Йогju, mendjet e të cilëve rrodhi,
Si një ujëvarë gri,
Mbi jetën baritore e parë lashtë,
Që dëgjuan numrat
Dhe bindje hedhje
Shtangur nga zdrugoj
Unaza e xhelozisë;
Dhe claps dragon plenennogo dhe Korca,
dhe unaza, dhe bilbil, dhe do të fërshëllejë
Kush e ka bërë të gjitha vigjilencë dhe vigjilencë
suns Rosehip kuptojnë, pikërisht duke kënduar;
që skull, lindur babai,
Shpoj me sytë lehtë Pierce
Dhe të mirë vënë kokën lart
dega freskët i Rrugës së Qumështit,
Për të shkuar në një vizitë Pispilluq;
Në kafkë të cilit, saktësi qelqi,
Ajo ishte dega freskët qielli i zi, -
Dhe yjet janë të frymëzuara haraç
atij, pyll depërtueshëm midnight.

jetë – meditim i vazhdueshëm. Energji nga transformimi Cosmos është furnizuar me trupin ose pjesët e impulseve. Kështu tërë jeta mbushur me meditim.

В общем виде объект медитации представляет собой процесс получения Энергии посредством использования имеющихся в организме энергетических центров. Zakonisht ata janë quajtur “chakras”.

Shkalla e përqendrimit të energjisë në çdo chakra një urdhër të magnitudë nën këmbë, në qoftë se ato janë pozicionuar, respektivisht, frekuenca e tyre dridhje në një spektër përgjithshme.

Çdo chakra ka podchakry, e cila është e njëjta shumë si të gjitha chakras në trup. Për rrjedhjen më të madhe të energjisë gjatë meditim është më mirë të përdorni një podchakry të lartë të kalojë: Gama e, duke filluar me vjollcë, Dashuria ose jetojnë Përshtypjet. Por në të njëjtën kohë rezultati më i mirë shihet në rezonancë të gjitha chakras në dispozicion çdo tjetrin.

përsiatje rresht lidhur direkt me chakra parë qëndron në Energii absorbuese lineare, të përfshira në objekte. dhe, energjisë duhet domosdoshmërisht të jetë e pranueshme për absorbimin nga trupi. Nëse energjia nuk është e pranueshme – meditim i tillë është një vrasin ngadalshëm ose të shpejtë. Për nivelin e parë të meditimit të bëjë procesin e përthithjes të ushqimit. Në qoftë se në këtë rast nuk ka plotësinë dhe konsumojnë ushqim ju lejon të merrni përshtypjen – ngopjes ndodh organizmin. Përndryshe, mbushje nuk është arritur në të gjitha.

përsiatje niveli i dytë – Ajo është e lidhur me konsumimin e veprimeve të trupit emocional, ose chakra e dytë. Përveç emisionit lineare ose thithjen e emocioneve me ndihmën e një organi të tillë të mund të vijnë në rezonancë. Një nga meditimit më të rëndë dhe të parëndësishëm është Tantra, i cili është i lidhur direkt me chakra dytë.

përsiatje niveli i tretë – tërësisë lidhur me lëviz, lëvizje, kinetikë. Plotësia e lëvizjes, kënaqësi dhe kënaqësi makinës, jo vetëm në rezultatet, por edhe në procesin e lëvizjes. Çuditërisht të mjaftueshme – Ju mund të përdorni këtë frekuencë dridhje është edhe për, për të hyrë në rezonancë.

përsiatje niveli i katërtто, e cila është karakteristikë e një trupi të familjes: hare, kënaqësinë dhe gëzimin e ndjenjës së trupit vibrimit të familjes.

përsiatje niveli i pestëнаполнение энергией в результате взаимодействия с искусством и продуктами искусства.

përsiatje niveli i gjashtë – një rritje në vëllimin e brendshëm për shkak të realizimit të energjisë, kuptuarit e strukturave të ndryshme dhe për të rritur urtësinë e tyre.

përsiatje niveli i shtatë – Përshtypjet proces akumulimi.

shkallë të ndryshme të meditimit korrespondojnë vet shtresa e Ndërgjegjen.

fluksi përgjithshme energjia lëviz nga përpjetë poshtme, përqëndruar dhe kondensimit nga chakra për të chakra. Nëse energjia e marra në chakras të ulëta – kjo do të thotë, ajo do të fillojë të rritet dhe të fillojë chakras një rotacioni të larta, në mënyrë. E cila do të çojë në nevojën për ta bërë, meditimi apo ndonjë të drejtë tjetër, ose tërthorazi. Nëse ata nuk e bëjnë – ka kapacitet të tepërt, e cila tjerr forcës chakra nevojshme. Kjo na lejon të marrin në konsideratë ngjarje të tilla si uria trupore, natyrshme në një trup të veçantë të lidhur me këtë ose chakra tjetër.

Në qoftë se trupi nuk po merr pushtetin – kjo nuk do të ushqyer => me kalimin e kohës nga mungesa e energjisë nuk është një ndjenjë e urisë, për të shtypur që kërkon futje e energjisë. Ata mund të ndodhë si rezultat i meditimit. Në qoftë se janë në gjendje të ndërgjegjshme të lartë meditim, kështu prodhimin e organeve të larta rimbushje – kjo energji mund të jenë trupa të mjaftueshme për të mbushur dhe vartëse. Në këtë rast, mund të konsiderohet përfundimin e energjisë dhe organet biologjike për shkak të kundërt rrjedhjen e energjisë.

Nëse pushteti është furnizuar në një nga chakras të ulëta – është e nevojshme të ngre, duke kaluar nëpër chakras të tjera. Kështu, energjia do të kalojë një cikël të detyrueshme. Nëse ndonjë nga qendrat e energjisë nuk do të bëjë rotacionin e nevojshëm – kjo do të çojë në zgjimin e urisë në trup përkatës. Për të shmangur këtë – duhet:

1) Ose harmonike të përmbushur nevojat përkatëse fiziologjike të trupit.

2) Apo për të përjashtuar chakras të ulëta dhe të ushqyer nëpërmjet krye të lak.

Më e keqja, që mund të ndodhin rritje të papritur të pakontrolluar në rastin e ngacmim të chakras të gjata jo, nëse përjashtuar më parë nga vital pa dashuri. Përndryshe, nuk ka spikes nuk do të ndodhë.

Nëse eliminuar plotësisht futje e energjisë – trupi thahet larg për shkak të lodhjes. teknologjive të tilla “vetëvrasje” përdorime fuqia detyruese për shkatërrimin e fshehtë “skllevër të pabindur”. Её можно разделить на две части:

1) Në mendjet e robërve naive natyrisht hedhur neveri për të vibracioneve frekuencë të lartë. Dhe për shkak të nivelit të tyre të ulët të zhvillimit që ata duket e parëndësishme dhe jo reale.

2) Устанавливается полный контроль на все низкочастотные проявления и возможность удовлетворения низкочастотных потребностей, si dhe duke shkuar në hyjnizimin e Spaces frekuencë të ulët. ndoshta, me të holla. Skema e thjeshtë: “Nëse ju nuk keni të holla, unë(rabovladelets tvoy) liruar – Ju nuk mund të blejnë produkte dhe karakteristika për të përmbushur nevojat fiziologjike të organizmit. Kjo do të jetë shkaku i lodhjes tuaj, e ndjekur nga vdekja juaj. Por unë nuk njoftim: sepse, bateri si ju kam miliarda. Kush është Perëndia ju nuk keni ide – do të vdesin, budalla.” Për shkak të rrotullimit të vazhdueshëm të instalimit zhvillohet në mendjet e robërve hyjnizimin e saj.

Në rrethana të tilla, kjo do barrë shumë e përshtatshme për të përjashtuar nga chakras të ulëta të jetës, të cilat përdoren për nevojat e kontrollit të përgjithshëm skllevërve. Bëjnë atë vlerë, ndërsa deri në rrënjë pengesë, и в Мире восторжествует справедливость, e cila do të krijojë kushte të favorshme për zhvillimin e gjithanshëm.

Ajo do të jetë appreciated se çdo sosje tepruar energjia e trupit mund të çojë në misalignment e funksioneve të të gjithë organizmit dhe dëmtimin. në këtë, në rastin e urisë së ndonjë prej organeve të nevojshme për të medituar në çdo mënyrë të mundshme. Ajo është e mirë për të përdorur të lartë meditim – pastaj detyruar fuqinë e kriminelëve dhe vrasësve botën do të kenë asnjë mundësi të kontrollit.

Snake Earth Energy, Në trup, Ajo lëviz rrugë mjaft e komplikuar para se të shkojnë në hapësirë, duke e bërë rotacionin në të gjitha qendrat e energjisë në mënyrë. Nëse kjo rrugë është vërejtur në hapësirë-kohë – ajo do të jetë si një gjarpër. Në këtë Kundalini është quajtur energjisë gjarpri.

sketch muzikore:

⊡ Existence ☯ – Meditimi në Ganga ♥ • ●

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество