imageNëse ju keni marrë, vetë zot jetë, miratim,
ndihmë energjisë Life, в развитии vet ndërgjegje
- то, akumulimin njohuri,
nevojë për të rritur Përshtypjet.
Të gjithë ne kemi parë është, se tonë ndërgjegje – ajo ylber ngjyra dukshme për ne spektër frekuencat, që plotësojnë ynë energji vorbull, dmth. Cakram. vetëm këtë ngjyrë korrespondojnë me i madh shtatë energji tel.

Edhe një herë të drejtuar nëpër të gjithë shumë të shkurtër. Так что за подробностями - в тему проMind kokërr“.
1. i kuq. nivel i përafërt energjitë. i fortë. Këtu është shndërrimi i përafërt energjitë.
2. portokall. nivel i mprehtë energjitë. Këtu është shndërrimi Dëshirat dhe emocionet.
3. i verdhë. nivel energjitë e lëvizjes. Ka një transformim kinetik energjitë.
4. e gjelbër. nivel “zemërenergjitë. Atë që quhet “Dashuria e njeriut“. Ka një transformim “vlerat Heart“.
5. blu. krijues. kreativiteti madhe. Kjo shtresë konverton të gjitha llojet krijues energjitë.
6. blu. rezultatet. fitore. plotësinë. natyrë shpirtërore. Sila Voli. konvertuar energji, formuar nga gjithë progresin e ju rezultatet. energji përfundim. ndjenjë e kryerjes.
7. vjollcë. dashuri i zoti. downdraft. Këtu konvertimit merr një të pastër energji dashuri.

Lëvizja e energjisë në shtresa.
image

ylber!!!

shumë, me siguri, qartë, por jo fare. Si ka mundësi që përqendrohet energji? Ne tregojmë në shembull matematike. Ajo duket si kjo.
Ne të gjithë shkuan në shkollë. Në matematikë shkollave fillore ishte: 1+1= 2, а когда вы подросли стало: X * Y + Z * K = N dmth. nëse matematika më parë ishte vetëm tre numra fillore – kjo më vonë u bë sooo shumë, por ata gjithashtu përshtaten në shprehjen e tre elementeve. dmth. përqendrimi në rritje! :)
Pra, kjo është në zhvillimin tonë: të gjithë i përmirësuar për shkak të përqendrimit energji përshtypjet.

Përshtypja keni arritur të grumbulluar në rastin, nëse ndërveprim me objekti (të qenë) juaj dridhje hyri në rezonancë. Në të njëjtën kohë ju mendoni, që ajo ju si. Në sajë të Ymenno rezonancë, dmth. cilësi rritje e forcës dridhje, ekziston mundësia e një informacioni të tillë u zbulua në një i lartë nivel.
Si një shembull,: pikërisht për shkak, se Atlanta, të vetëdijshëm se çfarë po ndodh, Ata refuzuan të njohin Perëndinë e tij “Zeus” dhe Caudle, gjatë kryerjes bëmat heroike me jetën e tyre, hapi rrugën (kanal) për ekspozimi ndaj niveleve të larta të realitetit. Dhe në sajë të siguruar me të lehtë “vtsyuhat” Nga atje tërë spirale të DNA. A zot jetë, të cilat ata thonë se:” Тот, e cila shkon në mes të llambat të zjarrit” (mirë apo më shumë:), i zgjedhur populli rus. dmth. çdo krijesë, madje Botërore shumë e lartë, mund të shihet, fjalë për fjalë, sytë e mi. Ju vetëm duhet të jetë në gjendje të pranojë të tilla frekuencë dridhje…këtu është një shembull! :) ))))
bëhet e qartë, se në mënyrë për të grumbulluar Përshtypjet – Thith nevojë për ta si një sfungjer.
Ajo duket si kjo:
1. Pasi shtresë mbushur plotësisht – ajo rënie Për Layer lartë. Dhe kur një shtresë më të lartë plotësisht mbush – Ajo do të bjerë në një shtresë edhe më të larta.
image

Zgjidhni hapësirën tuaj.

2. Nëse marrim parasysh këto grupet Hapësirat e dy frekuenca të ndryshme – është e mbushur plotësisht hapësirë një Frekuenca tipit – Kjo është një pikë në hapësirë ​​më të lartë frekuencat.
3. Nëse marrim parasysh se si këto shtresa vëllime, mbushje “beakers xhami blu” :) ))) - “gotë” mbushur plotësisht me një lloj Frekuenca – kjo rënie, mbush “gotë” më shumë frekuencat i lartë urdhër.

Zgjidhni hapësirën tuaj.

image

Gota qelqi blu. :)

Dhe kështu ne shohim se, që secili i lartë nivel Kjo është më e strukturuar në krahasim me më parë. Ajo është me anë të kësaj energjie të një më të lartë frekuencat në gjendje për të mbeten të qëndrueshme në një posaçërisht rezervuar për ta Spaces.

streams.
Gjashtë Chakras e parë e angazhuar në linjat e përpunimit rrjedhë energji. Të cilat duken si 1,2,3….pafundësi. dmth. ato, në të cilën lëvizje e ka prejardhjen nga “të mëdha dhe të vogla”, nga të vogla në të mëdha. dmth. Vëllimi ata grumbullohen në një pikëz.
Pasi ju, zhvillimin mënyrë të natyrshme, Ne mbushur volumin e Gjashtë shtresa dhe arriti në përfundimin (Kjo është chakra gjashtë) – Kjo është një provë, se ju jeni të denjë për të lëvizur më të larta. Pastaj ju merrni qasje në vëllimin e parë të Energjisë Infinite – dhe kjo është i shtatë chakra (shtresa e shtatë).
Veçori e chakra shtatë është, se ajo është në gjendje për të marrë përsëri lumë energji. A duket backflow: pafundësi, infinity-1, Infinity-2…3,2,1. prandaj edhe flasim:” dashuri – Kjo është, që kemi dërguar nga lart”. çdo krijesë, Duke pasur qasje në këtë lloj të Energjisë, aftësia për të krijuar përpjekjet mendore jo vetëm Botërore, Galaxy ose universi, por edhe një hapësirën e pafund! por, ajo së pari ka nevojë për të mësuar. Dhe ekipi ynë do të bëni të sigurtë që, për të mësuar dhe mësuesit vështirësi ju nuk keni. Dhe e vetmja arsye për këtë është se, që “WE LOVE jenë miq! Y)”.
E pra, edhe…kjo “sende të ftohtë” si i shtatë chakra, në univers, ka vetëm njerëz, e drejtë e dhënë pas lindjeje. por! zgjidhje të ndryshme, në lidhje me marrëdhëniet njerëz dhe universi, do të pranohen nga ekipi ynë. Sepse këtë Objektiviteti nevojë, të cilën ne e kemi. kurs, ne kemi një fakte shumë më të ndershëm të origjinës njerëzore, por tani kjo nuk ka kuptim për të folur në lidhje me atë.

Mbeturinat e rezervave të energjisë.
por! Magazinimin dhe mund të humbasë!
1. Kjo ndodh në rastin, kur të ndërpresë procesin akumulim përshtypjet, me qëllim apo në mënyrë të tërthortë. dmth. shtypur proces përthithjes.
2. bëj, ose të detyruar (dmth. bëjnë dinak) ju bëni diçka, Çfarë bëni ju pëlqejnë (dmth. jo shpirti).
3. Shqip idenë e rreme. Kjo është më e fuqishme “pompë”, pompuar nga energji nga shtresat më të thella të shpirtit tuaj.

E gjithë kjo është një këmishë e bukur, ose “nxjerr para”, mbushur boshllëkun. Pasi të absorbuar këtë objekt, përmban pavlefshëm, dhe sigurohuni që, brenda zbrazëti papranueshme – jeni duke u përpjekur për të shpëtoj prej tij, dhe, hedhje “nxjerr para”, ajo është gjithashtu e mundur për të hedhur jashtë tij i brendshëm vëllimi, se ai mund të vij. Këto efekte shqetësojnë rendin më shumë i lartë shtresa, kurs, ajo është e papranueshme. çfarë atëherë? Për të shmangur mbeturinat e energjive të veta të brendshme, nuk ka nevojë për të hedhur larg “nxjerr para”! Ajo duhet të shkrihet! vetëm imagjinoni, se ajo shkrin up fillor particles, si Prana, dhe për të arritur përsosmërinë në prezantimin. Si për të parë Prana, e kemi thënë tashmë.

Shkaqet e dhunës.
“Zeus” и его кодла уже давно бы вымерли, për shkak të infeksionit nga virusi kozmik, në qoftë se ajo nuk kishte dalë me një mënyrë për të gjeneruar energji, mbështetur funksionet vitale të trupit të tyre. dhe ata “dalë” në këtë mënyrë, dhe ai është i, ata vetëm pompohet energji nga ju, detyruar që të bëjë diçka, se ju “jo shpirti“. Pra, nuk do të vendosen për më shumë në kushte të tilla: më pak paga, por në punën time dhe kompani të punës. Ne refuzojnë për të ushqyer “Zeus” dhe Caudle! Le të shkojnë zhdukur, kur ai erdhi për këtë kohë!

“mbinatyror” aftësitë.
Çfarë është ajo? si gjithmonë, çdo gjë është më e lehtë se sa duket.
1. Të gjitha aftësitë e bazuara në bashkëveprim të drejtpërdrejtë me çështje (dmth. i përafërt energji) – Aftësia ky material s, dmth. aftësia e trashëguar në shtresën e parë ndërgjegje.
2. gjithë të tjerët – “mbinatyror”. dmth. Kjo aftësi, në lidhje me energji Shtresat e një nivel më të lartë. fakt i pamohueshëm, të provuar atë, Ata u dogjën në turrën e druve gjatë kohës “Mesjeta”, inkuizitorët. Tani ka edhe shumë, por ata fshehin.
Kjo është se si: të gjithë jo-reale ishte i papritur natyror. :) ))

Si për të kujtuar jetën tjetër.
Të gjitha shumë e lehtë.
1. shtresa e parë, i kuq ajo, përgjegjës për kontakt me çështje të dukshme,i përafërt, me të prekshme. Në këtë, kur ju të ndryshojë të gjithë kujtesën e trupit “i prekur” ju thjesht zhduket. Sepse në trupin e ri që ju të gjithë “prek” Ajo që po ndodh përsëri, dmth. nga e para.
por! Megjithatë, ka mënyra :) Ju vetëm duhet për të grumbulluar Përshtypjet, atëherë përvoja do të transferohet për të ardhshëm jetë. dmth. Nëse keni mësuar përmendësh formulën, pa e kuptuar atë, dhe pa e kuptuar – ajo është e njëjtë, që shkojnë në tualet, dmth. popolzovalsya dhe hodhi. Por nëse ju jeni në këtë formulë përfaqësoj, di, në mënyrë të ndërgjegjshme, Ju ndjeni çdo objekt dhe veprim. Dhe ju mund të njohin se ju keni atë si një e tërë – në jetën tjetër, kjo memorie do të transferohet tek ju. dmth. në qoftë se e keni zhytur përmbajtjen e informacionit, janë mend – ajo do të jetë rënie në vëllim tuaj të brendshme, që ju gjithmonë.

volum dhe sipërfaqe sferat.
volumi i sferat – ajo është vetëdija juaj, kuptim, përshtypjet, përmbajtje, përvojë, Mendime thellësi, Aftësitë kulluar.
Sipërfaqja e sferave – kjo rezulton, e cila jep volumin e saj, sipërfaqe manifestime.

aksioneve LIFE vazhdon! Y)
Nxitoni të mos humbasë ! :)
T'i jepte një lexuar, me të cilët si komunikoj,
në qoftë se ju doni valë, dhe të shohim se si vibracioneve filloi të rrezatojë! ;)
“A atë veten” i saj LIFE interesante!

hapësirë çdo! dhe ^)

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество