Në internet një herë ekzistuar “Spirits doktrina”…atëherë ai u zhduk. Ky është një rast i mirë në Zetas errëta të punës. Në fillim ata unobtrusively zëvendësuar përmbajtjen e faqen e internetit http://sov2050.narod.ru www.nekto.org në listën e stacioneve të radios (Kjo duket të jetë asgjë e veçantë), dhe pastaj të ul receptorin e telefonit të reklamave “vajzat e lehtë fluturim sjellje”.

Ne pjesërisht rindërtuara Mësimet informacionit Spirits nga arkivat e tyre. Ne ju ftojmë të lexoni “mësimet e Spirits”