur në zbatimin e tij, Ai deklaroi në dush, dhe mesazhi; ai e njeh jetën më të lartë në të gjithë plotësinë e saj dhe pastërti, ashtu si unë jam tani. Ai do të shoqërohet nga mijëra adhuruesve, Unë kam qenë i shoqëruar nga qindra adhuruesve tani!. (Digha Nikaya. Çakkavatti-Sidhanada suttanta)

Zoroastrianizmi: Dhe do të jetë Shpëtimtari Lavdiplotit (Saoşyant) dhe Botërore përmendore (Lini-Ehret). Shpëtimtari për shkak se ai e quajti, që punon për të mirën e të gjitha qenieve, dhe reformator universal – prandaj, i cili siguron pathyeshmëri e çdo gjë. Ai do të luftuar pasardhësit të keq për dy këmbë dhe kundërshton urrejtjen, shkaktuar nga besimtarët. (Avesta, Ordibehesht-jaşt 13.129)

Islam: Mahdi – Emri i fundit nga 12 Imamëve. Aliu ishte imami i parë, in-ligjin e Muhamedit. Sipas burimeve tradicionale të Islamit Mehdiut do të vijë gjatë Late i Gjykatës (Kiyama), për të shpëtuar botën. Prania modest i Mehdiut në Islam koncepti tërësisht mbizotëron në çështjen e Imamit gjatë periudhës së zhdukjes së tyre deri në kthimin e pritshme të Shpëtimtarit në kohën e Kiyama.

Në kohën e lindjes së tij, përshkon drita në majë të kokës së foshnjës dhe për të arritur në thellësitë e qiellit ... ky fëmijë – Mahdi, тот, që mbushin tokën me barazi dhe ligjshmërisë, pasi ajo është e mbushur tani me shtypje dhe paligjshmëri.

Shënon kthimin e Mehdiut (“kryesor”) Ajo do të jetë dominimi global i së keqes në tokë, fitore mbi forcat e forcat e keqe e mirë, kjo kërkon vjen fundit dhe përfundimtar Shpëtimtar. Nëse kjo nuk ndodh, rezultati do të absorbohet plotësisht nga errësira e njerëzimit.

Gjatë ardhjes së njerëzve Mehdiu do të lënë pas dore namazin dhe hyjnores, dhuruar mbi ta, legalizojë të pavërteta, praktika fajde, marrin mito, ndërtuar ndërtesa të mëdha, shesin fenë për të fituar këtë botë të ulët, punësojë idiots, Chat me gratë, shkatërruar lidhjet familjare, binden pasion, dhe trajtojnë zotohet të vogla.

Bujaria do të konsiderohet si një dobësi, por mëkati është përlëvduar. Princes do të jetë i korruptuar, dhe ministrat do të jetë e shtypësit, Intelektualët janë tradhtarë, dhe Kurani recitues vicioz dhe e keqja. dëshmitë e rreme janë paraqitur në mënyrë të hapur, dhe imoraliteti shpallur me zë të lartë.

Librat e shenjta janë të pakuptueshme, Xhamia e hipokrizi, minaret zgjeruar. Kriminelët do të lëvdohet, Betejat kuadri do të ngushtohet, zemrat do të jenë në mosmarrëveshje, kontrata ndërpritet.

gratë, babëzitur për pasuritë e kësaj bote të ulët, Ata do të jenë të përfshirë në biznesin e burrave të tyre, Zëri vicioz i njeriut do të jetë me zë të lartë, dhe ai do të dëgjojë. Më të neveritshëm e njerëzve do të bëhet udhëheqës, Libertinëve do të besojnë për shkak të frikës nga e keqja, arsyeja për të cilën ata do të jenë, Gënjeshtarët do të konsiderojë Pravdivtsev, dhe tradhtarë – i besuar. Ata do të mbështeten në këngëtarët dhe instrumentet muzikore, ... dhe gratë kuaj të shaluar, ata do të jenë si njerëzit, ndërsa burrat bëhen si gratë. Njerëzit preferojnë të vepruar këtë botë të ulët Affairs Supreme dhe do të fshehin nën lëkurat e qengjave ujqërve zemrës. Mahdi do të vijë për të rivendosur ndjenjën e humbur e shenjtërisë. Para së gjithash, ai do të ringjallë Islamin në pastërtinë e tij origjinale dhe të integrimit. Al Mu'many, izbr.pr., pp. 333-59, “Kua'im (Mahdi)”

kështu, pritur Imam Mahdi do të përgatisë terrenin për Gjykimin e Fundit dhe Voskreceniyu, Kiyama. Beteja shënoi fitoren përfundimtare e Mehdiut “pasuesit besnikë” (Mu'minun) dhe Universal, krijimi i fundit “feja e pastër”. Ai do të bëjë të njëjtën gjë, se Pejgamberi, shkatërruar, si ai shkatërroi, ritualeve periudhë injorancën. Ai do të rivendosë Islamin. riparimin Mahdi Xhamia dhe rimodeloj Mekën e tyre. Mehdiu do të sjellë një procedurë të re, ri Book, Legjislacioni i ri dhe një traditë të re. fetë e tjera, gjithashtu të braktisur dhe të shtrembëruar, Ata do të restaurohen në të vërtetën e saj dhe pastërti forcës Mehdiut.” Ibn Babin, 129, 1/161; Ibn Ayyash Mugtada-on

Ai izvlekot Tevratin dhe libra të tjera hyjnore nga një shpellë, dhe do të gjykojë mes besnikët e Tevratit, sipas Tevratit, në mesin e besimtarëve të ungjillit sipas Ungjillit, në mesin e besimtarëve të Kuranit, Sipas Kuranit. Ky Imam përkushtim universal i të gjithë njerëzve në të fshehtat e origjinës dhe fillimi i feve të tyre, dhe kjo njohuri është pa dyshim, përshkruar edhe me termin “Mahdi” (“kryesor”), quajtur si, sepse Ai është një, i cili do të na çojnë në të vërtetën.” Al Mu'many, izb.pr., str.342, “Kua'im (Mahdi)”

Sipas disa burimeve tradicionale, gjatë ardhjes së Mehdiut, besimtarët do të jenë të shpërndara në pjesë të ndryshme të botës. të gjithë, ose disa prej tyre, do të sundojë mbi, edhe zogjtë dhe kafshët e fushave do të jenë subjekt i tyre. të gjithë besimtarët, bashkohen në një njësi Mahdi, Ata do të jepet një fuqi të veçanta të mrekullueshme, më e veçantë e të cilave – Komponimi me ndjenja Imamit, Mahdi. Në kohën e ardhjes së Perëndisë, i Lavdëruar dhe voskhvalon, do të zhvillojë dëgjimin dhe vizioni i besimtarëve të tyre në këtë mënyrë, se pa praninë e të dërguarit midis Mehdiut dhe atyre Ai do të flasë, dhe ata do të jenë në gjendje të dëgjojnë dhe të shohin atë pa lënë atyre një vend, ku ai është.” Al Kulayny, Al-Ravda, 2/49

“për zgjidhje, e cila do të jetë e vështirë për miratimin e tyre, ata do të marrin instruksione dhe udhëzime nga Imamit, të cilët do të shkruaj mbi pëllëmbët e duarve të tyre. Ata do të duhet vetëm për të kërkuar, dhe pastaj të kryejë udhëzimet.” Al Nu'mani, Setup. pr., 214

Allahu thotë:: “Rreth Muhamed, ata – Shoket e mi, Zgjedhja ime e pastër, Dëshmia ime pas teje për njerëzimin. Ato janë lajmëtarët e tu dhe më të mirë nga krijimet e mia pas teje. Në lavdinë dhe madhërinë e tij, Unë do të tregoj ato përmes fesë sime, Dhe fjala ime. Dhe me e fundit e tyre, Mahdi, Do të bëj vendin të pastër nga armiqtë e mi. I jap atij forcat e erës dhe do të zvogëlojë retë kokëfortë për Të. Unë do ta ndihmojë atë me ushtrinë time, dhe unë e mbështes atë Angels mia, deri atëherë, megjithatë ai nuk e ka ngritur emrin tim dhe krijimin, Ekskluziviteti im pa ndjenja, dhe pastaj I zgjeruar mbretërinë e tij, dhe unë do të sigurojë suksesin e miqve të mi gjatë gjithë kohës deri në Ditën e Ringjalljes.”

hadith. Imam Mahdi – ky Imam, e cila do të krijojë një rend botëror, ajo do të bëjë kombin pushtet për të paguar për krimet kundër shoqërisë. Ai do të sjellë dobi të njerëzimit. Ai gjen pasuri maskuar tokës dhe të shpërndajë atë në mënyrë të drejtë në mesin e nevojtarëve. Ai do të mësojë reflektimin përulur jetojnë dhe delikate. Ai do të bëjë të qartë, se dinjitetin – është gjendja e brendshme, e cila është në gjysmë të rrugës në mes të dy ekstremeve, dhe e cila është e bazuar në barazi dhe drejtësi. Ai do të rivendosë mësimet e Kur'anit të Shenjtë dhe traditat e Profetit të Shenjtë pas, si bota injoron ato…

Ajo do të mbrojë njohuritë shkencës dhe arsimit të lartë dhe do të përdorin ato. Kontrolli mbi atë kjo është e plotë. Ai do të vlerësojmë njohuritë superiore dhe gjithmonë me nderim ajo do të përdorë. Mendja e tij do të jenë të lirë nga dëshira për të dëmtojë njerëzimin. njohuri më të lartë, kur ajo do të jetë si një lloj i pronësisë, e cila në të kaluarën keqpërdorur, por se tani ajo i jep leje për ripërdorimin dhe të duhur. Në fillim, ajo do të jetë si një i huaj të varfër palavdishëm. Dhe Islami është në një pashpresë dhe të pafuqishëm, si një deve dobësuar me kokën ulur dhe languidly lëkundje bisht. Por pastaj ai do të vendosë Mbretërinë e Perëndisë në botë. Ai do të mësojnë të gjitha provat e mëshirës së Zotit të – Dëshira e tij për të dhënë njeriun folur e jetës së mirë. Haddis nga Ebu Davudi, Najar Teens, Khutba 141, 187 (Shia Islam)


Në Islamit ortodoks sunit
Mahdi – një pasardhës i Profetit, E cila do të jetë një nga udhëheqësit e muslimanëve, i cili do të vijë (sipas mendimit të tyre) në ardhjen e dytë të Isait (Jezu). Ai nuk i mbajnë detyrat mesianike. Ai është një njeri i kohës së tij. Një pamje krejt të ndryshme është në doktrinën shiite. këtu Mahdi – Kjo nuk është vetëm një pasardhës i Profetit dhe i biri i kohës së tij, por fshehur shumëpritur 12 kam. Ai do të mbetet i fshehur para orën e caktuar nga Perëndia, dhe në kohën e caktuar do të vijë në tokë, për të udhëhequr muslimanët, të krijojë një mbretëri të drejtësisë dhe prosperitetit. në të vërtetë, Mahdi është në mesin e mesisë Shia. Mahdi nuk është përmendur në Kuran. Njohja e saj të marra nga Suneti.

Profecitë Nadi Grant "Great Rishi Bhrigu njohur në Indi si autor i dy traktate të mëdha astrologjike: Brig Samhita dhe Nadi Grant. I pari përshkruan fatin e një personi në pozitën e yjeve lindjen e tij, e dyta parathotë ngjarjet më të mëdha në botë të një natyre shpirtërore. Një tjetër urtë Bhudzhandar Kaka shkroi në Tamile, dy mijë vjet më parë, koment dhe interpretim Nadi Grant. Atje gjejmë shumë ngjarje, që kanë ndodhur në kohën tonë. për shembull, Bhudzhandar parashikuar lindjen e Mahatma Gandhi, emri i tij, natyrë, kohëzgjatja e saj Misioni, edhe vendi i lindjes së tij. Ai gjithashtu parashikoi, që do të jetë bota Wars parë dhe të dytë, dhe shpikje e tanishme do të bëhen të tilla, si një tren, aeroplan, energji elektrike, etj. sipas Bhudzhandaru, pas 1922 vit është i lindur i madh Maha Yogi. Kjo Maha Yogi është mishërimi i Shpirtit të Shenjtë dhe do të mishërojnë të gjitha të fuqisë së Perëndisë. В 1970 do të fillojë transformimin e vetëdijes njerëzore dhe në fund të Kali Yuga, për t'i dhënë vend në jug të Kruta. para se të vërteta-kërkues duhet të ketë praktikuar përkushtimi / Bhakti /, Njohuri / Gnyana / ose Yoga e Patanjali, për të arritur gëzimin e çlirimit / Moksha /. Ne kishim për të shkuar nëpërmjet një kufizime shumë të rënda, për të arritur zgjimin e energjisë Kundalini. Por me hirin e këtij Maha kërkuesit Yoga do të jetë në gjendje të përjetojnë gëzimin e çlirimit gjatë jetës në mënyrë spontane dhe ata do të jenë në gjendje për të parë zgjimin e Kundalini. Fillimisht, një njeri në një milion do të arrijë Yoga Çlirimtare, pastaj, për shkak të kësaj Yoga i gjithë njerëzimi vdekjes Pushtuar. Me këtë Yoga ri qenie njerëzore do të jetë në gjendje të përjetojnë gëzimin e Brahman, pa kaluar në Samadhi / pa lënë përfundimisht trupin e tij /. Shumica nuk do të duhet për të lënë trupin tuaj, as të pranojë lindjen e re. shpirtrat e realizuara nuk do të duhet të kujdesen më shumë për ushqimin, rroba, strehim. sëmundje fizike dhe mendore do të mposhten plotësisht dhe spitalet do të zhduket. Ne kemi nevojë për të jetuar një jetë familjare, për të zotëruar këtë yoga. Mosha e vjetër dhe të lënë një shpirt realizuar do të marrë një trup qiellor. Friends Maha Yoga, që posedojnë këtë Yoga Maha, të jetë në gjendje të fluturojnë në trupin tuaj. Ky organ, Trupi i hollë nuk është subjekt i ndonjë zjarr, çdo armë. Ajo mund të shihet nga syri i njeriut dhe ajo lehtë mund të lëvizin në Univers. Kjo do të ndodhë jo vetëm në Indi, por në të gjithë botën. Trashëgimia shpirtërore e Indisë do të jetë i shpëtuar dhe vendi do të përparojë në drejtim shpirtëror. Në fund, të gjitha kombet do të mblidhen në Kongresin, për t'i dhënë fund luftërave absurde. Në qytetin e madh të presë konferencën, e cila do të çojë jo politikanët, dhe yoga. Njerëzimi kupton dhe njeh rëndësinë e shërbimit vetëmohues. zbulimet e reja shkencore do të kontribuojë në takimin e shkencës dhe fesë. Ekzistenca e Perëndisë dhe Atma janë provuar shkencërisht dhe, kështu, shkenca dhe shpirtërore do të shkrihen. Në këtë epokë të re, transformuar këtë Yoga re, Secili do të ketë statusin e saj përkatëse sociale, sipas aftësive dhe vlera e tyre. Si nevojat e shoqërisë do të jetë i kënaqur në mënyrë të plotë, Kjo nuk do të duhet të holla. Shoqëria do të jetë i shëndetshëm, lirë nga frika, pasi që nuk do të jetë më i dobët, as i pasur ".

Francis dhe Luis Saokayana Akki (vepër referimi Astrologjia, me. 227) "... Pluto hyn në plejadë e Shigjetari rreth 2000 vit, që tregon periudhën e rilindjes shpirtërore në fillim të Epokës së Ujori. Në këtë epokë, në mesin e njerëzve të krijojë një kuptim themelor të vlerave më të thella shpirtërore. fe, ne i njohim ata, transformuar plotësisht. Nuk do të jetë një fe botërore, bazuar në komunikim të drejtpërdrejtë intuitive me Krijuesin e njeriut. udhëheqësit e rinj shpirtërore vijnë, për të mësuar ligjet themelore, menaxhimin e të gjithë jetës në univers. feja e re botërore do të bashkojë të gjitha konceptet më të lartë të shumica e feve të mëdha të së kaluarës me një më të plotë, kuptuarit shkencor i forcave themelore të jetës ".


parashikimet Nostradamus
. "... në harresë 1999 nga një forcë të re, disa nga "doktrina e re", projektuar për të ndaluar luftërat. megjithatë, nuk është e nevojshme për të pritur, se kjo ngjarje do të jetë shumë e ndritshme dhe të dukshme, më shumë gjasa, ky fakt mund të vlerësohet vetëm pas pak vitesh. Doktrina e re duhet të vijë nga vendi i trazirave tetor, që është, e Nënë Rusi tonë. Dhe ky është vendi ku do të ketë njerëz, "Kush nuk mund të fitojë me forcën e armëve, dhe fjalë të buta ".

