КосмосMos tregoni Star – nuk e di nëse:
që, pse, e cila tregon, për të përmbushur të gjitha.
Kjo është anije kozmike jonë dërguar në fluturim,
Për të parë saktësisht se ku këngën e Cosmos Black.

(Mumiy Troll, ose diçka si ajo)

Kozmosi është asgjë, por të energjisë. E gjithë kjo sillet, konvertuar, konvertuar, i përmirësuar. i pranishëm Energji nga ndryshimi i cilësisë. Mënyra më e lehtë për të ndarë energji në frekuencën dridhje. Brenda çdo dridhje energjitë e frekuencave mund të marrë një ose një tjetër formë. Kjo krijon një objekt të një frekuencë të caktuar dridhje. Objektet mund të jenë shumë. Ndërvepruar me njëri-tjetrin, ata ndihmojnë për të përmirësuar frekuencën ekzistues dridhje. Kështu Energy mundet vetë është një nga format më të zakonshme të Energjisë, që përmban të gjithë.

Космос ЭнергийEnergjisë dhe objekte mund të jenë shumë të ndryshme. për shembull, Energy blu apo portokalli, Energjisë Atomike, energjisë Life, në rritje të energjisë, Energy Star apo planet dhe të tjera.

për shembull, zhytur në energjinë e dashurisë, ju ende mund të hyjë në energjinë e jetës. Ajo duket si pamjen e universit dhe të lindjes në ndonjë nga botëve lokale.

hare.

Në rastin e përqendrimit natyrore të energjisë është gjithmonë një ndjenjë e gëzim. E cila është vetëm natyra shpirtërore. hare – ky udhëzues, asistent dhe shok i gjithë atyre që ngjitet.

dashuri.

Космос ЗвездаNë AYFAAR universit (universi ynë) një i shtetit më të lartë të zhvillimit është – dashuri. kur krijesë, evolucion, arrin shtetet Unconditional Love – ajo mund të ngrihen mbi universin dhe të lëvizë. Në këtë rast, nuk ka nevojë të veçantë për të fituar përvojë në një tjetër univers.

Cosmos saj ekzistenca është dashuria reciproke dhe gëzim. Ka hapësirë.

Çdo formë e jetës është e lindur dy herë:

1) hera e parë – të ekzistojnë.

2) herë të dytë – për të jetuar.

Kjo vlen edhe për të Qenieve tipit të njeriut.

lindja e parë përfaqëson formimin Substancë energjisë informacioni, të përbashkët të referuara si shpirtin apo ndërgjegjen.

lindja e dytë – në një mishërim të botëve, i cili përdor energjinë e jetës. Zakonisht kjo është pasuar nga zgjidhjen dhe jepja trupin tashmë ekzistuese në përmirësimin e trupit. Pas kësaj ka një akumulimi i përvojës nëpërmjet ndërveprimit me realitetin përreth me anë të trupit.

Në fund, ajo rezulton: Duke qenë hera e parë që është në gjendje të ekzistojë; herë të dytë – jetoj. Dhe kjo do të kishte qenë më mirë të vlerësuar.

univers.

Gjetja e një mundësi të ekzistojnë, Ndërgjegja është një substancë informacionit të energjisë, vibruese në një frekuencë të caktuar ose një gamë të caktuar të frekuencave. Në këtë mënyrë ajo ka veti të caktuara dhe aftësitë.

Космос РазвитиеEnergy zakonisht zhvillohet tyre, përsosur nga një frekuencë më të ulët në një frekuencë më të lartë. Ky proces është mjaft e gjatë dhe jo të gjithë është në gjendje të zhvillojnë vetëdijen e tyre. Shumë për shkak të gabimeve të veta dhe degradimi vetëshkatërruese. Si rezultat, në Univers ka pasur një krizë AYFAAR.

Në një farë mënyre të ndihmuar në zgjidhjen e krizës u krijua, të tilla si energjia e Jetës Energjisë. E cila lejohet për të krijuar botën e banuara nga qenie, Vetëdija që vibron në një shumëllojshmëri të frekuenca të ndryshme. Pika e krijimit të këtyre botëve është aftësia për të zhvilluar më lehtë për ndërgjegjes, se ajo nuk mund të pavarur të bëjë. Ky funksion është zbuluar vetëm nga fakti, që, pranishëm në këto botëve, mjaftueshme për të ndjekur këshillat vetëdija avancuar dhe zhvilluar nën mbikëqyrjen e tyre. Për më tepër, të gjithë banorët kanë trup të ngjashme funksionale, e cila bën të mundur të imitojnë shumë të zhvilluar dhe në këtë mënyrë për të përmirësuar dhe për të ecur përpara një mënyrë e provuar të besueshme.

Por krijesa papjekur dhe ato, të cilët kanë qenë të privuar nga e mendjes, Ne shikuar skenën dhe arriti në përfundimin, kjo nuk do të zhvillohet në planin e Krijuesit, sepse ju thjesht mund të përdorni qeniet avancuara për qëllimet e tyre, për të zgjidhur problemet e tyre; kontrollit të lehtë të gjitha në nivelin e trupit, dhe bëri përpjekje të përbashkëta (ose individualisht) arritur uzurpojë dhe të vazhdojnë të përdorin për qëllimet e tyre. Në rast se në fund të energjisë së vet të jetës – vetëm sa për të vjedhur atë nga, që ende e ka atë. Me fjalë të tjera, ata të cilët janë të rinj, i trashë, nuk përvojë: ata që kanë ardhur në këtë botë vetëm kohët e fundit. A, në mënyrë që askush nuk e vënë re, gjëja kryesore nuk është për t'i dhënë kohë për të shërohen. Si rezultat i vjedhjes zgjuar krijesa të çmendur të humbasë trupin e tyre më delikate, dhe ende kanë një trup fizik, të cilat janë të kufizuara, dhe të gjitha rrugët e ekzistencës së tyre. Që, duke u mbështetur në cilësi të veta shpirti ata vazhdimisht prishen – E vetmja mënyrë për ta edukate – Kjo klonimin. Ashtu si fitimprurës ekzistuese për të bindur të gjithë të tjerët që, se Zoti nuk ekziston dhe të lidhin të gjitha format biologjike të jetës, sepse ajo është forma e tyre e vetme e ekzistencës. Dhe kështu kriza stagnimi kthyer në një tumor qetësie. vende të tilla janë quajtur zakonisht “tumor hapësirë”. Problemi është i thjeshtë: gjitha-vetëm thyer Order Cosmic. Për të zgjidhur atë – të mjaftueshme për të rivendosur rendin natyror.

Forma e tumorit.

Në këtë rast, formë tumor Ajo përfaqëson kalbur “këmishë” brenda llambë, e cila ushqen përmbajtja ende gjallë “bulbs”, ach përkthyer Korn. linear Kështu sterilizimi “bulbs” Kjo nuk është e dëshirueshme për shkak të zhdukjeve të mundshme ende Përmbajtja gjallë “bulbs”, që ushqehet me shumë “tumor”. ndërsa “tumor” është njohur, dhe ai përdor jetën absorbohet si pengje, si një garanci e ekzistencës së saj, e cila është në një pozitë shumë të pasigurt.

Nëse trajtimi është Tumoret e mundshme? që, ajo do të jetë e mundur, nëse “tumor” Ai u dorëzua në duart e mjekëve kozmik. Por, pasi ajo është vazhdimisht fshehur prej tyre dhe shkon larg – ndoshta, Kjo ngjarje nuk duket të jetë e mundur.

Tumori mund të perceptohet si një cheater, i cili shtrihet në të dy anët:

1) “Përmbajtja e të gjallëve” ai gënjeu Kush është Perëndia dhe tha:, ai Atë.

2) Perëndia, ai brazenly deklaron, që “në rregull! Të gjithë duan të bëjnë, çfarë ndodh me ta”.

Një mashtrim tipik, ku të aftë për të ekzistuese tipike mediokër “tumor”.

Jeta në kozmos.

Космос ЖизньTë jetosh në hapësirë, ndoshta, dikush do të duhet për të humbur trupin e vet. gjëra të ndodh. mos e humbni shpresën, nëse kjo ndodh. Kryesor mbështet harmoninë kozmike dhe e ndihmon atë të pushtuar territore të reja dhe hapësirë. Por ne nuk duhet të vë veten në thrusts papërshtatshme heroike, duke çuar në ndërprerjen e jetës, ose humbasin trupit për shkak të naivitetit, ose dëshira qesharake për të ndihmuar dikë, duke shpresuar që të bëhet aq e nevojshme edhe për dikë, Kush do të harroj në një moment.

Ndoshta ju mund të bëhet një shkencëtar – mund të ketë asnjë. Ndoshta ju nuk jeni i pari – mund të jetë po. Ndoshta ju do të keni fëmijë – mund të ketë asnjë. Ndoshta ju nuk jeni të kënaqur – mund të jetë po.

mbaj mend, se energjia ulët të frekuencave – Kjo nuk është e keqe. Shumë më e rëndësishme është potenciali, ata janë një. Ajo mund të jetë biodegradable, dhe mund të sintetizimin ose tjetër. megjithatë, mos lënduar Pak tonë.

planet.

Космос КосметаZakonisht banojnë planetin thelb lloje identike Vibration. Kjo bën të mundur të gjithë popullsinë në punë produktive për zhvillimin e tyre, të qenë, vetëm për, me rezonancë, duke arritur shpejtësi më të madhe të zhvillimit.

Kjo qasje mundëson disa koloni populloj qenieve penale Planet, duke eliminuar nevojën për të ruajtur burgjet dhe acarim Përvoja nga prania e vibracioneve dekompozuara.

Toka në univers njohur ndryshe si “Death Planet”. Në të ka vibracione nga ndryshimi i cilësisë dhe krijesave, korrespondon me këto vibrimit. Eksperimente të tilla ndodhin rrallë.

Ligjet e Ligjeve.

Cosmos Infinit janë ligjet primare. Ato zbatohen për tërë kozmosi dhe të gjitha, se ajo është (duke përfshirë në secilën pikë) pavarësisht nga vendndodhja, lloji i frekuencave, shtetësi, ligjet e shtetit, përkatësia fetare, pozicionin universin, apo tregues të tjerë. Hapësira është kudo dhe kudo është primar.

КосмосSpace Endless takon One Brahman, krijuar atë. Grimcat e ndarë i njërës Brahman – Atman, Ata janë gjithashtu të Brahman, për shkak të ekzistenca e tyre e veçantë nuk shkel integritetin e ndërgjegjes Infinite; Ajo përfaqëson një formë të ndryshme të pranisë në hapësirë. Në këtë deklaratë është e vërtetë, Vetja – ajo është e njëjtë pronari i Cosmos si Brahman. Brahman – hapësira artist. Askush tjetër përveç autori i Krijimit nuk mund të di se si të mirë për të zhvilluar atë. Në këtë Vetë ka të drejtë për të treguar se është më mirë për të bërë pavarësisht nga numri i Choice, si dhe sa dhe çfarë i takon kujt. Në pajtim me Ligjin e përqendrimit të energjisë që ajo nuk shkel urdhrin, sepse Vetë është lloji absolute.

hapësirë – kjo nuk është vetëm tepër tepër pafundësisht i pafund, por çdo objekt, subjekt, pluhuri, pikë. Nëse ju shikoni një objekt – ju shihni pronën private të kozmosit Infinite. Nëse ju ndjeni erën – Ajo është pronë private e Cosmos Infinite. Nëse ju nuk e shihni ose të ndjehen – ajo është gjithashtu pronë private e Cosmos Infinite, ashtu si ju. Brahman – pronari Cosmos. I Atman – është e njëjtë si Brahman. Zakonisht kjo kujtoj, në qoftë se keni harruar në lidhje me të, ose të pretendojë.

zot – Uniteti është holistik.

Para se përkufizimi më i saktë i të gjithë, që në një realiteti densitet ulet deri këtu.

ekzekutimi Wish.

Космос исполняет желанияtë qenë, nuk është i kënaqur me kushtet në prani të kozmosit pafundme mund të lënë atë menjëherë. Sjellja e këtij lloji konsiderohet si një shprehje e një dëshirë për të qenë në Cosmos. Pas të gjitha,, një qëndrim i tillë për ekzistencën e tyre, shoqëruar me një dëshirë apo një dëshirë për të refuzoj të gjitha që, e cila është e barabartë me kërkesën për të ndërprerë ekzistencën e tij dhe të zhduket nga Cosmos Infinite. Për të ekzekutohet dhe është pranuar menjëherë.

PS
Në qoftë se ju zgjidhni për të krijuar ndonjë gjë apo të ndërtojnë – bëjë atë cilësisht, investojnë në krijimet e tyre të gjithë dashurinë time dhe gjithë të mirat që ju keni. Për shkak se ajo është para së gjithash takon mua.

Hapësirë ​​e pafund.

Është koha: të çojë në ekzekutimin e dënimit.

image

Musical Sketch
ツ ૐ 卍 Ullinjve Shanti – Realizimi ♡ ★ ☸


dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество