Биология ТелKu ujku thirri gjak:
"Hej,! Unë jam trupi i një të riu atë ", -
Atje, thotë nëna: "I dha bijtë" .-
ne, pleqtë, Arsyeja bashku, atë që ne bëjmë.

(Velimir Khlebnikov – “Lufta në një mousetrap”.)

Ilaçi nuk mjaft e vështirë për të vendosur marrëdhënie të karakteristikave biologjike të organizmit me organet e tjera. Për të kuptuar më të mirë parë të gjitha llojet e fenomeneve të këtij lloji në shembujt.

Duke iu referuar përvojës së praktikës mjekësore. Ne kemi bërë raste pragmatik i ndryshimeve në pacientët me botën e jashtme pas kryerjes së operacioneve:

1) Ajo ndryshon ndjeshmërinë e pacientëve pas operacioneve normale. Çfarë lloj nënkupton një ndryshim në perceptimin e botës dhe qëndrimin ndaj tij.

2) Pas zëvendësuar organet e brendshme mund të manifestuar veten nuk ka ekzistuar më parë zakonin. Çfarë e karakterizon ndryshimin në perceptimin e botës.

3) E kundërta është e vërtetë: pacient kanceri, dha dorëheqjen të vdekjes pashmangshëm, vendosi për herë të fundit të rishikojë preferuar komedi tuaj. Qesh e mjaftueshme për disa ditë, më vonë kam mësuar se diagnoza nuk është më e rëndësishme është.

Kurioz mund të aplikojë për Reader mjekësore dhe të zbuloni se gjithnjë e më shumë çdo “i pabesueshëm” rastet. Të gjithë ata të na lejojë të krijojë faktin e ndikimit të ndërsjellë të organeve njerëzore të densitetit të ndryshme me njëri-tjetrin.

Mënyra më e lehtë për të vëzhguar ndikimin e ndërsjellë të trupit biologjike dhe emocionale. E cila nga ana korrespondojnë me chakra e parë dhe të dytë.

Pa hyrë në detaje të lehtë për të instaluar, что количество задействованных Энергетических Центров в повседневной жизни у разных Существ разное. duke treguar se, se çdo qenie e natyrshme në shkallë individuale emocionale dhe ndjeshmërinë e trupit.

Duke pasur parasysh faktin, atë të fuqisë më të madhe të natyrës dhe të drejtat e kanë krijesa zhvillimi i madh, që shfaqin rritje e ndjeshmërisë – pjesa tjetër duhet të ndjekë standardet higjienike të sjelljes në praninë e tyre.

Në mënyrë për të ruajtur jo vetëm paqen e brendshme, por edhe shëndetin fizik të gjithë banorët e planetit duhet të ndjekin rregullat racionale të sjelljes jo vetëm në vende publike. Ибо энергетическое поле некоторых Существ покрывает всё в радиусе более чем 50 mijëra kilometra. Dhe çdo veprim i gabuar, sjellje, ekran, mendim apo veprim tjetër mund të jetë e përshtatshme dhe të çojë në katastrofë, stuhi, sëmundje, siklet, merak, nevrozë, dëshpërim, zi buke dhe deti.

njerëzit thonë: “Perandorët e mira – Njerëzit edhe.” Ajo është nën një kuptim themelor. Pas të gjitha,, nëse perandori është biofield, që “mbulon” të gjithë njerëzit – Kjo nuk është për t'u habitur, se ai (njerëz) ajo bëhet mirë. por, këtu, nëse Perandori është i detyruar të “gropë nevojtore” dhe të shikojnë, si “thembra fytyre” bërë në frikë vetja – Ai nuk ka “mirë”. Kjo do t'i japë të gjitha.

Duke u mbështetur në atë që është e paligjshme të mos prodhojë tentuar pushtimin harmonike të ndërgjegjes dhe të botëve brendshme avancuar qenieve, veçanërisht në qoftë se ata bien në kundërshtim me ligjet e natyrës dhe rendin natyror botëror.

përpjekjeve ndërhyrje mund të jetë në asnjë efekte të tjera në ndonjë nga organet (jo vetëm hollë, por edhe fizike) në varësi të nivelit të shkallës emocionale dhe ndjeshmërisë.

Çdo veprim të paautorizuar janë konsideruar të paligjshme dhe kërkojnë vëmendje për korrigjimin e dorës. Dhe të gjitha qeniet të avancuara janë të pajisura me të drejta të plota për zgjidhje pyetje harmoni dhe të dyshimta.

Nëse është e nevojshme, qeniet e avancuar dhe përfaqësues Nuk është një gjithësi të pafund mund të pretendojnë fuqizimin e tyre dhe të kërkojë çdo informacion që ata janë të interesuar, ndërprerjen apo inicimi i atyre apo veprimeve të tjera. Një shërbim i çfarëdo natyre janë të detyruar të binden dhe të zbatojnë rekomandimet sa më shpejt që të jetë e mundur. Çdo mosbindja ndaj zyrtarëve (sidomos në kryerjen e) dhe evazioni e detyrë e barabartë me krimin e përmasa kozmike. Që kontaktuat element ka refuzuar për të përmbushur vullnetin e Cosmos Infinite.

Ndjeshmëria është e lidhur me biologji, dhe kështu mjekësi fizike, ekzistenca e të cilave është e njohur nga çdo kod penal. Gjymtimi ose dëmtimi organizëm biologjik përfshin përgjegjësi sipas Kodit Penal. Lëndim dhe dëm të këtij lloji mund të shkaktohet nga presioni mbi krijesat e ndjeshme, privuar nga pushteti dhe aftësinë për të mbrojtur rrugën fizike. Çfarë është Theron në lidhje me, i cili është në gjendje të ndjehen këtë lloj presioni. Llogari dhe presioni akumuluar vetë në një numër kriminelësh (për shkak të faktit, që apeli për një person të ngjashme me Trajtimin e të Pandehurve) është në gjendje të shtyjë trupin sensor për aktin e vetëvrasjes, apo aktivitete të paligjshme (sepse ai është i detyruar për të lexuar dhe të ndjehen si një kriminel). А это уже фактический вред и преступление против гражданина той либо иной страны. frikësim “ligji pullë” dhe mosbindje të kushtëzuar “ligji” Është një fakt i shantazhit nga autorë çrregullime. Ata kryejnë akte të paligjshme nën pretekstin “ligj”, duke përdorur pozitën zyrtare, shkelur Kushtetutën, duke vepruar në shtetin. Në të cilën në mënyrë të qartë shkruhen, që kryejnë krime kundër qytetarëve të vendit nën çdo pretekst nedozvolitelno, edhe nën pretekstin e pajtueshmërisë “ligjet” ose lirimin e serisë së tyre të re. Sipas ligjit të çdo vendi, në bazë të Kushtetutës, lirimin e paligjshme “ligjet” në kundërshtim me kushtetutën, dhe dyfish të paligjshme për të ndryshuar kushtetutën për të nxjerrë të tilla “ligjet”. Все отступники приговариваются к типичному изгнанию из Сущего из пространства Жизни, i planeteve në hapësirë.

për më tepër, për çdo kushtetutë të paligjshme për të qeverisur vendin dhe qeverinë nën pretekstin e frikës, tmerr, urrejtja dhe masakrën (të shkelë mbi të drejtat dhe liritë e qytetarëve). Creatures vulgarisht shkelur kushtetuta e vet duhet quartered.

Kështu dëmtojë qënieve të gjalla prani ndoshta edhe të padëshirueshme në zonën e prekur për shkak të faktorëve biologjikë. Shkelësit e këtij lloji janë konsideruar kriminelët janë shkelur rëndë edhe e kushtëzuar “ligj”, dhe kryejnë krime tyazhkosti specifike (vrasja dhe gjymtim) – dhe ky është një krim, për të cilët duhet të jetë përgjegjës sipas kodit penal.

Nëse as një shtet nuk është i kënaqur me mundësinë e pranisë në mesin e qenieve të ndjeshme dhe inteligjente të vendit të popullsisë – të nevojshme për të nxjerrë refuzimin e duhur e të zgjuarve dhe të ndjeshëm ndaj Bordit të Universit. Dhe për të vazhduar zhdukjen qetë dhe të qetë në një vend të banuar nga mobilje, gome ose plastike dolls. dështim, në të njëjtën mënyrë, në një mënyrë të qartë dhe të kuptueshme ajo duhet të tingëllojë në media, për qiramarrësit e mbetura për të kuptuar se çfarë ata do të përkryer “luaj” më tej.

Para lëshimit të të gjitha “ligjet”, ndonjë “organ ligjvënës” duhet të marrë rezultatet pozitive të hulumtimit, duke konfirmuar rëndësinë e, duhet, jo me qëllim të keq, dhe të përfitojnë zhvilluar dhe miratuar “ligjet”. Dhe në mënyrë të qartë përcaktojnë fushëveprimin e aplikimit të saj.

Hapësirë ​​e pafund, Kjo është menaxher përmes vibrimeve të ndryshme të frekuencave, transmetueshme organizma jetojnë dhe që nuk jetojnë, duke harmonizuar ndonjë nga botëve, emërojë përgjegjës për mospërhapjen dhe shtypjen e autoriteteve lokale dërguar Vibrimet, duke e quajtur veten “pushtet formal dhe informal”, dhe i shpërblen ata me përgjegjësi për të gjitha mëkatet, që ka kryer faji i të qënit i madh biologjike tumor kanceroz.

“tumor kanzeroz”, përfaqëson një bazë, themeli dhe shkaku i Karmës është përhapur jo vetëm në një shkallë planetare, dënuar me dëbim nga jeta Space Universale, i planeteve në hapësirë. Në bazë të saj (“tumor kanceroz”) dëshirojnë të fitojnë përvojë ekzistencë në të gjitha, shprehur nga e drejta e lirë do të në formën e pengesave fikse në rrugën e kozmik Dritës dhe Kozmike Vibrations, dmth. refuzim i Cosmos dhe universale ne forme lineare, mbrojtur prej tij nga Karma.

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество