Космос и Шива

Ju gjithashtu mund të marrin pjesë në zhvillim krijesa:
duke ndihmuar për të përkthyer në gjuhë të tjera,
ose duke financuar një shumë të rehatshme për ju.

shumë e trishtuar FAKT: trilliarderschiki, që Ajo ka qenë e përmendur në parashikim i kohës heshtja e tyre të tyre kanë refuzuar të konfirmojë mundësinë e tyre ekzistencëkjo, duke shpallnin mosgatishmërinë ekzistoje ardhmja… E cila është e barabartë me dëshirën e shprehur të mosekzistenca me gjithë forca. por kjo, pa dyshim, anon për mendimet e të gjithë banorëve univers: Nëse shkaku mund të jetë, në të cilën krijesa, pozicionojnë veten dhe për të nxitur pasuesit e tyre se si perëndi lokale botë, refuzoi ekzistoj duke përfituar nga themelues univers E drejta e lirë do të? mund të ju i arsyeshëm të qenë, Konsideruar më të mirë të kritereve më të mirë të njohur bëjnë të njëjtën gjë? atje nëse arsyet në gjendje të shtyjë këtë? Përgjigja është e qartë: arsyet e tilla Nuk ka të. Dhe ata u zhvendos në në këtë shkalla e pjesëmarrje i lidhur arsyet e tyre. Nuk ka dyshim se rrënja e telashe qëndron në arsye për një sjellje të tillë, dhe foto aktuale tregon qartë se, që ata të metë, e cila është pranuar edhe kur krijim këto The Crazies. Dhe kush është Krijuesi i tyre? Guess nuk është e vështirë… Të gjitha këto çështje kërkojnë vëmendje të veçantë në një temë të veçantë.

Вселенной Наблюдатель

Trilliardy me kalimin e kohës ;) me të cilën të gjitha urime :) )))

nëse, ende, dikush dëshiron për të financuar tonë

ekspeditë krijuese

( ( ( për ) ) )

por ajo nuk ka mjete të, pavarësisht nga prania e një dëshirë të madhe, dhe nuk e di se ku për të marrë ato – Ju mund të kërkoni ndihmë nga një njeri i shquar. All zgjuar – vetëm. përdorim :) ))

Ju gjithashtu mund të lartë deri

Creative Fund Infinite Cosmos.

Космос Фонд

Në çdo rast, mos harroni për të ndihmuar ata, cilin dashuri, duke u thënë ligjet natyrë, dhe ndihmuar në kuptim këto ligje. hapësirë preferencë ju gjithmonë.