Космос Контакт

 

Ne ftojmë të gjithë qenë të shkëlqyer dhe ka potencialin e Qenieve gjeni të sotrudnichestvu.Esli ju e dini se si të programit, shkruaj, lexoj, barazim, “dizajni”, bëjnë plane, numërimin load, ju keni krahët dhe kokën, aftësinë për të lëvizur, dhe dëshira për të marrë pjesë disi në fatin e tyre – të hyjë në kontakt me ne.

eM@unëL: kosmos-mail-gmx
skype: unënfundunëteCosmOs

kosmos-lubov-vkontakte

wWw: unëmë në fundtecosmos.info

Nëse shkrim, ju lutem, ju lutem, ajo që ne do të dëshironim për të bërë.

 

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество