dhe atë “Larg nga të përsosur”, që “nuk do të jetë mizor”
Kjo nuk është e lehtë për të mashtruar.

Pavarësisht numrit të madh të frikësimit legjenda rreth Moskë, çdo, i cili do të jetë më i fortë se frika e tyre, Moska hap ndryshe. Pas disa ditësh të jetesës përshtypje në Moskë, kjo është vendlindja. Ai ju mbush me energji dhe që në vetvete është e mirë.

Qyteti ka një numër të madh të njerëzve të mirë dhe të torturuar, e cila gjithmonë diku për të kandiduar, ndoshta, punë. Muscovites kanë qenë personalitete shumë të kulturës, pavarësisht duke hutuar përgjithshme, Pak do të ju falenderoj, në qoftë se keni hapur një derë apo do ta mbajë atë. megjithëse, ka disa agresion shumë të paparashikueshme në sjelljen e disa qytetarëve.

Organizimi i jetës në një shumë të veçantë. Që pa dyshim për të përcaktuar se kush vozitur këto teknologji. mirë, me sa duket, kjo është shumë qesharake. Rreth Moska mund të them, se jetët e qytetit, ndoshta, në kurriz të qytetarëve, që të mbijetojë. por, kur krahasohet me Moskën, kryeqytetin e më i afërt “vëllazëror” shteti me të njëjtin emër rrënjë – rots e kapitalit, dhe, Ky faktor vlen për të gjithë vendin e njëjta rrënjë. Arsyet e kësaj ngjarje janë të dukshme: “kalbet peshku nga koka”. Dhe në qoftë se nuk është duke kërkuar për një vend, ku ata mund të kalbet për jetën, dhe pastaj në dognit tokës – ky vend do të ju përshtatet. urrejtja vend, tradhti, i keq, femra frenohet ose të akullt, shkatërrim dhe dëshpërim, i cili vari “maus”, “spiders” dhe ishte radha “Buburrecat” . Një vend i mirë, ku ju mund të prisni për, që kurrë nuk do të ndodhë.

Moska – një qytet i, i cili për shumë vite ishte duke pritur për ju.

PS.
Nuk ka dyshim vetëm Cosmos
- Dashuria ime e vetme.
por, me siguri, unë
I dashur këtë qytet,
dhe, ndoshta, ai më tha të vërtetë e shtrenjtë
(Unë nuk e kam kuptuar veten).
Ne mund të bëhet dashuruar :) : unë
dhe qyteti i Moskës.
Unë mund të jetojnë pa Moskë,
por nëse mund të Moskës pa mua?..

Moska pasaportë mua për këtë post. :)

sketch muzikore:

~ "* ° • Dhe unë jam duke shkuar për të ecin nëpër Moskë • ° * "~

· 0 ♥ ♡ I dua Moskën ♡ ♥ 0 ·

ⓜⓄⓈⓀⓄⓌ Moska e mia ⓜⓄⓈⓀⓄⓌ

Aum ☼ ₪ Një zë nga një distancë të rehatshme ● • 0 · ˙˙