Një sekt i ri i filozofëve, vdekja Prezyrayuschyh, ar, nderon, pasuri, malet vendas nuk do të jetë i kufizuar, Në pasuesit e tyre do të marrin mbështetje dhe solidaritet. (Centuria 3, strofë 67)

Fjala filozof do të thotë ", që e duan Mind ", a Reason, nga ana tjetër,, respekton thjeshtësinë dhe kuptueshmërisë. Nostradamus foli i "degëve të reja fetare", ajo ishte atëherë, kur ai është duke transmetuar një ngjarje thjesht ruse, që tregon qartë rolin e rëndësishëm të vendit tonë në procesin e përtëritjes shpirtërore.

... pastaj vijnë në pesëdhjetë gradë, i cili rinovojë tërë Kisha e krishterë, i cili do të liruar njerëzit nga përulurve saj universal skllavërinë dhe vullnetar, që e vënë veten nën mbrojtjen e luftës dhe të privuar nga Jupiterit (simboli më i lartë i Perëndisë) të gjitha avantazhet dhe titujt e saj…»

jo ndryshe, si zbulimet e reja të detyruar shkencëtarët të marrin më seriozisht çështjet e fesë. Le të përpiqen për të ndjekur idenë e Nostradamus, Çfarë do të jetë për fenë?

natë hëna në fushë mbi kodër të lartë, Urtësia e re nga një tru i vetëm parë: Immortal duke u shkaktuar nga studentët. Pikëpamjet në jug, në zorrët e duarve, trupi në zjarr.

Këto rreshta thotë në mënyrë të qartë në lidhje me themelimin dhe themeluesi i shumë të ri "fe", e cila është projektuar për të "rivendosur" qënie të pavdekshme, që është, Perëndia. megjithatë, është frikë, se fjala "fe" nuk është shumë e përshtatshme, sepse ajo tashmë nuk rezulton një besim kult dhe nuk verbër - por kjo është e vështirë për të gjetur një fjalë tjetër, kur është fjala për kërkimin e hyjnores.

feja pompozitet reduktuar në masë të madhe. Njerëzit e përulur do të lartësohet, shqetësojnë rebelët. Në tokë është i lindur më shumë se një kundërshtar ... Trupi nuk do të jetë pa një shpirt flijuar. ditë vdekja është dita e lindjes: Shpirti hyjnor do të bëjë shpirti i lumtur, Mendon fjalën hyjnore në pafundësi e saj. (Centuria 5, strofë 79)... "një ekstrakt nga e Nostradamus përkthimit. DI H. dimër

Padmasambhava. "... Cchitaetsya, se Shën budiste është themeluesi i një prej tendencave kryesore të budizmit tibetian. Perfectly përshkruar kohën tonë. Kjo profeci ka shumë të përbashkëta me përshkrimet islame e Imam Mehdiut:
mësues i madh (Padmasambhava) ai tha se:
- Rreth Mbretit të madh, dëgjoj! Kjo Stupa (Jarung-Khashor në Tibet) me të vërtetë
padallueshëm nga thelbi hyjnor të gjitha Buddhas. Prandaj, dëmi i vërtetë nuk do të. Por në guaskë e saj e jashtme nga [veprimet] katër elementet (elementet) do të ketë disa përçarje. Atëherë klientët e ndryshme të rilindjes … tri lloje, Zemërimi rrëgjuar e perëndive, E nderuara zonja Dolma shenjtë (enë) rregullohet. veçanërisht [një shumë e shkatërrimit] Ajo do të jetë pas pesëdhjetë brezave. Pastaj vjen rënien në mësimin e fitimtare Buda Sakyamuni. Manastiret e plotë e burrat e martuar, Tempujt kthyer në një strehë ushtarake, dhe sallat kryesore të manastirit – lokalet marciale.

Heremitët nga malet në lugina sleeves.
contemplatives Madhe do të mbjell grurin, medituesit pavlefshme – pasuruar. Murgjit zavedut gratë, dhe Rrëfyesit fisnike të bëhet vjedhës e kusarë. Grindjet do të rritet si era. Në rajonet qendrore do të fillojë grindje dhe konfuzion. Sages bëhet kryekomandantëve, Rrëfyesit e shenjtë të shkojnë në luftë, dhe murgesha fisnike do të vrasin fëmijët. Në pronat e babait të tij do të pret e njerëzve të tjerë, dhe bijtë nuk do të trashëgojnë të shtëpive të etërve. Udhëheqësit do të bëhen barbarë. vajzat e vogla do të endet në baltë. Në shkretëtirë manastireve zëra Bonpos. Temple rastaschat pronës, thëniet dhe gjëra të shenjta të shitur jashtë. shenjtë trupi, të folurit dhe mendohet të pabesë, caktojë çmimin dhe për të shitur. Në tempujt vënë kuaj dhe lopë, dhe të mbledhë atje papastërtinë. Ndërsa mbushur me mbretërit e demonëve në zemër të murgjve, në tarnichey zemrës – frymërat e liga, në Bonpos zemrës – alkoolike zjarrta, në zemrat e njerëzve – demonët meshkujt, në zemrat e fëmijëve – djajt, në zemrat e grave – demonët femra, në zemër të murgeshave fisnike – vampir frikshme, në zemrat e vajzave – hotties; me pak fjalë, në zemrën e çdo qenieje njerëzore do të vendosen frymën e ligë. Shenjat e kjo do të jetë si më poshtë. [njerëz] Ata do të veshin rroba të ndryshme unpaired. Rrëfyesit Noble do të vishen, murgesha – lë pas dore në pasqyrë. mbrojtur veten, njerëzit do të mbështetet në armë, për përzierje helm në ushqim.
Sages dhe mësuesit do të japin mësim sëmurë. Sundimtarët nuk mund të jenë mjeshtra
mendjen e tij. Njerëzit humbasin modesti dhe turpin e tyre, Gratë humbasin fuqinë e tyre mbi trupin.

… vjetor [do të përhapet] lajm, dhe njerëzit do të veshin bizhuteri të re
dhe veshje. Zakonshëm do të mësojnë doktrinën. Fjalimi i Grave mbushur
mendjemadhësi. Gënjeshtarët do të japë një bekim. Mashtrues do të marrë vendin e të mëdhenjve
contemplatives. Chatterboxes dhe windbags do të quhen të diturit. Burrat do të thyejnë
Betimi dhe krenar për këtë. Skllevër do të menaxhojë shtetin, dhe të bëhet mbretër
skllevër. ekzekutuesit mizore vijnë në krerët. mëkatarët e tmerrshme do të konsiderohet
Defender publik. … njerëzit e zakonshëm do të vishen në rrobat e fisnik
silks, dhe Rrëfyesit larta – shkoni në Plateau Mongolian. përbindësh, vrasje
njerëz, vënë në të kuqe të ndritshme capes klerit. Njerëzit do të fillojnë të mësojnë me zell
magji pasaktë. Tregtisë dhe mashtrimi do të merren në të njëjtën kohë. do të
kompozoj dhe të shtypura një shumëllojshmëri të librave të rreme. Mandatet Buda do të jetë subjekt i
dyshime. Praktikat e mira do të harrohet, veprat e këqija dhe sjellja e keqe do të
i zakonshëm…. Që nga krijesat që jetojnë do të ndjekë rrugën e gabuar. Respektimi i veprave të këqija dhe
sjellje, ata harrojnë të gjithë kujdestarët e vjetra të besimit dhe do të mbrojë më besimin dhe
të shërbejë atë. Të gjitha planetet humbur, nuk do të jetë yll i ri i madh. shirat
koha e duhur për të shkuar nuk do të. Njëri pas tjetrit do të ndjekë vite të këqija me urinë
dhe uria. Demon dhe e keqja shpirtërore do të bien në një tërbim të tmerrshme. Nga kjo sëmundje
njerëzit dhe bagëtinë shumohen në mënyrë, ajo do të jetë e pamundur të numërohen të gjitha sipas emrit,
ato shpërndahen si zjarrë i tërbuar. Papritmas do të dridhen [tokë], ndodh
përmbytjet, zjarret ndodhin, ngjiten uragane. tempuj, Stupa dhe qyteti
shkatërrua në një çast. …Kjo është hera e, Kur në Indi njerëz do të vdesin nga uria, në Nepal – nga
sëmundjet infektive dhe të tjera, (Në vende të tjera do të jenë) tërmet, zaraznыe
sëmundje, epidemi, uri, ulet tokës, obvalı, Tibet në pesë majat e saj
nuk do të jetë tre kala pathyeshëm. Kjo është hera e, kur në gryka e Mont, në
banesat mbart, shenjtorë fshehur, Kham në vend do të ngjitem dy Sun, dhe
China papritur vdes mbreti. … (Kudo do të ketë konflikte dhe luftëra). … Kjo do të jetë
kohë, kur besimtarët do të jenë të pafuqishëm dhe të pashpresë, jobesimtarët, i humbur
ndërgjegje, do të mbizotërojë, sages dhe murgjit e nxjerra bëhen pleq,
Zakonshëm të jetë edhe shefat, predikojnë dhe japin bekime. kjo
koha do, kur mbrojtur virtytin, Ata do të jetë duke shpresuar për një shpërblim. …Dhe kjo do të thotë, është koha për të rregulluar shkatërruar. atëherë do të
të jetë një, duke pasur lumturi dhe fat të mirë, dhe mendimi i largimit
moshë, me dëshirë të madhe dhe bindje për të rregulluar shkatërruar. …
Në të ardhmen,, pas pesëdhjetë brezave, kur do të jetë një shenjë dhe një njëqind
koha e gabuar, (njeri i madh) … [nga] urimet më të mira [shkoj]
lindja e mrekullueshme dhe do të jetë e diellit pastër në anën e sipërme. e tij
prindërit janë mësuesit e tarnichey gjini, Fëmija thirrje do Palan-Sampo(?),
[i lindur] në vitin e derr. Ajo do të jetë pronar i një mendje të madhe, guxim të madh dhe
njohuri të gjerë. Duke u mbështetur në dëshirat e mira, [i theksuar] në kohë të kaluar, dhe
veprat e mira, i përkryer [në të kaluarën], ajo është e mbushur me besim të madh nga fëmijëria
dhe adhurimi i Tre Jewels, tempuj dhe manastire trupit, të folurit dhe mendimet, ndjenjë
mëshirë për të verbërit dhe qenieve këqija të jetesës, Nderimi për të madhe
guxim dhe Friends fisnike mendime të thella “automjeteve të madh”,
marrin fuqi për të bërë gjëra të tmerrshme, përlëvduar si ndezur, ashpër dhe
i zemëruar [mbrojtësja e besimit]; ajo do të jetë e vështirë për të mbështetet në shpirtrat kujdestar, dëgjoj
geniuses Mandati – mbrojtës dhe mbrojtës i fesë, shërbejnë atyre zotohet; ai as
germa e alfabetit grek nuk largohet nga Lordëve, ai do të ketë fuqinë e besimit dhe egërsi [në
armiqtë]…Kur të gjithë mendojnë për të hequr qafe e vuajtjes, [do të jetë] ky njeri, marrë
bekim prej meje, dhe, kapluar nga dëshira për të shpëtuar njerëzit, do të kursejmë asnjë
trupi, ka jetë. Me zell të madh ai do të inkurajojë të gjitha qeniet e gjalla të ndryshme
Vendet në virtyt. Atëherë ju duhet të jenë të gjithë njerëzit e të respektuar të kthehet të tyre
Mendimet në një drejtim dhe të ndihmojë atë person.

Por të gjitha krijesat në
këtë herë do të kapet nga demoni e ideve të rreme, kështu që pak njerëz do t'i japë atij
besim dhe respekt, këto do të jenë të njëjtin numër, Sa shumë yje në ditën. Megjithatë, një njëqind
tridhjetë mijë kryerjen rastin e bardhë, gjashtë mijë kryerjen e një lutje të thellë,
njëqind e tetë persona, arsimuar në [respekt] obetov, gjashtëmbëdhjetë e njeriut të kujdeshëm
milostynedateley, [që] shtatë gra, [vetëm]: njëzet e tre, dhe Rilindja
tetë Bodhisattva – tetë mësues, Njëzet e pesë të rinjtë besnikë, pesë
pererozhdenyy Dakini, shtatë mori një bekim nga Dakini, njëzet e pesë
gra nga familje fisnike, i cili fitoi lindjen e një personi, të qartë të gjitha
pengesat dhe sfidat. Por gjëja më e rëndësishme – Ai do të takohet me rilindjen e mia
zemrat, [i urtë] i Urdzhana, Djali i Padma Limp, si dhe urtë e Briguna dhe
ju degjenerimi, ushtrime mbret. Dhe ai vazhdon të besoja çështjen e madhe -
Rindërtimi i shkatërruar. Kur ajo është ekzekutuar, vijnë herë e mirë. …
Të gjitha pengesat në frontin e mësimit dhe të arriturave të zhduket mësimdhënies, dhe kjo është gjerësisht
përhap. Jetën e të gjithë shenjtorëve, respektimi mësimet e, Ajo do të jetë e gjatë, dhe
veprat e tyre janë të mëdha.
… Gjenerata e shkatërruesit të zeza, demonët dhe e keqja
alkoolike, shkatërrim prinesshih, Ata do të çrrënjoset. me pak fjalë, gjitha krijesat e gjalla,
të ndihmojë për të rivendosur, do të gjeni mishin pastër dhe pamjen e perëndie a njeriu
në tri lloje të qenieve të gjalla dhe, përfundimisht, bëhen Buddha. Të gjithë ata që do të
besim, respekti dhe nderimi për këtë njeri, ose të gëzohet me të -
, reduktimi shkatërruar – Ata bien në kategorinë e matura shtatë lindjeve.
Të gjitha qeniet e gjalla, të cilët do të shohin sytë, veshë të dëgjojë, gdhendur në zemër
njeri i madh, reduktimin agjent shkatërruar – gjitha shqyer nga rrënjët
pisllëku i veprave të këqija, u mblodhën 60 000 madh Calpe. ata ende, të cilët hyjnë në
marrëdhënia me atë person, angazhuar në restaurimin e shkatërruar, të paktën
respektimi i tyre i vogël apo i madh, nderim dhe besim tek ai, do të fitojë më të lartë ose
fuqitë e mbinatyrshme dhe, përfundimisht, do të gjeni banesën e tyre pranë meje,
në tokat vysokorazumnyh.Polnuyu njëjtën masë të virtytit dhe Buddhas e tri herë të dhjetë drejtime nuk janë
do të jetë në gjendje për të transferuar mbi të gjithë 100 000 Calmy. Pas të gjitha, veprat e mira
esenca hyjnore e doktrinës përtej fjalëve”.


Prophecy Plaku Alexis Valamit
- Theofan rrëfehet e Zotit: "Në Rusi, Ne u tha pleqve, në vullnetin e popullit, Monarkia do të restaurohen, pushtet autokratik. Zotit predyzbral Mbreti i ardhshëm. Ajo do të jetë një besim njeri i zjarrtë, një mendje të shkëlqyer dhe një vullnet hekuri. Mbi të gjitha, ai do të vendosë rendin në Kishën Orthodhokse, hequr të gjitha të pavërteta, herezi dhe vakët peshkopët. dhe shumë, shumë, me disa përjashtime, pothuajse të gjithë do të trajtohen, dhe të reja, real, peshkopët durueshëm do të marrë vendin e tyre. Femra Linja ai do të jetë jashtë Romanov. Rusia është një shtet i fuqishëm, por vetëm “koha e vogël”. (…) Unë nuk flas nga vetja ime, dhe për të informuar pleqtë e shpalljes. Dhe ata më thanë në vijim. (…) Rusia ende nuk është rimëkëmbur, sigurisht, për një kohë të shkurtër. Dhe Rusia duhet të jetë mbret, predyzbranny Zoti Vetë. Ai është një njeri i besimit zjarrtë, Mendja e madhe dhe hekur do. Pra, në mënyrë të hapur në lidhje me të. (…) të ndodhë më pas, Atë që askush nuk pret. Rusia do të ringjallej prej së vdekurish dhe gjithë bota të jetë i befasuar. Ortodoksia në të do të ringjallë dhe do të mbizotërojë. Por e Orthodhoksisë, që u prezhtse, nuk do të jetë. (…) vetë Perëndia do të vihet në fronin e Mbretit të. Ai do të jetë një reformator i madh, dhe ai do të jetë një besim i fortë ortodoks. Ai do të sjellë të pafeve hierarkët e Kishës, ai është një personalitet i shquar, me të pastër, fryma e shenjtë. Ai do të ketë një vullnet të fortë. Ai vjen nga dinastia Romanov nëpërmjet nënës së tij,. Ajo do të jetë një i zgjedhur i Perëndisë, Ai ishte i dëgjueshëm në çdo gjë " (Rrëfimtari i familjes mbretërore. Shën Theofani i Poltava. M. 1994. C. 111-112, 272-273, 89).


Shën Serafimi i Sarovit
në 1832 G. Easter tha Motovilov pas: "Perandori dhe e gjithë familja mbretërore do të mbajë Zotin fshehtën të djathtën e tij dhe të japë një fitore të plotë mbi të, armëve ngritur, për Kishën dhe për të mirën e pandashmëria ruse e Tokës - por jo aq shumë, dhe pastaj gjaku do të derdhet, sa kohë, si kur e drejta, për perandorin parti u bë, të marrë fitore, dhe mbipeshkim të gjithë tradhtarë, dhe do ta jap në duart e Drejtësisë, atëherë nuk ka një në Siberi nuk do të dërgojë, dhe të gjithë ekzekutohet, dhe këtu ajo është edhe më e derdhur gjak të vjetra, por kjo do të jetë gjaku i fundit, gjaku spastrimit, për pas Zoti do të bekojë popullin paqen e tij dhe do ta lartojë forcën e të vajosurit të tij Davidit, shërbëtori i tij, Burri simbas zemrës së tij, Perandori i devotshëm (…). Ajo gjithashtu i miratuar, dhe aq më tepër për të miratuar të djathtën e tokën e tij të shenjtë ruse ". (Nga një letër për NA. Motovilova perandorit Nicholas I, nga 9 mars 1854 qytet).

nga një letër, shkruar me e tij Shën Serafimi i Sarovit NA. Motovilovu: "Rusia do të shkrihen në një det të madh në vende të tjera, dhe fiset sllave, ajo do të jetë një deti apo e madhe universale oqean People, në çdo Perëndisë, Zotit ka folur nëpërmjet gojës së gjithë shenjtorëve të vjetra: “Mbretëria e vështirë dhe e pathyeshme e All-Rusi, AllSlav - Gogu Magogu, para të cilit u dridhur të gjithë kombet do të”. Dhe e gjithë kjo, në rregull, dy dhe dy janë katër, dhe sigurisht, si bota Perëndia, lashtësi predrekshy rreth tij dhe të sundimit të tij të frikshëm mbi tokë. Rusia e Bashkuar dhe forcat e tjera (kombe) Konstandinopoja dhe Jeruzalemin do Polona. Në ndarjen e Turqisë është lënë pothuajse të gjithë për Rusinë…» (“studimet letrare”. princ. 1. 1991 G. C. 133).


Holy profeti Isaia,
: Zoti parathotë ndëshkimin e tradhtarëve duart e tij të fundit të zgjedhur: "Unë thirra dikë nga veriu, dhe ai vjen; nga lindja do të thërresin emrin tim dhe shkel mbi sundimtarët, i poshtër, dhe shkel [e tyre] ashtu siç vepron poçari balta " (është. 41; 25)

Barabartë me Apostujve Kozmait Svyaschenomuchenik: (XVIII в.) Ajo ka deklaruar në vijim: "Nuk do të ketë raste, Kur armiqtë tanë do të marrë larg nga të gjithë ne, edhe hiri i vatër tuaj. Por nuk do ta humbasin besimin, si të tjera. (…) Ne e shohim njerëz, Fluturon në ajër, Ashtu si zogjtë e zezë, dhe shkarkimi një zjarr në terren. Njerëzit ikin në varr dhe qaj: "Ju shkoni jashtë, i vdekur, le të shkojmë në varr " (Profecitë për ditët e fundit e dëshmorit Kosmas Shenjtë. “Angel valë” № 2, 1992 qytet).


Shën Serafimi i Sarovit
: Nga një letër e shkruar H. A. Motovilovu: "Sllavët dashur edhe nga Zoti për, se para përfundimit të mbajtur besimin e vërtetë në Zotin Jezu Krisht. Në kohën e Antikrishtit ata ishin krejtësisht të refuzojnë dhe nuk e njohin atë si Mesia, dhe për të qenë të nderuar me veprat e mëdha të Perëndisë: është gjuhë plotfuqishëm në tokë, dhe një tjetër mbretëri më të fuqishëm-ruse-sllave nuk do të jetë në terren " (“studimet letrare”. princ. 1. 1991 G. C. 134).


Profecitë Monk Abel
: e fundit King-fitues: "Dhe në përjashtim nga gjini [Romanov] Grand Prince, mbrojtësi i bijve të popullit të tij. Kjo është zgjedhur i Perëndisë, dhe në krye të bekimin e tij. Ajo do të jetë e qartë për një dhe të gjithë, se zemra e uchuet ruse. Shfaqja e kompetencave të tij dhe është e ndritshme, dhe asnjë thotë: “Mbreti këtu apo atje”, por të gjithë: “Ai është”. popullor do të paraqesë në mëshirën e Perëndisë, dhe ai do të konfirmojë vokacionin e tij " (taynovidets Reverend Abel “jeta e përjetshme” № 22, 1996. C. 4).


max Handel
(SHBA) "Me hyrjen e Diellit në shenjën e Ujori popullit rus dhe garën sllave si një e tërë shkalla e arritur e zhvillimit shpirtëror, e cila do të vë në lëvizje ato shumë më lart gjendjen e tyre aktuale. Spiritualiteti duhet të zhvillohen në një nivel me inteligjencë, dhe përmes inteligjencës. Ekzistenca e qytetërimit sllav do të jetë jetëshkurtër, por në të gjithë ekzistencës së saj, ajo do të jetë një e madhe dhe e gëzueshme, sepse ajo është e lindur nga dhimbje të thellë dhe vuajtje të papërshkrueshme. Një ligj kompensimi do në kohën e duhur për të kundërtën. Sllavët nga një popull, e cila formon i fundit i një race të epokës ariane. qytetërimi sllave do të jetë themeli i garës së gjashtë të njerëzimit "


max Haydely
(SHBA) “Rusi – lajmëroj një epokë të re në historinë njerëzore.”


Jane Dixon
(SHBA) “shpresa e botës, ringjallja e tij do të vijë nga Rusia, dhe nuk do të ketë ndonjë lidhje me të, Çfarë është Komunizmi. Ajo është në Rusi nuk do të më autentike dhe një burim i madh i lirisë… Ajo do të jetë një mënyrë krejtësisht të ndryshme të ekzistencës, bazuar në parimin e, e cila do të jetë baza e një filozofi të re të jetës”.


Edgar Cayce
(SHBA) “Pjesa më e madhe e botës do të ndryshojë përtej njohjes ... Hope Botërore, ringjallja e tij do të vijë nga Rusia. Ajo është në Rusi ka të vërtetë dhe një burim i madh i lirisë ... Ajo do të jetë një mënyrë krejtësisht të ndryshme për të qenë ".


Alice Bailey
(SHBA) "Një zgjidhje e mëtejshëm të problemeve globale e evolucionit do të jetë nisur në shekullin e ardhshëm hierarkinë qiellore me Rusinë dhe në territorin e Rusisë. e ardhmja e Rusisë do të zbulojë të gjitha tiparet e mira e shpirtërore. "


E profecisë Vanga
: "Born Too shumë viktima" – Wang thotë. "Askush nuk mund ta ndalojë Rusinë tashmë. Të gjithë do ta fshij nga rruga e tyre jo vetëm për të vazhduar, por do hospodar në mbarë botën. "

"Të gjitha fetë do të bjerë. Ajo do të jetë vetëm një: Doktrina e madhe Brotherhood. Si një lule të bardhë, ajo do të mbulojë tokën, dhe për shkak të kësaj njerëzit do të shpëtohet. "Por kjo nuk është të bëhet menjëherë. por kjo, përsëri, Sipas Vanga, Ajo do të paraprihet nga konvergjencën e tre vendeve. Në një moment,, ajo i tha, konvergojnë Kinën, India dhe Moska…”

Megjithatë, në periudhën e ardhshme kohore, se shumë, në të cilën ne po jetojmë, Baba Vanga parashikimi është shumë zhgënjyese. Sipas saj, “qytete dhe fshatra do të rrëzohet nga tërmetet dhe përmbytjet, fatkeqësitë natyrore do të dridhen në tokë, njerëzit e këqij do të mbizotërojë, dhe hajdutë, informatorë dhe whores nuk do të merren parasysh. Profecia e fundit Vanga kundër Rusisë: Ai tërhoqi një rreth të madh të duarve. Dhe ajo tha: "Rusia përsëri do të bëhet një perandori e madhe, kryesisht SPIRIT perandori!»

Kjo është pikërisht "ideja ruse" në lidhje me misionin e madh të Rusisë – legjenda e cila, qenë prej kohësh në vend! Si ju mund të shihni për veten tuaj – nuk është një fjalë në lidhje me, se Rusia duhet të bëhet një vaj të donatorëve të njeriut dhe e shkapërderdh burimet e tyre natyrore! Por në mënyrë të qartë thekson, se Rusia duhet të hapë njohuritë e njerëzimit, që do të transformojë të gjithë jetën në Tokë, dhënë fund luftës, krim, padrejtësi etj.

burim http://sov2050.narod.ru/

shtim:
Vishnu (sanskr.viṣṇu?, "Kudo" ose "e përjetshme") - Perëndia e Lartë, personifikimi i së Vërtetës Absolute për ndjekësit e Vaishnavism dhe një manifestim i Brahman të pasuesve të traditave Advaita të hinduizmit dhe i zgjuar. Vishnu ushqyerit mirozdanie, krijuar nga Brahma dhe Siva dënuar në shkatërrim.

Avatars janë Vishnu Rama, Krishna, Buda dhe e ardhmja e updater botërore. Sipas burimeve të tjera Vishnu ka dhjetë ose më shumë avatar. zakonisht ajo: peshk Matsya, Palms Çerepaha, Veprore Varaha, Polulev Narasimha, Xhuxh Vamana, Parasurama, kornizë, Krishna, Buda dhe Kalki (i pritur).

Vishnu, qershi, Spring - kur çdo gjë lulëzon ëmbël.

Në "ishull" çdo gjë është humbje e ngjyrës gjatë gjithë vitit,
Qershi kanë qenë gjithmonë nder i veçantë atje,
Në "Malet" të rënda dhe i pafund "Steppe",
Lulëzuar milje qershi për të gjetur.

Kalki (sanskritisht. Kalki, Kalki?) - Mesiinduizme - avatars Vishnu, mishërimi i tij i dhjetë. White Vishnu i ulur mbi një kalë të zi (Vishnu apo i zi - bardhë), me një gaz shpata në dorën e tij, asgjësojnë keqbërësve, Ajo shkatërron botën dhe rikthen dxarmu - feja e vërtetë dhe përgatit ringjalljen e ardhshëm të botës. Kjo është e vetmja "e ardhmja", myessianskaya avatars Vishnu, dhe kjo do të ndodhë, sipas fundin mitologjik kronologjine yugas Kali, dmth në fund të kësaj periudhe, historike.

Maitreya (si Maitreya, Metteyya, Maitri) - "quajtur Zoti i Mëshirës", mësues ardhmja e njerëzimit, Bodxisattva dheBuda Bota e re - epoka Satya YUGA.[1]

Maitreya - e vetmja Bodxisattva, e cila është respektuar nga të gjitha shkollat Budizëm, dhe e vetmja, e cila nderon Hinayana.
hinduizëm.

Sansara, për të qenë të saktë - Samsara (Sanskrit., Samsara? "tranzicioni, një seri e rilindjeve, jeta ") - cikli i lindjes dhe vdekjes, Një nga konceptet themelore në filozofinë indiane: shpirt, fundosje në "oqeanin e samsara", duke dashur çlirim (Moksha) dhe asgjësimin e rezultateve të veprimeve të tij të kaluara (karma), të cilat janë pjesë e një "rrjeti i samsara".

Shfaqja dhe shkatërrimit detyrimet krijimet, me periudhë zbatimi. Shfaqja dhe shkatërrimit krijimet dushi e angazhimeve individuale - Valët, ose nga grupet valë. Izolimi i shpirtrave të pavdekshëm.
Moksha (sanskritisht. moksa?, "Liberation") ose Mukti (Sanskrit.) në hinduizëm dhe feve të tjera dharmic - çlirimin nga cikli i lindjes dhe vdekjes (Samsara) dhe të gjitha vuajtjet dhe kufizimet e ekzistencës materiale.

Përfundimi i të gjitha angazhimeve periudhë të kufizuar.
Dxarma (Sanskrit., Dharma?, "Ligji, sundojnë ") - termi Indian filozofike ose fetare, e cila është përdorur për t'iu referuar detyrë morale, Detyrat e Njeriut, ose, në një kuptim më të përgjithshëm - rrugën e perëndishmërisë.

Obligimi sipas krijimit të kontratës me Perëndinë, i pakufizuar.

Karma (Sanskrit., nga sanskr.karman - "rast, efekt, punës "-" shkaku dhe efekti, shpërblim ") - aktivitetet financiare dhe pasojat e saj në fetë dharmic. Kjo është një nga konceptet qendrore në filozofinë Hindu, Jainism, Sikhism dhe Budizmi. Ajo nënvizon seri shkakësore, quajtur Samsara.
Procesi i përmbushjes së obligimeve.

Gautama Buddha (sanskritisht. - mësues legjendar Indian shpirtëror, i cili ka jetuar rreth një 563 BC. e. në 483 BC. e.. Një nga shtatë Buddhas lashtë. Duke marrë emrin e lindjes Siddhattha Gotama (pali); Siddkhartkha Gautama (sanskritisht) - pasardhës i Gotama, (i suksesshëm në arritjen e), Ai më vonë u bë Buda (fjalë për fjalë "Probudyvshymsya, Postigshim »). Ajo është quajtur gjithashtu Sakyamuni apo Shakyamuni - "urtë e Sakya" (nuk duhet të ngatërrohet me Sakya tibetian) ose Tathagata (sanskritisht. "Ajo Vjen") - "ka arritur tillë", "Arriti të vërtetën". Gautama ishte bashkëkohës i Mahavira.
Wikipedia

ASIA ENVIRONMENT http://bio.1september.ru/articlef.php?ID=200300304
Ka indikacione, që, duke filluar me 2600 vjet më parë, ftohja gradual ndodh pa ndryshimet e precipitimit.
В 536 G. BC. Ajo ka qenë e dokumentuar, që brenda 2-3 vjet për të mbajtur temperatura të ftohtë dhe borë në Kinë, e cila çoi në humbjen masive të jetës. Këto janë disa vjet të ftohtë të dukshme dhe unazat vjetore në një pemë portbagazh SPILA, të ruajtura nga ajo kohë. ftohje simultan dhe festohet për Greenland, Evropa Perëndimore dhe SHBA. Ajo është konsideruar, është e qartë për shkak të pirë duhan atmosferë për shkak të një aktiviteti të papritur në ngritje vullkanik.

Kufizimi i studentëve Gautama në të ushqyerit dhe riprodhimit, mund të vlerësohet, si një manifestim i një kontrate individuale me Perëndinë, në mënyrë që të zgjedh kushtet e ekzistencës në fatkeqësive natyrore. Në rast të kushteve normale të mjedisit në kufijtë individuale të kontratës për ushqim dhe riprodhim të njerëzve humbin rëndësinë e tyre.

Konfuci Kung Fu Tzu, si Konfuçies Latinized; për 551 BC. e., Qufu - 479 BC. e.)

A nuk e bëjnë një njeri të, që nuk duan të imagjinohet.
Konfuci nuk flasim për (katër gjëra:) i çuditshëm (t. ajo është e. mrekulli), forcë (t. ajo është e. guxim), Troubles (dhe) e shpirtrave.
Duke pasur parasysh këto kufizime, Konfucianizmi mund të shihet si një deklaratë e krijimit të kontratës që përshkruan përmbushjen e menjëhershme të rregullave të obligimeve.

Në qoftë se data e lindjes është e saktë, pastaj ftohje dhe ankth të njerëzve në Kinë kanë rënë për të rinjtë e Konfuci, që nuk mund të ndikojë, si popullsia e përgjithshme ardhja shpirtërore, (TN. periudhë 100 shkollë) dhe mësimet e tij, e cila është e fokusuar në sjelljen individuale njerëzore në kohë krize.
Taoism.
Dao - Detyrimi sipas Traktatit (Metadata - detyrimi për të Metadogovoru)
C - Kontrata (MetaCi - Metadogovor)
Yin - Krijimi Soul
Yang - Perëndia

burim http://meta.blog.ru/

Astronomi dhe kalendarit Mayan

Observatori i lashtë astronomik

astronomët Mayan bërë vëzhgimet e trupave qiellorë nga observatorë guri, të cilat kanë qenë në shumë qytete - Tikal, copal, Palenque, Chichen Ice… Midis tyre qëndron jashtë për madhësinë e saj Caracol - observator në Chichen Itza.

"Caracol" në spanjisht - "shell kërmilli". Kjo strukturë e madhe paraqet një kullë të lartë të rrumbullakët, qëndron në një dy hapa platformës drejtkëndor. Sipas shkencëtarit-mayanist Eric Thompson, kjo është pak si një "tortë me dy nivele dasmës, ngrihet në kuti, në të cilën ai solli ".

shkallë spirale brenda kullës shfaq në dhomën e sipërme, nga të cilat ju mund të vëzhgojnë qiellin. dritare katrore duke kërkuar në pikën e lindjes së diellit dhe perëndimit të diellit gjatë pranverës dhe vjeshtës ekuinoksit, vera dhe dimri solstik.

Saktësia e habitshme e llogaritjeve astronomike

llogaritjeve astronomike Maya priftërinjtë ndryshonte saktësi të pabesueshme. Eksplorimi rrënojat e qytetit antik të Copan, Arkeologët kanë zbuluar dy stelae guri. Ata ishin vendosur përballë njëri-tjetrit në kodrat, i cili u mbyll në perëndim dhe në lindje të luginës së Copan.

Kur shihet nga një prej stelae, ju mund të vendosni, se dielli përcakton direkt pas e dytë vetëm dy herë në vit: 12 në prill dhe 7 shtator. Data e parë është në fund të sezonit të thatë. Pra, kur në mbrëmje 12 Prill Sun ishte poshtë drejtë pas yje, nëpër lugina dërgoi lajmëtarë, informon fermerët rreth, se zotat urdhëroi djegien e fushave të nesërmen në mëngjes.

Kur qytetet Maya u liruan nga xhungël, Arkeologët kanë vënë në dukje, se vendndodhja e ndërtesës ishte e një rëndësie të madhe për Maya.

Shpesh, pjesë të rëndësishme të tempujve (për shembull, "patina" kulmet) Ato janë të orientuara në mënyrë të tillë, se pozita e tyre do të thotë sunrise, kulmi dhe rënia e organeve të ndryshme qiellore.

Një shembull tjetër - piramida e Kukulkan në Chichen Itza, Kjo është një kalendar gjigant gur me efekt shkatërrues gjatë pranverës dhe vjeshtës ekuinoksit. struktura të tilla tuned astronomically nuk llogariten në vendin e Maya!

astronomët Mayan - në shërbim të bujqësisë

Për astronomi Maya nuk ishte shkencë abstrakte. Në tropikët (ku nuk ka është shënuar ndjeshëm stinët e natyrës, dhe gjatësia e ditës dhe natës gjithmonë mbetet pothuajse i pandryshuar) Astronomi shërbyer qëllime praktike. Nga priftërinjtë astronomët ishin shenja të fillimit të aktiviteteve të caktuara bujqësore.

Në një ditë të caktuar në rainforest dendur e Maya prerë dru, dhe pas tharjes - djegur. Pastaj, fusha rezultuar ishte seeded me misër (Kjo - e ashtuquajtura metodë e pres-dhe-djegur e bujqësisë).

Të bëjë të gjitha e nevojshme në fund të periudhës së thatë dhe pa puffs. Përndryshe parandaluar stuhi tropikale, vazhdoi këtu pesë apo gjashtë muaj rresht. Gabim në disa ditë mund të jetë fatale për të gjithë ciklin e punëve.

Saktësia kompjuteri i kalendarit Mayan

Viti i Maya filloi me 23 dhjetor, dmth solsticit të dimrit, dhe e ndarë në 18 muaj (në 20 ditë). Muajin e parë të vitit u quajt "Yax Kin" - "dielli i ri" (pas dimrit solsticit diellin, siç ishin të lindur përsëri).

Emrat e muajve është aluzion shumë e qartë për ato punë bujqësore, i cili duhet të kryejë. për shembull,

"MOLE" - "Collection" (me sa duket, korrje misri),

"Mouans" - "cloud" (sezonin e me shi),

"REX" - "mashkull" (nga fillimi i sezonit të gjuetisë) etj.

"POP" - "mat" (pemë muaj prerjet)

"KOS" - "bat" (dimër)

Kalendari Mayan, Përkundër lashtësisë së saj, amazingly të sakta. Sipas llogaritjeve moderne, Gjatësia vit diellor është 365,2422 ditë, ndërsa Maya llogaritur gjatësinë e piramidave në majat e tyre në 365,2420 ditë. Dallimi - vetëm dy dhjetë-mij!

Ajo është vënë në shënjestër për mijëra vjet para, astronomë të tjerë, më shumë pozicionuar përsosur do të thotë llogaritjes, Ju mund të arrijë një rezultat të ngjashëm!

Për të hartuar një kalendar të tillë të saktë, sipas shkencëtarë, Ajo do të jetë e nevojshme për të vëzhguar dhe për të regjistruar lëvizjet e planeteve gjatë rreth dhjetë mijë vjet!

A është e mundur për një ekzistencë të tillë gjatë të civilizimit? priftërinjtë Mayan ose njohuri të trashëguara të civilizimit tjetër shumë të zhvilluar, kanë lënë asnjë gjurmë për veten e tij?

0Twet për këto pyetje.

FËMIJËT i të pestit SUN

astronomët Mayan nuk ishin vetëm, por astrologët. Të gjithë trupat qiellorë, përhumbur midis yjeve, Ne patëm, sipas mendimit të tyre, ndikojnë në fatin e tyre. Dhe para së gjithash - Dielli…

Ashtu si popujt e tjerë të Mesoamerica, Maya besonin, se universi ekziston në ciklet e mëdha. Priftërinjtë thanë, se që nga krijimi i racës njerëzore ka kaluar për katër cikle të tilla, ose "Sun". Sot njerëzimi jeton në një epokë të Diellit të pestë.

Muzeu i Antropologjisë në Meksikë mbajtur kalendarin famshme Aztec "Stone e Diellit" - një i madh diametër basalt lapidar 3,5 metra dhe peshon 24,5 ton. ishte më parë me ngjyra. Ajo reflekton idetë e lashtë të kaluarën e largët. Në qendër të gurit përshkruan TonatiuMayya - diellin-perëndia i këtij shekulli. Në të dy anët e karaktereve janë rregulluar katër epokat e mëparshme.

Sun Stone në gjuhën e simboleve na tregon, se çdo epokë ka zot e vet, që zëvendësoi katër gara të njeriut në katër epokën e mëparshme, para se ka pasur njerëzit modernë. Të gjitha kulturat e mëparshme kanë vdekur gjatë kataklizma e madhe, dhe vetëm disa njerëz kanë mbijetuar dhe i tregoi të, çfarë ka ndodhur.

Sun e parë zgjati 4008 vjet dhe u shkatërrua nga tërmetet dhe ngrënë nga Jaguars.

Second Sun zgjatur 4010 vjet dhe u shkatërrua nga era dhe ciklonet e tij të dhunshme.

Së treti Sun zgjatur 4081 vit dhe u shkatërrua nga një shi zjarri, derdhur nga krateri i madh vullkanik.

Së katërti Sun zgjatur 5026 vjet dhe ra në ujë, zalivshey të gjithë rreth në një përmbytje gjigande.

Pastaj lindi Dielli pestë, që shkëlqen mbi ne sot. Ajo është e njohur si "Lëvizja Sun", sepse, idetë indiane, në këtë epokë të lëvizjes së tokës do të, kotorgo nga të vdisni të gjithë.

Duke analizuar mitet në lidhje me vdekjen e katër Suns, Shkencëtarët gjejnë analogji të drejtpërdrejta me disa fatkeqësive natyrore. Kur, pra, ne duhet të presim ndërrime të mëdha të tokës, e cila do të shërbejë si në fund të Diellit të pestë?

Priftërinjtë menduan, se shpejti, Si dielli i pestë tashmë është shumë i vjetër dhe i afrohet fundit të ciklit të tij…

2012 YEAR. Profeci Mayan

Hulumtuesit numërohen kalendarit Mayan në përputhje me sistemin modern të kronologjisë dhe mësuar nga mbishkrimet misterioze informacionit interesante…

Ajo rezulton, në Tokë 23 dhjetor 2012 vit do të ketë disa ngjarje. Pas të gjitha, në këtë ditë duhet të përfundojë Diellin Pestë!

Sipas kronologjisë Mayan, epokë moderne filloi 12 gusht 3114 vjet para Krishtit. dhe duhet të përfundojë 23 dhjetor 2012 vjet para Krishtit. Askush nuk ka shpjeguar ende, Maya mori nga këto data, dhe çfarë arsye nxiti ata për të krijuar një sistem të tillë të ndërlikuar të kohës.

Tani, megjithatë,, kur "Shërbimi", krijuar nga Maya, gati është gati të bien, ne fillojmë të kuptojmë, që zotëronte njohuri të tilla, nga e cila në kohën tonë varet mbijetesën e racës njerëzore!

В 2012 vit gjatë solsticit të diellit dhjetorit do të jetë në rajonin e Rrugës së Qumështit. Kjo llogaritje e thjeshtë mund të bëjë ndonjë astronom. Fenomeni është, që, kur Dielli do të jetë në zonën e, duhet të ndodhë ripërtëritjen e botës, lindja e tij të ri.

me pak fjalë, shqetësimet Mayan profeci e disa ngjarjeve, e cila duhet të ndryshojë rrjedhën e historisë. disa sugjerojnë, se në botë një epokë e re - epoka e iluminizmit shpirtërore. Të tjerët janë të prirur të besojnë, se Maya parashikoi fundin e botës.

Në klimën racionale-intelektuale të shekullit XXI nuk është në modë për të marrë seriozisht profecitë për fundin e botës. Ajo është konsideruar të jetë një produkt i mendjeve të tyre supersticioze dhe të injorojnë. Por të mësuar më shumë për arritjet e qytetërimeve më të mëdha të lashta, disa pëshpërit brendshme zë: Mos dëgjoni legjendat e lashta?

Papritmas ka disa shans i papërfillshëm, se autorët e kësaj profecie nuk është e egër supersticioze? Papritmas, ata e dinin diçka, ne nuk e dimë? Po në qoftë se parashikimi i tyre nga data e, kur do të përfundojë Diellin Pestë, Ajo do të jetë i saktë? mund të jenë të, diku thellë në tokë tashmë është pirja e një katastrofë të tmerrshme gjeologjike, sages parashikoi Maya…

Madje edhe sipas standardeve moderne, Maya me saktësi të mahnitshme përcaktuar ngjarje të caktuara astronomike. Cili është kuptimi i parashikimet e tyre rreth ngjarjeve 2012 vit? shpejt të mësojnë…

http://www.bibliotekar.ru

Pleyadyanskyy Chenelynh.

Apel nga përfaqësuesit e konstelacionin e Pleiades 2012 ose më pak. Apel për Earthlings nga përfaqësuesit e konstelacionin e Pleiades (transferuar nga Pleiades në Tokë nga Ray Kontakt, Nëntor 1997.)

Paqja qoftë me ju, njerëzit Earth! ju të gjithë, tani jetojnë në planetin Tokë, Ju jeni dëshmitarë të një periudhë të veçantë në zhvillimin e jo vetëm planetit tuaj, por edhe në zhvillimin e të gjithë sistemit diellor tuaj, dhe madje edhe në evolucionin shpirtëror të të gjithë galaktikën tonë. Nëse flasin gjuhën e nocioneve tuaja të hapësirë-kohë e vazhduar, ne mund të themi në mënyrë: në 2013 vit (duke pranuar në përgjithësi në shumicën e popujve të kohës-llogaritjes së Tokës) njerëzimi i Tokës së bashku me të gjitha qeniet e tjera inteligjente të sistemit tuaj diellore dhe Galaxy do të bëjë të gjitha unike në hap e saj rëndësia kuantike, si askush nga ata, se me vendin e të rreptë afatet në univers para. Njerëzimi ka ardhur afër deri në fund të afatit të 26.000 vjet tokë, i cili mbulon plotësisht një cikël të rregullt të madh në shkallë të gjerë të sistemit hapësirë ​​dinamike quajtur "konstelacionin e Pleiades – diell – Planet Earth ". Aktualisht, Sun tuaj, ose siç e quajmë ne "Unaza solar" vërtitet rreth Alcyone, Konstelacioni Pleiades yll qendrore. Unike e hap ardhshme evolucioni kuantike është, dhe se konstelacionin e Pleiades, e cila përfshin dhe sistemin tuaj diellor, dhe është gati për të përfunduar qëndrimin e tyre në orbitë rreth qendrës galaktike, ku Constellation ishte në të kaluarën 230.000.000 vjet (tuaj kohë-llogaritja). për më tepër, të gjithë galaktikën tonë ka kontaktuar tashmë pikë në fund të një pafundësisht më të kohëzgjatjes së periudhës së qëndrimit të tij në orbitën e rotacionit rreth Qendror Diellit madh të të gjithë që është e. Të tre këto cikle – galaktikë (në nivelin e tij të evolucionit) – konstelacionin e Pleiades (në nivelin e tyre) – sistemin tuaj diellor (me të gjitha planetet e saj dhe Tokës, duke përfshirë) – Ju duhet të përfundojë pothuajse në të njëjtën kohë, synchronously, për, mos të shqetësojnë ekuilibrin dinamik e të gjithë sistemit. Pasi të ndodhë kjo, menjëherë të fillojë një të ri, shumë më kompleks dhe më i lartë për secilin nga komponentët e këtij sistemi të Njësive Inteligjente Space ciklit evolucionar. Kjo ngjarje do të ndodhë (më tepër, në vazhdimësi të përjetshëm, kjo ka ndodhur tashmë) për ju, Earthlings, në 2013 vit: njëkohësisht dhe synchronously fillojnë ciklin e ardhshëm të zhvillimit evolucionar të gjatësisë Tokës 26.000 vjet dhe të fillojnë të tjerr në një nivel të ri raundin e ardhshëm të spirales së madhe kozmike të galaktikës sonë rreth Qendror Diellit madh të të gjithë që është e. Dhe asgjë nuk mund ta ndalojë këtë shkallë të madhe, hap hapësirë ​​kuantike. Pas të gjitha, ne po flasim jo vetëm për fatin e planetit tuaj, por mbi fatin e miliarda planeteve dhe sistemeve të tjera, të cilët janë edhe anëtarë të këtij tranzicioni të veçantë dhe të mrekullueshme në evolucionin e tyre shpirtëror. Si Brother Oris jonë ka një evolucionit të tërthortë në lidhje me konstelacionin e Orionit, ajo do të tregojë vetëm atë që është thënë nga shembulli i sistemit të yjeve. kështu, kur konstelacioni Pleiades kalimi i plotë i spiraleve aktuale të saj orbitë, pozita e sistemit në raport me Orionit do të ndryshojë rrënjësisht, e cila do të çojë në një kataklizëm globale në të gjitha objektet në Orion. Në një gjuhë kozmike, kjo do të thotë pastrimin karmike dhe shpirtërore, lidhur me rezultatet e pushtimit të këtij sistemi në lidhje me Stars 300.000 vjet më parë, pushtuesit nga konstelacionin Lyra, se qasja pengojë në portën e Galaktik. Për të përgatitur për lëvizjen e spirales së re evolucionare, të gjithë galaktikën tonë me të gjitha sistemet e saj kanë hyrë tashmë në një periudhë të pastrimit nga strukturat karmike të së kaluarës. Të ngjashëm me vendin tuaj, në fillim të tuaj 2013 Orion, i gjithë sistemi do të jetë shoi për një ditë, gjatë së cilës polet e çdo ylli dhe planet e plejadë do të jetë i njëanshëm rëndë. Kjo do të çojë në avullimit të plotë e shumë planeteve ekzistuese të Orion ende, evolucionit nuk përshtaten në llojin mbizotërues të vibrimeve dhe cilësi të një raundi të ri. Por në përgjithësi, për të gjithë konstelacionin e Orionit është do të jetë një fuqizimi të ri si të humbur treqind mijë vjet më parë Porta Galaktik jo vetëm për qendër të galaktikës sonë, por edhe përtej kufijve të saj. Për shkak të pushtuesit përmbysje nga plejadë Lyra, ky funksion gjatë kësaj periudhe ka pasur për të kryer Sirius. por për të 2013 nga Sirius, Tani përgjegjës vetëm për unazë e tyre diellore dhe një pjesë e vogël e krahut galaktike spirale, evolucionar i ngritur në pozitën e Obschegalakticheskoy Shkollës mister Shpirtërore, dhe do të jetë dielli i ri qendror për këtë zonë të krahut galaktike. Sistemi është me Pleiades 2013 vit do të jetë pjesë e sistemit të yllit SIRIUS, fillon të kthehet në një orbitë të re rreth Diellit, duke u bërë një gradë të lartë, dhe selinë e sistemit tn. "Qytetet e Dritës". ju kujtoj, se unaza juaj solar është përfshirë edhe në sistemin e Pleiades si i teti dhe Stars, prandaj, gjithashtu i nderuar për të krijuar brenda sistemeve të veta qytetin e Dritës. Por si Dielli yt me planetet e tij është si në "periferi" të sistemit Pleiades, atëherë ndryshim kuantike evolucionare në sistemin tuaj diellor do të ndodhë pak "më vonë", por, përsëri, jo më vonë 2013 vit. Të gjitha të tjera shtatë unaza diellore të Pleiades është zbatuar tashmë si një mister Shkollës dhe vendi me praninë e Qyteteve të Dritës, dhe deri në afatin do të jetë gati për të, për të kryer në vijim, Funksionet e evolucionit të larta në ekonomi Cosmos. 2013 vit do të hapet për ju, Earthlings, një epokë të re, të cilën ne e quajmë Mosha e Dritës, dhe ju – Epoka e Shpirtit të Shenjtë apo Parakletin. Çfarë saktësisht do të ndodhë në planetin tuaj në fund të 2012 – në fillim 2013 vjet? së pari, ndërrime polet rëndësishme në korrik 2002 vit për të ndryshuar pozicionin e afërm Tokës ndaj Diellit, por drita juaj – edhe për shkak të ndërrimit të njëjtë pol – në të njëjtën kohë ajo do të ndryshojë pozicionin e gjithë sistemit të tij në lidhje me konstelacionin e Pleiades. në radhë të dytë, më në fund përfundoi një cikël të gjatë shpirtërore, energjisë dhe pastrimit fizik. Sistemet Hapësirë ​​Karmic pastrimin gjithmonë ndodh vetëm në fund të lak kryesore, përkatësisht cikli 26.000 vjet për tokën është kryesisht. të gjithë, që mbetet i pazgjidhur në seksionin e mëparshëm të spirales evolucionar, Ajo solli në sipërfaqe dhe është kryer për herë të fundit në mënyrë që të shndërroj dhe kapërcej. Siç është shkruar tashmë në librat e tij, vëllai Oris tonë, në këtë shekull në planin fizik e Tokës mishërua për përpjekjen e fundit për të shpëtuar Ndërgjegje evolucionar, duke qëndruar në prag të fundit të degradimit të saj, dhe zhvillimi më shpirtëror i ndërgjegjes njerëzore, vullnetarisht dëshironte të përpiqen për të shpëtuar sa më shumë të jetë e mundur nuk janë ende mjaft të humbur për ciklin e evolucionit të shpirtrave njerëzore. Këto janë, i cili në incarnations e tij të fundit dashurinë e tij, Vetëmohimit dhe drejtësia merituar nderin e të qënit shenjtorët, apostujt, Masters, Profetët etj. ata tashmë, të cilin ata duhet të përpiqen për të shpëtuar – Kjo Soul, incarnations fizike të cilëve nuk ishin aq të suksesshme dhe të dobishme dhe ka për shekuj solli për njerëzit vetëm vetëm duke vuajtur, dhimbje, poshtërim dhe mjerim. Ky i fundit, dhe tani duke pasur parasysh mundësinë e fundit dhe vetëm për të shpëtuar nga shfarosja mëvonshëm, kur këto dushi Mere, humbur yndyvydualnost tyre, do të përfshihet si përbërës në Mere Collective dushi Friendly. Ne nuk do të fshehin nga ju, se shumica e njerëzimit nuk është ende gati për një ngjarje të tillë të rëndësishëm, por askush nuk anulohet, përveç Krijuesit e Parë, Nuk mund dhe nuk mund të. Pra, ne duam të përpiqen për të shpëtuar të paktën atë pjesë të njerëzimit, e cila ka hyrë tashmë në fazën e evolucionit të ngjitur dhe tërhoqi shikimin e tyre shpirtërore ndaj dritës dhe së vërtetës. Por, për pjesën më të madhe të gjithë ju si ishin agresivë dhe të vrazhdë për ata, që të mëson për të jetuar me drejtësi dhe me dashuri. Ju jeni plot urrejtje ndaj të, që vëllezërit dhe puna altruist e miliona e viteve të zgjuar Ndërgjegje tuaj, kështu që ju nuk jeni nxituan në humnerën e iluzionit materiale dhe se ekseset tuaja dhe defekte nuk janë të mërzitur bilancin në një kurs të shëndetshme dhe të begatë të ekzistencës kozmike. A ju ende i përqeshnin ata, kush e di vetëm se si të duam vetëmohim dhe sakrifikojnë veten e tyre pafundësisht. Ju bëni shaka me të mirë prej nesh – Të dërguarit në Tokë – sepse ata janë bartës modeste të Vërtetës, kujdestarët e së Vërtetës, që vijnë nga qielli në tokë nga vullneti i madh dhe hyjnor Dashuria Krijuesit e Parë. Ata durimi vërtetë mbinjerëzore forcon vullnetin, e cila e tejkalon vullnetin e njeriut, dhe vetëdija e tyre ushqen vetëdije të qartë të origjinës së tyre jashtëtokësore. Ajo do të jetë e mirë, për ju në prag të gjykimeve të ardhshme e dinte atë dhe të besojnë plotësisht vëllezërit tanë, të ketë vetëdijen forcuar gjithashtu, Çfarë jeni duke bërë, sepse koha po vjen, kur secili nga ju do të kërkohet për të raportuar se, Çfarë ju tha, Çfarë mendoni ju dhe çfarë ju bëri, për të shmangur vënien panevojshme duke testuar punën e tyre të frytshëm në emër të mirësisë dhe dashurisë. Sa pak Ndërgjegje më human, plotësisht të përfunduar më afër vlerave universale të dimensioneve katërt dhe të pestë, nga të cilat ne bashkëpunojmë me ju dhe nga të cilat ju të merrni urtësinë dhe vetëdijen e mendjes Supreme kozmik. Në vitet e mbetura, ne do të forcojë edhe më tej shkallën e kontaktit shpirtëror me ju, se shndërrim nevojshme ndodhi sa më shpejt të jetë e mundur. Por ne të takohen rezistencë të ashpër, e cila është shumë e vështirë për të kapërcyer në një kohë shumë të shkurtër e mbetur. Pengesa më e madhe, e cila më pengon arritjen e cilësisë së kërkuar, Kjo mungesë e vetëdijes së lirimit tuaj në fillim nga veset shpirtërore dhe defekte, shkaktuar nga dinamika materialiste dhe të gjithë ata, që lidh dhe pengon se Fryma i atij është në harmoni me të jashtme predha-trupave tuaj, të cilën ai ka për të përdorur në hapësirë ​​tre-dimensionale në mënyrë, për të edukuar dhe asimiluar operacional i saj, zhvillues dhe në rritje vetëdija në përputhje me ligjin e pandryshueshëm, menaxhimin e tërë krijimin kozmike. Por ne kemi shpresa të mëdha dhe ne vazhdojmë të besojmë në mënyrë të vendosur në, të cilët kanë arritur nivelin e dëshiruar për Ngjitjes vetëdijes shpirtërore, mjaft, në mënyrë të pavarur për të ndihmuar gjithë, i cili aspiron për sqarim. Ne e përkryer e dimë dhe të kuptojnë ato materiale dhe psikologjike vështirësi, të cilat ne jemi të detyruar të përballen me të gjithë ata, që dëshirojnë të mësojnë dhe të kalojë në njohuritë e tyre për njerëzit e tjerë evolutive. Ne gjithashtu e dimë, se stresi psikologjik është kryesisht për shkak të vuajtjeve fizike dhe morale. Por, ne jemi vazhdimisht duke punuar, për të lehtësuar vuajtjet për ato të vëllezërve tanë, të cilët me vetëmohim, duke e çuar njerëzimin në rrugën e të përpiqet për të realizuar vlerat çliruese shpirtërore. Jo gjithmonë ne, për fat të keq, Ne takohen lirshëm dhe duke besuar pranimin e rezervave tona mendore dhe gatishmërinë e njerëzve për të marrë seriozisht udhëzon tona dhe punën me të vërtetë të çmuar, ata janë për të mirën e gjithë njerëzimit, nuk do të vendosen me varfëri, ose tallje, ose një mori e pengesave të tjera, duke penguar punën e tyre vetëmohues. Më vjen keq, që ju ende nuk mund të jetë më pak mosbesues, më pak racionalist dhe dyshuesit, më pak të prirur për të gjitha llojet e paragjykimeve. Por ne të vërtetë duan, që të jenë të lumtur, si edhe, si ne, dhe për këtë punojmë këtu dhe ne shpresojmë për mirëkuptimin tuaj, në përkushtimin dhe guximin tuaj për të përballuar sprovat e Shpirtit tuaj. mbetur para 2013 , Koha mund të jetë një arsye e mirë për të thirrur një periudhë të "pastrimit pranverë" e Tokës në aeroplan e saj më të ulët – Fizik dhe astral. Në "pastrim" planin fizik do të sjellë ndryshime thelbësore në përbërjen dhe strukturën fizike të sipërfaqes së tokës, ekspozuar ndryshimeve të mëdha dhe të shell fizike mishëruar shpirtin e njeriut. Kjo do të sillte nevojën për nënshtrojnë shumë, shumë miliona procesit të njerëzve, të cilat ju quajtur "vdekje". Ne me kujdes të monitorojnë punën arsimore e një grupi të madh të shokëve tanë, – në lokalet dhe vëllanë tonë Oris, – i cili është duke u përpjekur për të ndryshuar qëndrimin e njerëzve të këtij akti, në të njëjtën kohë të mos për të lehtësuar vlerën e saj evolucionar. Ne shpresojmë, pavarësisht nga përpjekjet e dëshpëruara të forcave të errëta për të parandaluar një përhapje të shpejtë në mesin e të gjitha njohuritë njerëzimit të natyrës së vërtetë të procesit të tranzicionit-vdekjes, Në sajë të punës së grupit vetëdija e miliona njerëzve që vijnë në vitet e ardhshme të tranzicionit në aeroplan astral të ekzistencës duket më pak tragjike dhe të dhimbshme. Ndryshimet Sidomos të forta priten në planin fizik, ku ndryshimi, si të jashtëm, dhe të brendshëm, Ne kemi filluar tashmë dhe çdo vit do të jetë vetëm thellohet vetëm, në atë masë që, si sistemi juaj diellor do të jetë gjithnjë e më shumë të zhytur në brezin frekuencë të lartë të rrezatimit kozmik, burojnë nga Qendra Galaktik. Hapësirën e tokës në verë 1996 vit tashmë është duke punuar hapësirë ​​converter e rrezatimit dhe fuqinë e tij çdo vit gjithnjë e më shumë rritje. Para fillimit të reaktorit Tokës syrit në vitet e fundit, alternuar hyn dhe del nga zona aktive rrezatim, se këto të lartë të energjisë nuk ndikon shumë negativisht në komplekset belkovonukleinovyh shtetit, formojnë bazën e trupave tuaj fizik. Por tre vjet më vonë, trupi fizik i Tokës i zhytur plotësisht në këtë "grupi foton" dhe do të mbetet atje për dy mijë vitet e ardhshme. Falë këtij lartë të energjisë "band" Qendra Galaxy, Sistemi Sirius, Yjet Alcyone, dhe Maya do të jetë në gjendje që vazhdimisht të transmetojë Tokën dhe planetet e tjera me Sun kodeve tuaja të shenjta, të nevojshme për zgjimin shpirtëror të vetëdijes dhe të brishtë të mëvonshëm evolucionar të gjithë sistemin diellor. natyrisht, që Ndërgjegja, sistemit nervor qendror të cilit, astral dhe mendore trupat janë ende zhvilluar sa, për të transferuar lirisht ndikimin e energjive të tilla të larta, nuk do të jetë në gjendje të përballoj këto vibracionet dhe për këtë arsye nuk mund të mishëruar në planin fizik e Tokës. vetëdija Pra, njeri i papërsosur në dyqan për një fat të ndryshëm – për të vazhduar zhvillimin e tij në një tjetër planet, ndodhet jashtë sistemit diellor tuaj. Shumë prej Earthlings kanë filluar të ndihen përparim të madh dhe të papritur në zhvillimin e tyre shpirtëror dhe të energjisë. Ata e quajnë atë "shpërthim psikike", edhe pse kjo nuk është plotësisht e saktë dhe nuk pasqyron kompleksitetin dhe plotësinë e ndodhin brenda jush transformimet e energjisë. Zbulimi i qendrave më të lartë mendor i jep një mundësi të ngritjes shpirtërore, dhe nuk do të thotë një rritje automatike në nivelin e vetëdijes. Kjo është arsyeja pse, së bashku me qindra e mijëra mbartësit e vërtetë të dritës në vitet e fundit u rrit ushtritë errët ushtrinë në kurriz të magjistarëve dhe magjistarët e llojeve të ndryshme të qindra miliona. Ne jemi të vjen keq për këta të humbur për evoluimin e ndërgjegjes, fati i hidhur e të cilit do të vendoset vetëm pak vite. Miliona njerëz në Tokë kanë filluar të ndihen përshpejtimin e rritjes së tyre shpirtërore dhe proceset e pastrimit të akumuluar lidhur ngushtë gjatë shumë incarnations të Karma, kur planeti juaj është zhytur në frekuencë të lartë vibracionet Photonic band, ajo që del prej tyre. Frekuenca e energjisë të tillë zhytet çdo vit do të në mënyrë të vazhdueshme deri në, deri sa të gjitha objektet në galaktikën tonë nuk do të marrë një pozicion të përgatitur për ta në motorët e reja syrit dhe toka nuk është përjashtim. В 2013 në lidhje me kalimin në një fazë të re të evolucionit spirale planeti juaj do të iniciohet si një shkollë mister për mendjen e njeriut dhe se si TN vend. "Qytetet e Dritës". Gjatë mbetur 15 vjet, në fund të së cilës do të ketë Galactic Solar Fillimi i Tokës, përhapur përmbytje lokale dhe globale, thatësira dhe zjarret, paparë në fuqinë e saj shkatërruese të tërmeteve dhe shpërthimeve vullkanike mijëra, ndërrime dinamike të formacioneve të mëdha kontinentale dhe oqeanike gjeologjike dhe në fund – dramatike ndryshim pol dhe ndryshimi në kënd aks anim e Tokës të planetit tuaj do të çojë në nivelin e dëshiruar të spastrimit karmike dhe shpirtërore. Frekuencë të lartë dridhje nga Qendra e Galaxy do të lajë tokën jetëdhënës rrjedhë të energjisë hyjnore dhe të qartë të gjitha avionët e poshtme të akumuluar gjatë 26.000 vjet plehra veprimtarisë njerëzore, poshtër dhe të papërsosur format e ndërgjegjes krijuese mendore dhe astral universale. All përmbytje listuara ardhshëm do të ndodhë sinusoidale: nga 1999 në 2004 vjeç, me një kulm në fillim të korrikut 2002 vit; atëherë – disa rënie në aktivitetin e përgjithshëm vullkanik me një mbizotërim të ndikimit të fortë energoudarami në zonën lokale e Tokës; pas kësaj – nga 2010 në 2015 vjeç, me një kulm në fund të 2012 – në fillim 2013 vit. Për të njëjtën, çfarë do të ndodhë në Tokë në tjetrën 150 vjet, kemi dhënë informacion të mjaftueshëm nëpërmjet Brother Oris tonë, që përfshihen në librin e tij të fundit në këtë seri, të titulluar "Apokalipsi". për më tepër, ky informacion do të transmetohet tek ne më shumë se një herë nëpërmjet kanaleve të tjera të komunikimit, duke punuar në pothuajse të gjitha vendet e zhvilluara të planetit tuaj. Para çdo person, tani jetojnë në Tokë, tani në mënyrë të vendosur dhe përfundimisht ngriti pyetjen: Nëse ai është i gatshëm që të bëhet personi përgjegjës shpirtërisht, për të qëndruar në Tokë në fund vijim 15 vjet. Askush nuk guxon të detyrojë, të gjithë duhet të bëjë tuaj, vetëm e vërtetë në nivelin e tij të ndërgjegjes, përzgjedhje. Siç është përmendur tashmë, për ata ndërgjegjes, të cilët nuk dëshirojnë të – për shkak të papjekurisë së tyre evolucionar – qëndrojnë në Tokë dhe do të banojnë në qytetin e Dritës, Ne kemi zgjedhur një tjetër planet, e vendosur në një pjesë tjetër të Galaxy, ku këto mendja evolucionit më i ri për mijëra më shumë do të vazhdojë mësimet karmike dhe evolucionin individuale në Planin tre-dimensionale. ekzistenca e tyre në planet e ri do të jetë pak e ndryshme nga jeta tokësore të njohur të tyre. Ata prej Earthlings, që – në bazë të identitetit të ndërgjegjes së tyre me vibracionet janë dërguar në Tokë – të vendosë për të qëndruar dhe për të vazhduar evolucionin e saj të mëtejshëm në Tokë, Ata do të duhet të mësojnë një qëndrim krejt të re në botë, karakteristikë e moshës së Frymës së Shenjtë, e cila është e pamendueshme pa hapjen dhe aktivizimin e qendrave të energjisë më të larta në format Divine ndryshuara të organeve njerëzore. Nëse forcat e qendrave psikike filloi të operojë në fuqinë e plotë tani, pa Shpërfytyrimit të gjitha strukturat e trupit tuaj, ju thjesht do të kishte vdekur, kështu që trupi juaj e tanishme fizik nuk do të jetë në gjendje të përballoj rritet frekuencave, kur fluksi gjithnjë e më intensive e rrezatimit diellor me çdo vit të ri do të jetë më i fortë dhe më të mirë të mbushur atmosferën e planetit tuaj dhe ndryshuar trupin e banorëve të mbetur të tokës ... Në kohën e rënies së Atlantis, që nga intensiteti i tyre ndryshonte pak nga vijnë pesëmbëdhjetë vjet, ata, të cilët nuk kanë rënë vetëdijen e tyre në nivele të ulëta të ekzistencës, heshtje dhe painlessly lëvizur efektet bubbling rreth tyre elemente, sepse ata e dinin ligjin: "Ashtu si tërheq si". Kjo do të thotë, se njeriu, mbështjellë në një ndjenjë të frikës dhe terrorit në rast të situatës rrezikshme për jetën, tërhequr në vendin e qëndrimit të tij të njëjtat vibracionet përafërt e llojit të energjisë shkatërruese dhe forcë, dhe të konfirmojë se të gjithë e keqja e frikës së tij. mundësi, ai person të frikësuar për vdekje mund të vdesë nga forca në këtë rast është rritja shumë e fortë. Nëse një person e di për, se ai nuk kishte asgjë për të frikës, sepse ai është i përjetshëm, nuk ka vdekje, por vetëm një ndryshim i përkohshëm i ndërgjegjes në një nivel më të lartë të ekzistencës, pastaj gjatë bubbling rreth elementeve, ai do të mbetet i qetë dhe qetësi, e cila do të tërheqë atij dhe forcat mbrojtëse do të mbrojë kundër dëmit të mundshëm të trupit të tij fizik. Ju mendoni asgjë, se disa gur të rastit, off një shkëmb, Ajo mund të vrasin atë apo ai "aksidentalisht" djeg streams lavë valë. Asnjë nga ju të ashtuquajturat "aksidente", duke u zhvilluar në planin fizik, Kjo nuk është një në vetvete. aksidentet – të kuptuarit tuaj primitive – thjesht nuk ekziston, por ka ligje, të cilat rrjedhin nga ligjet e pandryshueshme të universit, ekzekutimi i të cilave është dhënë nga ana e ushtrive e të padukshme dhe të padallueshëm për shqisat tuaja krijesa delikate. Kur i njëjti person, Armatosur me dijeninë e këtyre ligjeve, Ajo arrin një pikë të caktuar të lartë në zhvillimin e ndërgjegjes së tij, ai mund të jetojnë në paqe në zonat, ku një tërmet i madh, ose nga përmbytjet vret një, i cili nuk e njeh ligjin dhe nuk jetojnë sipas tyre, – Në këtë rast, në kohën e kataklizëm ajo vetëm dridhje (në meditim) Ajo ngrihet në nivelin e matjes së ardhshme dhe përjeton lartësi shpirtërore në vend të vdekjes. Një person i tillë edhe mund të ndihmojnë të tjerët, të cilët janë të gatshëm të kthehet në dritë për të krijuar një ndryshim vibrational. Në këtë rast, duke i kërkuar ndihmë duhet të jetë besimi i plotë në një njeri të tillë, dhe besimi absolut në përfundim të suksesshëm të. Në këtë mënyrë, shumë mësues të shpëtuar nxënësit e tyre nga vdekja fizike, që, përkohësisht duke lënë ndezur Planin e tij të vetëdijshme fizike, kalojë në vibracionet e Astral Plane. prandaj, Nëse ju e dini e Mësuesit, provoni gjatë sprovave të rënda për të qenë më afër tij. ata – vëllezërit tanë dhe të dërguarit tanë për të shpëtuar njerëzimin. Në zonat e tërmeteve të forta, përmbytje, zjarret dhe fatkeqësitë tjera toka, ku frika, mosmarrëveshje, urrejtje, lakmia dhe bujë krijuar mjaft kompakt, amorf ngrohtë energjisë nizhneastralnye dhe gyp, Ndërgjegja e mijëra dhe madje edhe miliona njerëz në të njëjtën kohë viktimat në kohën e vdekjes mund të kapen nga këto "realitete" iluzore, që në përgjithësi të quajtur Hell ose Purgatory. Por ju duhet të dini në mënyrë të vendosur dhe të mos harroni, dhe se në anën tjetër të vdekjes Qenie Lehta gjithmonë kanë qenë dhe janë pranë jush. Ato janë të autorizuar për të ofruar ndihmë për ata, që dëshirojnë të heqin qafe e vibracioneve përafërt dhe për të mbrojtur veten kundër sulmeve të paligjshme banorët e Astral ulët për lirinë tuaj të zgjedhjes. Duke pasur një dritë duhet të shkoni në Dritën, dhe me errësirën brenda vetes duhet t'i përkasë Darkness. Pra, të përpiqen për të hequr qafe errësirës në frymën tuaj gjatë jetës së tij. vetëdija njerëzore, i cili u ngjit në meditim në nivelin astral, në vend të, për të vdekur fizikisht, gjithashtu ngre dhe vibracionet e gjithë hapësirës përreth veten në nivelet fushën dridhje të lehta, në mënyrë që mendjet e të gjithë atyre, që duan të zhvillojnë më tej dhe të hyjë në Dritën, do të jetë në gjendje për të gjetur strehim të përkohshëm dhe të bëjë një tranzicion të qetë pas vdekjes. Ata e Mësuesit, i cili në kohën e fatkeqësive do të kryejnë shërbimin e tillë, posaçërisht për këtë qëllim dhe është mishëruar në periudhën aktuale kritike dhe zakonisht në jetën e mëparshme kanë përvojë të gjerë pune me shpirtrat, i cili i kryer tranzicionin post-mortem. Prandaj, ne duam për t'ju tërhequr vërejtjen në lidhje me, nuk ka asgjë për t'u frikësuar nga testet e ardhshme, por ata duhet të lihen për një kohë të shkurtër ju keni shumë përgjegjësi dhe seriozitet të përgatisë. vetëm, të cilët janë të përkushtuar sinqerisht për Dritën dhe të jetojnë në të, thjesht të shkojë në saj të ardhshëm, Realiteti më i lartë alternative, nga e cila shpirti lënë në mishërim të tyre të rregullta tokësore. çdo Ndërgjegja, i cili u largua i papërshtatshëm për përdorim të mëtejshëm trup fizik, Qeniet e Dritës do të jepet një zgjedhje çdo kohë, kur ata dëshirojnë; pas vdekjes së secilit ndërgjegjes mund të zgjidhni: nëse ajo zhvillohet më tej dhe të përparojnë frymësisht nëpërmjet përvojës, apo të vazhdojë të jetë në frikë dhe të mbetet një i burgosur i iluzioneve të tij dhe injorancës. Kjo është e njëjta "Gjykimi i fundit", e cila për dy mijë vjet duke u përpjekur për të interpretuar në mënyrën e vet ju fenë tuaj. mbaj mend, që ne të gjithë, ndoshta edhe më shumë se ju bëni, të interesuar në, të kësaj gjykate ishte i balancuar dhe të drejtë në ndërgjegjen, fizikë të cilit trupi do të vdisni në këto ndryshime globale tokësore. ne e dimë, që shumë njerëz do të zgjedhin natyrore afërt "katastrofë", si një mënyrë për largimin e tij nga jeta, për shkak të vetëdija e tyre e lartë e kupton, ai person e tyre të papërsosur ra shumë larg në planin fizik e iluzionit dhe nuk do të jetë në gjendje për të ndryshuar ato në këtë jetë. Do të jetë një, e cila do të jetë vdekja e qëllimisht, por jo për shkak të konfliktit të brendshëm të pazgjidhshme, por në mënyrë, për të ndihmuar viktimat lëvizin miliarda shpirtra në dritë gjatë tranzicionit të tyre dhe post-mortem për të vendosur në mënyrë universale në Ngjitjes Astral Tokës kanaleve të fuqishme. Por do të ketë një sasi të madhe të ndërgjegjes, që zgjedhin këtë metodë e vdekjes vetëm për shkak, se ata janë të gatshëm edhe tani për të lënë tokën dhe të shkojnë në planet e ardhshme të zgjedhjes së tyre evolucionar. Ka edhe miliona njerëz (e numrit të pa-afat-Men-MORE, apo jo-njerëzit), që thjesht do të duhet të vdesin një vdekje fizike, sepse gjenetika e tyre trupore dhe mutacionet qelizore arritur një nivel frustruese, se ata kanë thjesht nuk është e mundur për të përmirësuar apo transformuar në kohën e mbetur në këtë planet. pavarësisht, si dhe pse trupi fizik, apo do të vdesin, si në rastin e Zonjës gjatë meditimit të thellë, por do të shfaqet vetëm të vdekur, të gjitha krijesat, përgjegjës për rezultatin e suksesshëm të ardhshëm Tranzicionit Galactic Tokës, kanë forcë dhe mundësi të mjaftueshme, për të reduktuar probabilitetin e aksidenteve, edhe gjatë kësaj ngjarje globale. Secili prej atyre, i cili do të largohet nga bota fizike, është e sigurt që do të jepet mundësia e zgjedhjes së lirë: ose të largohen, apo të qëndrojnë në Tokë. ata tashmë, i cili mbetet në planet dhe më shumë, Ata do të duhet të marrë përsipër dhe të jetë përgjegjës për sigurimin e ndihmës për njëri-tjetrin, jo vetëm në mbijetesën fizike, por edhe në evolucionin shpirtëror. NAME =”Të katër Parimi kryesor evolucionar”>K 2013 nga secili prej Terrans e mbetura do të duhet të mësojnë për të kuptuar dhe të pranuar këto katër parimin kryesor evolucionar: Qëllimi i njeriut në tokë është e natyrshme, emocional, zhvillimi mendor dhe shpirtëror. Çdo qenie njerëzore ka një Esencën Hyjnore, krijuar nga daljet e Dritës dhe Dashurisë, natyra e cila është e mirëpritur. Vullneti i lirë është një e drejtë absolute universale; përsosmëri e quan "I" të asistojë vullnetin e tyre të lirë për të Vullnetit Hyjnor me besim të plotë dhe besim absolut. All Universe është e shenjtë – çështje, si ajo kënaq dhe plotëson nevojat e çdo individi "I". Aktualisht, në një mënyrë ose në një tjetër, ne përpiqemi për të sjellë këto katër parime shpirtërore në ndërgjegjen e secilit njeri i gjallë. Thelbi i ligjit është planetare, se para përfundimit të kohës së ciklit bazik – dhe që është pikërisht ajo që po ndodh tani – çdo person që jeton ka nevojë për të kujtuar katër parime evolucionit, të cilën ai është i detyruar të ndjekë. Disa njerëz marrin këto mesazhe përmes librave, tjetër – me anë të filmave. Të tjerë fitojnë përvojën e vdekjes klinike, dhe pastaj përsëri kthehen në trupin tuaj fizik, por me një ndryshim cilësor të ndërgjegjes dhe vullnetit, nga ana tjetër,, për periudhën e mbetur të shkurtër kohe për të ndihmuar të ndryshuar, ata e duan. Shumë njerëz do të vizitojë engjëjt. Ngjit Masters, ose Mother Mary; i këtyre vizitave ajo ka qenë shpesh raportohet në këtë shekull. informacion të gjerë në ndërgjegjen e evolucionit dhe shenjtërinë do të marrin të gjitha subconsciously, të cilët e konsiderojnë, mbart ose mban një lloj të caktuar të objekteve si kristaleve dhe bizhuteritë. Këto janë vetëm disa shembuj të, se procesi i shpërndarjes planetare këtyre katër vërtetën shpirtërore. Pjesëmarrja juaj në gjithë këtë është, Të qëndrojnë deri në fatkeqësitë mund të jetojnë si duhet, për të mësuar përsosur dhe vazhdimisht praktikojnë atë, lutuni për njohuri Hyjnore të planifikuar dhe të kuptuarit e rolit tuaj në atë, vetëmohim të shëruar dhe tërësisht të pastër vetë të gjitha të panevojshme dhe aluviale në të gjitha nivelet. Ju duhet të dini, se në nivel kolektiv, ka shtatë struktura kryesore karmike të energjisë, mund të jetë edhe një çrrënjosja më të shpejtë, eliminimi dhe kapėrcyer, – kjo arrogancë apo krenari; varur për diçka ose për dikë; paragjykim në imponuar pikëpamjet dhe mendimet e tyre; urrejtja në çdo formë, edhe për të gjallët, edhe të pajetë; Çdo keqpërdorim i ndërgjegjes apo vullneti i një personi tjetër; sakrifica të kota; Ndjenja e dhimbshme e turpit. Këto shtatë burime të vuajtjes dhe dhimbjes janë të shënuara në mënyrë, në të cilën ata zhvilluar unazë diellore, që nga Venus dhe Mars përhapjen, Maldek dhe, së fundi, tokë. Ata kanë arritur kulmin në mënyrë të dukshme në Tokë, kjo nuk ka kuptim për të banuar në to shumë detaje. them vetëm, ata janë burimet dhe bartës të Karma, domosdoshmërisht duhet të pastrohet nga cilat Tokës dhe banorët e saj të 2013 vit. Shënim vetëm, se pavarësisht nga, të vendosur nëse vendi për të arritur epërsi mbi një vend tjetër apo edhe në mbarë botën, ose ndonjë prej ditëve të mëvonshme "mësuesit" e vë veten mbi njerëzit më të ndërgjegjshëm, apo edhe jo-shpirtërore – në çdo rast, një pozicion i tillë është quajtur arrogancë apo krenari. Nëse një gënjeshtrave alkoolike në hendek dhe nuk mund në asnjë mënyrë për të hequr qafe pasionit të tij, ose të marrë posedimin e mendjes njerëzore mendimet obsesive për pamjen e tij fizike, apo mishi i tij (i saj) fqinj – në çdo rast kemi të bëjmë me një addicted. Nëse një përgojon grup fetar në një tjetër, të provuar pafajësinë e tij ose një person shpirtërore shikon në "redneck" – në çdo rast, kjo quhet paragjykim. Nëse kapitalistët urrejnë komunistët apo populli "politikisht korrekt" sfiduar burokratët dhe zyrtarët e korruptuar – në çdo rast, një qëndrim i tillë është quajtur urrejtje. Nëse një vend udhëheq një luftë me një vend tjetër ose një prind ndëshkon dhe poshtëron fëmijën – në çdo rast, këto veprime janë të dhunshëm. A janë njerëzit e bardhë vrasin vendet e tjera Aboriginal, ndotur tokën e tyre, ose shoferët padashur shtypur ketrat dhe dre, too shpërndarë makinë, – në çdo rast mbetet një viktimë. Nëse Germany mbart shenjat e Hitlerit apo njerëzve të varfër një vend i madh dhe i pasur ndjeu parëndësinë e jetës së tyre varfëra – në çdo rast, kjo ndjenjë është quajtur turp. Çdo person duhet të bëjnë pjesën e tyre në njohjen dhe duke shëruar veten dhe të tjerët nga këto modele karmike. Ka shumë opsione për tregon private shtatë problemet themelore karmike. megjithatë, në qoftë se ju shikoni nga afër, ju do të shihni, se sot burimi i çdo problem në botë është ai që shkojnë disa nga këto shtatë strukturave karmike të Sistemit Diellor tuaj. Këto struktura janë të shoqëruara me injoranca e katër parimeve evolutive, Tani që të gjithë vetëm do të duhet të mësojnë. Për ata prej jush, i cili ka zotëruar nivelet e sjelljes dhe ideologjike të këtyre strukturave apo sinqerisht dhe të frytshëm duke punuar mbi ta, shtypur problemin vitet e ardhshme do të jenë në radhitjen e ndërgjegjshme e ndërgjegjes personale me tuaj të Lartë "I", vetëdija e lartë kolektive dhe uniteti hyjnor. Ky është pikërisht qëllimi i kontaktit tonë. Emisarë e dritë nga Pleiades dhe Andromeda, Qeniet dritë nga Sirius, Këshilli i Lartë i Dymbëdhjetëve, Great White Brotherhood dhe shumë grupe të tjera më të vogla fetare nga të gjitha rajonet e Galaxy sinqerisht duan të ndihmojnë ata, të cilët dëshirojnë të shpirtërisht të përgatitur për energjinë e ardhshëm mbi transformimet e Tokës, shpejt dhe me efikasitet të evoluojnë, për të pastaj të ngjitet dhe të bashkohen me ne. ne, Pleiadians, Ne jemi mes jush – në dendur, dhe organet eterik. Lajmëtarët e shumta Pleiades transmetuar mesazhet e tyre, si ajo gjithmonë e bëri në fund të cikleve të mëdha evolucioniste në këtë planet. Në fund të ciklit 26.000-vjeçare të kaluar Tokës pas shkatërrimit, shkaktuar edhe ndryshim pol dhe fatkeqësitë e tjera globale, në Tokë tuaj dy miliardë njerëz mbeten pak më shumë se një milion njerëz, që ishin shpërndarë në të gjithë planetin. Afërsisht të njëjtën përqindje në mes të mbijetuarve dhe të vdekurve mund të jetë, dhe këtë herë. Deri në fillim të këtij cikli 26.000-vjeçare të administratorëve planetare, mentorëve, mësuesit dhe udhëheqësit fetarë ishin, në parim, Qeniet dritën nga Pleiades, Sirius dhe Andromeda. Kërkesa është bërë në fillim të ciklit të 26.000-vjeçar, që, me përjashtim të pikave kritike të ciklit të evolucionit, mësimet e larta dhe udhëzimet vijnë nga ato shkolluar, i cili kishte përvojë të gjerë e mishërimit të njeriut. Tani, megjithatë, njerëzit kishin një numër të mjaftueshëm të ndërgjegjes së vet ndriçuar dhe u ngjit për të udhëzuar shkollat ​​dhe institucionet e Mistereve tyre. Tani është e nevojshme, për popullin e Tokës kanë gjetur guximin shpirtërore të kërkojë që, atë që ata duan. Tani në frontin e Tokës me një mundësi spektakolare për të bërë hap të madh shpirtëror. Kur kjo ndodh, Toka dhe tërë banorët e saj do të lëvizin së bashku në katër- dhe një nivel të pesë-dimensionale hapësirë, në këtë mënyrë plotësisht të liruar Ndërgjegje tuaj nga energjia e përafërt e subplanes ulëta astrale. Ajo duhet të kihet parasysh, se kontrollit tanishme, kryer nga destruktive, forcat destruktive, Ajo është e bazuar dhe mbështetet në dy gjëra: "Për iluzionin e superioritetit dhe urrejtjes vibracionet e frikës ndaj dashurisë; "Në besimin e gabuar se, Errësira se drita e fortë. Nëse, megjithatë, të 2013 , Shumica e mbijetuar e popullsisë së Tokës do të jetë në gjendje për të hequr qafe të këtyre dy ideve të rrejshme dhe për të marrë si bazë të ekzistencës së saj, e kemi përmendur më lart të katër parime shpirtërore, se planeti juaj do të jetë i pari i planeteve, ndonjëherë të kryer të tillë hap të madh shpirtëror në evolucionin e saj. Të gjithë ju duhet për këtë kushtet e energjisë për të kërcejnë të tillë në sistemin, nivelet Galaktik dhe madje universale tashmë janë, dhe ajo që është unike e kësaj ngjarje. Por edhe në vetëdijen kolektive të njerëzimit dhe Tokës është një përgjegjësi e madhe. fakti, që në mënyrë, të kemi besim absolute në suksesin e tranzicionit të ardhshëm kuantike, në 2013 vjet të paktën 144.000 vetëdija njerëzore duhet të marrin sqarim dhe mishërojnë vetëdije më të lartë Cosmic Krishti. Vetëm kur duke arritur një masë kritike të kësaj zgjuar ndërgjegjshëm, do të marrë vendin e obschegalakticheskoe fenomen, që janë quajtur si "Ardhja masive e dytë e Krishtit". Lartë valë dridhje e vibracioneve të energjisë sqarim të kalojë nëpër të gjithë planetin dhe popullsisë së saj, perezhigaya fuqia brute e ulëta format e mendimit dhe shkrin velin, ndan njerëzit nga përvoja e tyre e brendshme të esencës dhe Vërtetës Hyjnore. Dhe pastaj të gjithë pjesa tjetër e popullsisë së Tokës do të ndjehen, si një valë e Iluminizmit përshkon të gjitha qeniet në planet. Në të njëjtën kohë në mënyrë paralele do të rritur sqarim planetare dhe vendosmëria e pandarë e shpirtrave njerëzore në evolucionin shpirtëror. ata, që zgjedh Lehta, Mundohuni të imagjinoni të gjitha tmerret e shkatërrimit të formave të vjetra të planetit dhe automatikisht e gjejnë veten në të ashtuquajturën "Obschegalakticheskom Zbavitje Center". mundësi të reja për të gjithë ata detyrimisht do të jetë kusht për evolucionin e tyre dhe rritjen shpirtërore. Nëse pas një kohë ata do të duan të ri-shqyrtuar errësirën, Ato u dërguan në një galaktikë tjetër, ku një mundësi e tillë është ende atje. natyrisht, se për këtë ngjarje kozmike për të përgatitur jo vetëm forcat e Dritës, por edhe forcat e errësirës janë duke marrë të gjitha masat e lejuar dhe e palejueshme, se kjo nuk ndodhi, sepse në këtë rast, ata janë të humbur plotësisht tokën si një zonë në skenë për eksperimentet e tyre shkatërruese mbi qeniet njerëzore. Për ta bërë këtë, ata kanë një arsenal të gjerë të mjeteve, duke përfshirë – si mjetin e fundit – përgatitja e shpërthimit planetare, përfitim, se armët bërthamore dhe kimike të keni grumbulluar një njëqind shpërthime të tilla. Ne e dimë në lidhje me të dhe për të mbajtur situatën në botë nën mbikëqyrjen e vazhdueshme. Ne kemi treguar në mënyrë të përsëritur të, ne mënyrë aktive dhe vazhdimisht të monitoruar të gjitha strukturat tokësore, duke pasur karakteristikat e aftësive bërthamore ushtarake. Ne kemi nevojë për vetëm tetë minuta nga koha juaj, për të krejtësisht të parandaluar çdo lloj aktiviteti bërthamor ose elektromagnetik në çdo pikë të planetit tuaj dhe, besim, ne menjëherë do të përdorë të gjitha mjetet në dispozicion tonë, në qoftë se rreziku i një konflikti bërthamor disi manifest. Nëse keni nevojë për, Mjetet tona ekspozimit, të cilët mund të prezantoj me një fantastike, do të përfshihen pothuajse menjëherë. mjafton të themi, më të mirë ne mund të për disa minuta për të ndryshuar forcën e gravitetit të planetit tuaj dhe energjinë e magnetizëm tokësor. për më tepër, ne mund menjëherë të shkatërrojë dhe të lokalizuara tërheqje brenda çështje inorganike, zgjerimin e bilancit magnetike në objektet e prodhuara artificialisht. thjesht vënë, ne kemi vënë të gjitha armët tuaja mbi molekulat dhe atomet, dhe pastaj konvertohet erërat tuaja proizvedom diellore. Për shkencëtarët e tu konkretizuar: Dinamika tufë mund të ndryshohet me anë të llojeve të caktuara të energjisë, skllevër në linjat e energjisë. Valët nxiti artificialisht magnetizëm anormal ne menjëherë të bllokojë çdo lloj qark elektromagnetike dhe të shkaktojë thithjen e plotë të çdo lloj të energjisë për shkak të microvibrations progresive dekompesatsionnyh. Ne nuk themi asgjë të faktit, që, nëse është e nevojshme, ne përdorim hidrogjenit psychicised mund të koordinojë plotësisht dinamikën biologjike të çdo çështje organike të arsyeshme. Por edhe në qoftë se (teorikisht!) për të marrë përsipër shpërthimin më të keq dhe bërthamor ende (në kundërshtim me të gjitha ligjet e fizikës) ndodh, dhe në këtë rast ka dhënë një fallback përfundimin e suksesshëm të situatës, domethënë: Në njëkohshme tonë sinjal-kod 144.000 Christed ndërgjegjes njerëzore menjëherë të shkojnë në Ngjitjes trupin tuaj, të bashkëngjitni vetë (në përputhje me ligjin e tërheqëse të ngjashme) të gjitha Earthlings tjera porsazgjuar. Ndikimi i secilit prej këtyre Qenieve Christed në pjesën tjetër të popullit do të jetë aq e fortë, që secili prej tyre do të jetë në gjendje për të lëvizur menjëherë pas tij në rrafshin më të lartë të ndërgjegjes planetare ende në 144.000 njerëz. kështu, 144.000 energjisë Christed do të krijojë kushte për kërcim menjëhershëm kuantike më shumë 20.736.000.000 Ndërgjegja njerëzore, jo vetëm mishëruar, por pa trup në kohën e dushi. Pastaj një perde të errët, ose TN. "Mirror", "Astral Network", atmosfera e jashtëm të tokës e ambientit dhe e perbere nga energjitë e trashë dhe emanations njeriut, tretur plotësisht. Kjo do të lejojë të gjitha kodet e Galaktik, kalon nëpër Sun tuaj, të arritur në Tokë, se tani është kompleksiteti i madh dhe vështirësi. Nuk do të jetë aeroplanë jo më të ulët astral, dhe të gjithë njerëzit do të ndjehen të "dritën hyjnore", të cilat ata kurrë nuk kanë parë, dhe pastaj të gjeni veten në një Tokë të përtërirë plotësisht, e cila është më e bukur dhe të pastër, se kaq, ku jeni ju tani jeni duke qëndruar. Plani fizik me matjen e saj tre-dimensionale gjithashtu gradualisht do të humbasin rëndësinë e saj dhe do të vijë koha, kur ai do të pushojë së ekzistuari, si material evolucionar shpenzuar dhe tashmë të panevojshme. Shumica e njerëzve në Tokë do të jetojnë në dimensionet katërt dhe të pestë, të cilat ju quajtur "Paradise" ose "Devachan". ata tashmë, i cili u ngjit në nivelet në jetën e tyre të mëparshme, gjithashtu do të shkojnë direkt në dimensionin e pestë, apo edhe më lart, dhe ato ndikojnë në masë të madhe efektet progresive të hap të madh të planetit. Ne tani, të përgatitur paraprakisht për këto shkolla matjet e trajnimit për ato qenie të reja shpirtërore njerëzore, të cilat do të bëhen katër-dimensionale. Këto qenie do të mësojnë në lidhje me krijimet e tyre në të kaluarën, në lidhje me origjinën dhe qëllimin e shpirtit, dhe arrij të gjithë mësimet shpirtërore, që korrespondon me Evolution nivel të caktuar. Siç ju thashë profetët e tu, si janë vëllezërit tanë, bota ka ardhur periudhë mospagimi e evolucionit në fillim të mijëvjeçarit të tretë 1000 vjet, gjatë së cilës do të dominojnë botën dhe të përqëndrohet ndërgjegjen njerëzore në evolucionin intensive shpirtërore. Shkollat ​​mister do të jetë qendra e të gjithë veprimtarisë për të gjitha këto mijëra vjet. Në fund të kësaj periudhe, Toka është zyrtarisht merr rolin e selinë galaktike e Qyteteve të Dritës dhe shkollë mister për planete të tjera dimensionale. Ju vetë, atëherë nuk do të jetë një udhëheqës dhe mësues për të ndërgjegjes, duke qëndruar në një botëve tre-dimensionale, të njëjtë, Tani si ne jemi për ju. Nëse ju jeni një 2013 vit do të ketë sukses (dhe ne besojmë në mënyrë të vendosur në këtë dhe ne do t'ju ndihmojë), daljet gjigante valë e dashuri dhe gëzim, formuar nga bashkimi i ndërgjegjes kolektive të lartë me tre- dhe një anashkalojë katër vetëdijshëm Galaxy dhe konverton pjesën tjetër të karmës dhe energji më të ulët astral e sistemit tuaj diellore në dritë të pastër – vetëm, si vala planetare ndriçimi do të bëjë atë për tokën dhe popullin e saj. Fuqia e këtij valë do të jetë e dukshme jo vetëm në galaktikë dhe në çdo gjë që ekziston. Ne tashmë e thënë, se pozicioni i galaktikës sonë në lidhje me Qendror Diellit madh të të gjithë Kjo është fjalë për fjalë "vetëm" ka pësuar ndryshime ciklike – "Spiral Evolutionary e mjeshtëri". Kjo është arsyeja pse çdo sistem diellor në galaktikën tonë, nga ana tjetër,, Ajo gjithashtu duhet të futemi në sistemin e tyre të ardhshëm më të lartë të evolucionit. për shembull, Toka dhe sistemi juaj diellor duhet të bëhet selia e Qyteteve të Dritës të qenieve të lehta, kaluar në mënyrë të përsëritur nëpër incarnations fizike dhe sqarim arritur. Deri në fund të shekullit të ardhshëm, ju do të bëhet raca njerëzore Qenie Christed vetëm. mbaj mend, se ju – ndoshta një nga ato 144.000 njerëz, që do të sjellë në tokë Mosha e re e Iluminizmit, Epoka e Dritës dhe Golden Age. Ne besojmë në ju dhe në vetëdije më të lartë të planetit tuaj. Edhe pse e përkryer në të ardhmen, ju nuk duhet të lejojnë dembelizmi, rezistenca apo arrogant, që mund të ndalojë lëvizjen tuaj të Ngjitjes. Për sa kohë që ju bëni pjesën tuaj dhe ju doni të merrni më të mirë, aq sa është e mundur për ju, – Ne do t'ju ndihmojë në çdo mënyrë të përshtatshme për ne. Megjithatë, ne kurrë nuk do të ndërhyjë me të mësuarit tuaj personal dhe rritjen ekonomike. Pas të gjitha, ju jeni këtu, për t'u bërë mësues, dhe jo me aftësi të kufizuara, të cilat duhet të ruhen. Është koha, kështu që ju jeni të shpëtuar veten me shërimin vazhdueshme dhe të përkushtuar, rritja dhe zgjim të vazhdueshëm shpirtëror. Kjo është "Apeli" jonë duhet gjithashtu të jetë, si një sfidë, apo dëshirën tonë për të dominojnë dhe të pushtuar planetin tuaj. anasjelltas, Ne përpiqemi për të siguruar, ty, njerëzit Earth, janë pronarë të plotë të rinovohet shpirtërisht dhe të përmirësuar të energjisë-planet, ne jemi të vendosur për të parandaluar një përsëritje të katastrofës dhunshme planetare, se në kohët e jo aq të largët, ajo kushton jetën e shumë miliarda krijesa në planetë të tjerë në galaktikën tonë, tashmë të pabanueshme, dhe evoluimin e vazhdueshme e qenieve të gjalla. Ne jemi plotësisht të vetëdijshëm për, si shumica prej jush, zhytur në iluzionet e botës fizike, e vështirë dhe e pamundur të besohet, Ne ju informojmë, por se ne, pleyadeantsam, nga ana e hierarkisë së Dritës besuar me misionin e shpëtimit të njerëzimit në periudhën e hap të madh. Mos u gënjeni për shkak të faktit, në qoftë se ju mund disi magjike shmangur Vullnetin më të lartë të ligjit Përjetshme, kontrolluar Cosmos vazhdueshme formimit. Ne nuk e këshillojnë ushtrinë tuaj të injorojnë të vërtetën, shkelura përndryshe çdo mandatet do t'i nënshtrohet automatikisht sanksioneve dhe Zigosov Archons, bën vullnetin e Kryeministrit Krijuesit dhe zbatimin e rendit natyror të Ligjit Supreme të evolucionit kozmik. Zigosy – Kjo forcat thelbësor të krijimit ose pervosozdannye, – zjarr, ujë, Toka dhe Air, – që janë në armë tuaj planetit Lartë mendjen Creative. njerëz, ka përfunduar një ndjenjë të përgjegjësisë dhe Urtësisë operacionale, Ata janë në një nivel dridhje, e cila zhvillohet prej tyre (mbi parimin e akordim rezonancë) Dashuria Zigosam për të dhe besimi në vlefshmërinë e rreptë të Aktit të ekzekutueshme. Këta njerëz janë vetëm energjia nuk mund t'i nënshtrohet efekteve shkatërruese të elementeve më të fuqishme ndezur. Ata thjesht nuk kanë asgjë të jetë frikë nga ndonjë cataclysms, sepse ata nuk mund të shkaktojë ndonjë dëm. për më tepër, ne kemi mbi periudhën e mbetur me ndihmën e bazave tona të shumta, të vendosura në dimensionin e katërt hapësinor të planetit tuaj, Ne gjithmonë do të ruajtur ekuilibrin e energjisë së Tokës, përhapjen elemente, të nevojshme për zhvillimin e parimeve ekzistenciale dhe organizimit të jetës në të gjitha varietet e format e saj. Vëmendja jonë e veçantë të zotëruar dy hyrjeve dhe daljeve në veri dhe në jug polet, dhe të cilat shkenca juaj mund të përdorin për të parandaluar formimin e mëtejshëm të tn. "Vrima e ozonit" në atmosferën e tokës. Ju vetëm duhet për të ndaluar nis raketa, që provokojnë shkelje e Tides magnetike, duke penguar dinamizmin centrifugale dhe centripetal dhe promovimin formimin e Tokës Gjeodinamik dystonia. I shtyrë nga dashuria universale, Ne jemi mes jush, për të ju ndihmuar në njohjen gabimet e tyre dhe të pendohen, se në këtë fazë të rëndësishme të ekzistencës tuaj tokësore për të të treguar ty, që të gjitha gjërat duhet të vihet në vendin e duhur dhe në një mënyrë pozitive për të pajtuar atë me, se ajo mund të jetë e dobishme për një rinovim harmonike dhe krijuese të të gjitha elementeve, komponentëve dhe përcaktimin e ekzistencës tuaj në kozmos. Vënë të gjitha gjërat në vendin e tyre të vërtetë! ndryshe, në mënyrë të pashmangshme të forcuar dhe për të rritur rolin e forcave destruktive, proceseve destabilizuese fizike dhe mendore në Tokë, e cila do të çojë në humbje të panevojshme të kohës, hap paraardhëse quantum. Humbja e ekuilibrit natyror të forcave në planet mund të shkaktojë destabilizim progresiv të neuroneve në tru dhe valët cerebrale anomali, shkaktuar epidemive masive të sëmundjes, stimuluar dëshirën e çmendur dhe të pakontrollueshme për të vrarë të gjitha qeniet e gjalla dhe të vetë, duke përfshirë. një infeksion i tillë masiv i mendjes në periudhën kritike të evolucionit është shumë e mundshme dhe shumë e rrezikshme. Aftësia e elementeve të transmisionit, të destinuara për kultivimin e ekzistencës tuaj, është e vërteta pakundërshtueshëm në të njëjtën masë, Dritat dhe degenerativnaya asimilohen, deformimeve jo vetëm strukturën e gjenetike e organeve tuaja fizike, por edhe zhvillimi normal evolucionar i racës njerëzore, projektuar me të gjitha vlerat e tyre në dimensione më të larta gjatë tranzicionit të ardhshëm evolucionit. gjenetike juaj struktura-bartës proceset biodinamike nënshtrohen është ndërhyrje shumë të dëmshëm dhe ndikimin anormal nga ana e hierarkisë së errësirës. Psikikën e njerëzve janë gjithnjë e më shumë të ekspozuar ndaj efektet e dëmshme të stresit, modifikon stabilitetin gjenetik e sistemit dhe shkel funksionet e tij normale të evolucionit. Emocionet negative stresi ndikon në rrjetin dinamike, destabilizojë proceset e kujtesës dhe të shkaktojnë mutacione abnormale në frymën tuaj. Pas vdekjes fizike, këta shpirtra nuk do të jetë në gjendje për të rivendosur individualitetin e humbur dhe do të jenë të përshtatshme vetëm si një material dytësor për përdorim në evolucionin e dushi Kafshëve Kolektive. Prandaj bëhet edhe më vigjilent për truket dhe tundimet e forcave të errëta, të paktën të gjithë të interesuar në të begatë Shpërfytyrimit tuaj. Shumë, shumë shpejt çdo gjë në Tokë tuaj do të pastrohet dhe të rilindur në një jetë të re. E keqja do të jetë i mundur, dhe të gjithë ministrat e tij do të jetë i detyruar dhe i mbyllur në pleksus primitive çështje, në botë superdense, ku ata do të duhet të fillojë përsëri ngjitjen e saj evolucionar, për herë akoma për të arritur nivelet e vibrimit, që në vitet e ardhshme do të lejojë më shumë se 20 miliard Ndërgjegjeve njeriut për të bërë banorët e Qyteteve tokësore e Dritës. përgatitur, njerëz, si dy ditë, dhe orë "Gjykimi i fundit", në të kaluarën e planetit tuaj janë përcaktuar tashmë.

Shqyrtime Movie 2012.

problem 2012 vit nuk do të anulohet! para, ajo merr deri në gjigandin e tij të plotë lartësi! Në lidhje me lirimin në teatrot e filmit botëror Roland Emmerich "2012" botoi një artikull nga Stanislav shkurtër dhe Alexander Borisov në internet. Kjo është bërë në mënyrë solide dhe të ndërgjegjes. Kjo është vetëm për të ngjarjeve 2012 , Të gjithë e përshkroi ka të bëjë asgjë, si autorët janë duke u përpjekur për të hedhur poshtë informacion në lidhje me Nibiru. Por i Nibiru në film dhe kjo nuk shkon. Dhe në realitet ajo do të jetë pak më vonë, kur Toka është pothuajse asnjë popull la Dendësia 3, për të prodhuar një "spastrim" e fundit të planetit. Vetëm atë që të drejtat e autorëve, kështu që është e, që të gjithë flasin për të "paradë" e planeteve 21 dhjetor 2012 G. i pambrojtur. Vetëm për shkak të kësaj ata nuk janë të parët thonë. autorët, me siguri, Ajo do të jetë interesante të dini, duke pasur parasysh se skemën e marrëveshjes së planeteve në 21 dhjetor 2012 G. Ajo është përshkruar në korrik 2008 G. një nga fushat e Anglisë. pa dyshim, jo "paradë" e planeteve në 2012 vit nuk do të jetë. Po kjo nuk është e nevojshme. Velikaya Zhatva, fundi i "Pestë Sun" ose kalimit kuantik e planetit në nivel e katërt të Dendësia, së bashku me një pjesë të njerëzimit, Ajo do të jetë jo e lidhur me "paradë" e planeteve, dhe kryqëzimin e "dështimit të errët", kur kombinuar të sistemit diellor me aeroplan galaktike e Rrugës së Qumështit dhe solsticit Meridian, kur i gjithë sistemi do të shkojë në hapësirë ​​absolute sinkronizimi, galaktik, Planet diellore dhe hënore, dmth kur në fund të rrotullimit të tyre të plotë kthehet rreth qendrave të caktuara: Hëna rreth Tokës, Toka rreth Diellit, Sun rreth Alcyone (dielli qendror i sistemit të Pleiades, ku tetë yje, dhe kjo përfshin), Sistemi Pleiades star rreth qendrës galaktike. Në filmin "2012" shkaku i katastrofës globale lidhur me fishekzjarre diellore. megjithatë, ky është vetëm fillimi i transformimeve të mëdha, të cilat duhet të nënshtrohen njerëzimit, ose fillimi i fazës aktive tranzicionit Quantum. Dhe dielli luan një rol të rëndësishëm në këtë proces. Prandaj, ajo është vëmendja për të gjithë njerëzit tani duhet të drejtohen. Vetëm në lidhje me këtë aspekt, përshkruar në katastrofë filmit, autorët nuk thonë asgjë, megjithëse, se bota shkencore është shumë i shqetësuar për gjendjen e Diellit. Sipas ekspertëve të NASA për shpërthimin e njeriut të barabartë, që ka ndodhur në 19 shekull, Kjo është ekuivalente me një rënie të një meteori gjigand, për perturbations, u ngrit në fushën magnetike të Tokës, Ata do të jenë në gjendje të trokas nga pothuajse të gjithë energjinë e qytetërimit teknologjik, që është Humanity e tanishme. Me zhdukjen e energjisë elektrike do të fillojë kaos të gjerë, por ende nuk është fundi i botës. Në këtë situatë,, vështirë se, Është dikush diku do të jetë në gjendje të fluturojnë. Më "popullore" dhe transporti më të shpejtë në botë do të jetë një biçikletë! A ka shumë anëtarë të elitës në ajo merr në "Kinë" ose në strehimoret e tyre nëntokësore në Uralet dhe në Liberi? këtu, japin Perëndinë, në stacionin e metrosë ose në strehimore bombave të ketë kohë për të kandiduar, në qoftë se ju nuk mund të gjithë reaktorët e "mbyt jashtë" për ato momente të shkurtëra, që do të mbetet pas marrjes së një sinjal alarmi nga stacionet hapësirë ​​ndjekja. Dhe pa ndonjë Nibiru në Tokë disa Buburrecat do të mbetet, nëse njerëzit nuk e perceptojnë paralajmërim seriozisht. shkencëtarët, angazhuar në studimin e Diellit, Ata janë tashmë në konfuzioni të thellë, Për vitin e dytë ylli është në minimumin e veprimtarisë së tij dhe të gjitha kushtet e fillimit të diellit aktive zhdukur gjatë. ato, kush e di, ndjenja është, budto zatailosь llamba, dhe duke fituar forcë për një lirim kolosale të energjisë. Që në këtë rast ndodh në botë duhet të jetë e qartë edhe për një nxënës ... Nëse marrim parasysh, që 19 i marsit dhe 16 shtator 2008 G. magnetosphere Tokës ka pësuar dëme të konsiderueshme të sulmeve varg dy-pika nga hapësira e jashtme, në qoftë se në të gjitha bëhet e qartë, se panjohur, por forcat e frikshëm të përgatitur njerëzimin në testet e rënda, dhe ata, i cili do të mbetet pas shpërthimit në të gjallët mund të shihni tokës së djegur, parashikuar nga Wang. Megjithatë, Krijuesi i universit nuk ka ndërmend që të shkatërrojë të gjithë njerëzimin, siç është bërë me civilizimin e vjetër tokësore. Në këtë kuptim, nuk ka fatalitet. para. Krijuesi i kësaj bote, duke shpresuar për të marrë me të ochumevshemu nga hipnozë media Co-njerëzve njohurive, të besojnë në ekzistencën e Tij dhe për të inkurajuar ata që të fillojnë të bëjnë mirë rreth jush, në vend se duke menduar vetëm për mirëqenien e tyre dhe të mos shkojnë në qëllimin e tyre primitive çdo sekondë mbi kokat e njerëzve. Krijuesi pritjes, kur njerëzit të reflektuar mbi kuptimin e jetës dhe për të kuptuar, që është grimcat e saj njeriu, Qelizat e një e tërë, dhe për këtë arsye nuk duhet të lënduar njëri-tjetrin, vuajtja dhe vdekja. dhuna çmenduri, orgji Diko, imoraliteti dhe papërgjegjshmëri, demonizuar, të inkurajuar nga mediat dhe shtypi duhet të ndalet, për të filluar njerëzve në masë ndriçuar njohuri në lidhje me strukturën e botës, e cila aktualisht jep Krijuesin e Universit Njerëzimit. Vetëm kjo njohuri do të ndihmojë të gjithë të realizojnë përfshirjen e tyre në masën dhe shkallën e gjykimeve të ardhshme dhe, jo vetëm për t'u përgatitur për ta, por edhe për të dobësuar pushtetin e tyre të fuqisë kolektive dhe pastërtinë e imazhit të mendimeve të tij. Shkurtimisht, kjo mund të shprehet me formulën: "Paralajmëruar, forearmed!». Vetëm në këtë mënyrë njerëzimi do të jetë në gjendje për të zbutur goditje e planetit dhe për të shpëtuar jetën e miliarda njerëzve. Ngathët për të provuar Njerëzimi vetë do të shkatërrojë veten, frika e tij dhe çmenduri, duke tërhequr pranë vetes si kjo ... Në të njëjtën kohë lindur në zemrat e njerëzve besimin në një Krijues i gjithësisë dhe dashurisë për botën dhe njëri-tjetrin, Me njerëzit ndryshojnë-folur, dhe në këtë mënyrë, krijimin e kushteve për admirim universale dhe masive në kulmin e tranzicionit kuantike dhe zëvendësimin kanë trajnuar dhe njerëz moralisht të pastër pranishëm trupit 3-dimensionale njerëzore në një trup 4-dimensionale plasmoid, e cila vetëm do të shpëtojë ata nga vdekjet masive në "pastrimin" e planetit gjatë kalimit rreth tij 22 dhjetor 2012 , Planet gjigant Nibiru ose Nemesis, si dhe të japë njerëzve ëndrrën e tyre të përjetshme - pavdekësinë! Me fjalë të tjera,, Suksesi në shpëtimin e njerëzve, Ajo nuk përfundoi parave, dhe në ndërtimin e "Ark" dhe bunkerë nëntokësore, ajo është në duart e tyre, në të përbashkët të tyre, dëshira kolektive dhe këmbëngulës dhe kërkesa për të ndryshuar natyrën e mediave, dhe politika e qeverisë, të cilët mund të vërtetë të fillojë vetëm të arsimit dhe trajnimit në masë njerëz për mendore, tejkalimin mendore të frikës, të cilat në mënyrë të pashmangshme do të dalin në një moment të gjykimeve të tmerrshme. Këto janë kushtet e aktit të fundit të dramës së madhe, quajtur Life! Pra, Krijuesi i universit kompleton tij çdo eksperiment duke ngritur ndihmësit e tij besnikë! Grain do të ndahet nga byku! martesë, si mbeturina, parandalimi edukuar njerëzit, Ajo do të dërgohet në furrën e shkrirjes! kështu, problem 2012 vit nuk do të anulohet. para, pas lëshimit të filmit "2012", Kjo çështje del në të gjitha rritjen e saj të mëdha, dhe heshtin ajo tani do të jetë e pamundur! //glass-nebes.livejournal.com/

burimi http://www.13-20.ru/blog[252].html

kjo

Wikipedia Википедия Будущее Пророчества Космос

Informacione Shtese:

Tamil Nadu është një shtet unik Indian vështirë nënshtrohet ndikimit të veriut ariane. Nuk është çudi Tamil(tamilëve) dhe të gjithë banorët e jugut të Indisë kërkojnë përfshirjen e Shqip (tamil) lista e gjuhëve zyrtare të Indisë së bashku me Hindi dhe anglisht.


Kur indianët thonë "south", ata zakonisht janë duke iu referuar Tamil Nadu. Ndërsa Karnataka Pradesh dhe Angra janë zona në thelb kalimtare kulturore, Punonjësit tampon veri Hindi-flet, Kerala dhe Goa dhe të mbajë personalitetin e saj karakteristike dhe unike, Kjo folur gjerë në shtetin Tamil është zemra e indian Dravidian hinduizmit.

Në parim,, pothuajse të gjitha pyetjet, të cilat mund të vendosen kundër profecive janë më shumë si një përpjekje për të ndezur deri ujit në frontin e "Doomsday" ose “transfuzionit nga një sitë”. Por ju duhet të jetojnë me të, ata që pyesin këto pyetje. Në këtë, të gjitha manifestimet e tilla nuk është një përgjigje: Pas të gjitha, në qoftë se ju e dini të gjithë - pse, atëherë pyetni?

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество