Космос Слоистыйunë, duke pasur të gjithë globin
Në gishtin e vogël të dorës së tij të djathtë -
Mia Ring charms padëgjuar, -
Unë po ju them: ju!
Ju shpërtheu në mesin e errët.
Kështu që unë qaj qaj qaj për,
Dhe im kameneyuschem qaj
Raven shenjtë dhe të egra
fole Crow Sovot dhe rriten fëmijët,
Një duart në, shtrirë për yjet,
Propolzot kërmilli shekuj!
Gëzuar Dragonfly, stuhi thyer,
Kur ajo është e fshehur në underside e
fletë druri.
globe bekuar, kur ajo shkëlqen
Në gishtin e vogël të dorës sime!

(Velimir Khlebnikov)

Çfarë është ajo: jetë Cosmos layered?

Hapësira është e urdhëruar nga frekuenca dridhje në shkallë të ndryshme. Në qoftë se trupi normal është një grup multilayer e frekuencave – Kozmosi është pak më e komplikuar. Në këtë rast të gjitha pronat e frekuencë të lartë dhe të ulët.

Në përgjithësi, më të ulët frekuenca, më shumë ajo është individualiste dhe të rrëzohet në vetvete. Në këtë frekuencë të ulët objekte dhe krijesa të mbledhura në dendur, nganjëherë nuk e prish, formojnë ose të ngjeshur në një pikë. Kjo pikë mund të konsiderohet Planet.

Përveç kësaj, ajo është ende konsiderohet si një shumëdimensionale Duke qenë tip planetare. Në sajë të asaj që është në të njëjtën kohë në dimensione të ndryshme. Ata trupi planetare, Karakteristikë e ulët frekuenca të cilat janë struktura mjaft konciz dhe të koncentruar. Një numër i madh i strukturave të tilla janë të shpërndara dhe Space janë një grup i pikave, e ndodhur në voids volumetrike. në këtë mënyrë “ata nuk i vizitojnë shtëpitë e njëri-tjetrit”.

Në mbështetje të këtij frekuencë të lartë trupat planetare kanë një transcendencën shumë më të madh. Ku vëllimet e planeteve në hapësirë ​​frekuencë të lartë është shumë e ndryshme. Forma grup është një frekuencë të lartë Hapësirë ​​Frequency High.

E njëjta gjë është e vërtetë për Stars. Forma frekuencë të lartë, ata janë më të mëdha, shumë të mëdha; Në mënyrë të ngjashme Planets.

Si frekuencat e vibrimeve në përreth objekteve të hapësirës vakum bëhet më pak. Dhe në fund ajo zhduket krejt. Hapësira të tilla është një botë e Infinite, Ajo shtrihet mbi gjithë kozmosit, por ajo është pjesë përbërëse e saj, një prej shtresave. The Worlds Infinite është e mundur pa pengesa vizitë shtëpitë e njëri-tjetrit.

Të gjitha matjet janë në të njëjtën pozitë dhe e njëjta pikë nuk ndërpritet me njëri-tjetrin, sepse lëkund në frekuenca të ndryshme. Në këtë, në botëve Cosmos të ndryshme nuk do të ndërhyjë me njëri-tjetrin, Ajo është në hapësirën e një Cosmos.

sketch muzikore:

♥ ꙳ ૐ ☼ Mumiy Troll – Ирис ♥ ꙳ Aum ☼

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество