imageUnë jam i sigurt se personaliteti im është një subjekt.
Unë besoj se në thelbin e individualitetit të tyre, sepse pretendimin, se personaliteti im ka një përmbajtje të veçantë – aksiomë. Ajo që më shpëton nga detyrimi për të provuar atë dhe për të mbrojtur shëndetin tim nga hemorroidet panevojshme. por! tk. secili ka individualitetin, është vet “unë”, то çdo “unë” thelbi është – personalitet. E cila shpie mua në përfundimin se, që “Zoti ONE – Unë besoj në të”. dhe për më tepër! Pas të gjitha, ajo është gjithashtu e qartë se, Ai nuk është mbledhur nga Total – dhe se, se Ai është Një. :) ))) Dhe në këtë unë jam i sigurt. :) ))

Nëse ju jeni një ekzistues, që ka një ide të situatës në këtë univers – Para se të lexuar këtë temë, Ne rekomandojmë për të kuptuar dhe asimiluar, megjithëse, ky burim informacioni. Ky rrjet sigurie është e nevojshme në mënyrë që, që, për shkak të mbindjeshmërisë tuaj të jetë e mundur, ju thjesht ruajtur shëndetin e tyre psikologjik.

kështu…

Njerëzit kanë nevojë për të ndaluar zhvillimin në fushën e qelizave të ADN-së dhe burimore, nëse “udhëheqësit” këto projekte nuk janë në gjendje të komunikojnë drejtpërdrejt me Këshillin e Lartë të Universit, dhe nuk kanë autorizim të duhur prej tyre. Ai është në Bibël është referuar si “Këshillit të njëzet e katër pleqtë”, por më tepër për të thirrur ata për ne “sages”. Serafimi Soros thirri ata too “pleqtë”. E njëjta gjë vlen edhe për zhvillimet në nano-tuba, organet artificiale dhe studime të tjera të ngjashme me thellësinë e penetrimit. Kjo është veçanërisht e rëndësishme për të shmangur të gjitha zhvillimet shkencore dhe proceset, të cilat nuk përdorin qartë, ose jo plotësisht të qarta. E njëjta gjë vlen edhe për objektivat e vendimit të propozuar në garat e shkallë të ndryshme. Për t'u marrë me të gjitha këto – do të bëni mirë për të mësuar, për një fillim, kontrollojnë dëshirat e tyre.

Ky korrigjim është e nevojshme për funksionimin e qëllimshme,në vend që të udhëhequr nga tundimi:
Që ju nuk e keni krijuar Chimera, që nuk e di ndjenjën e proporcion, si edhe “vrimë e zezë”.

Të gjitha marrëveshjet, lidhur ndërmjet njerëzve dhe qytetërimeve të tjera, në planin e cila është:
1. dëshira për të fituar kontrollin mbi njerëzimin.
2. dëshira për të përdorur njerëzit si material biologjik.
3. dëshira për të përdorur potencialin intelektual të njeriut.
4. dëshira për të marrë shpirtin e njeriut (ndërgjegje).
5. dëshira për të marrë energji është në dispozicion për njerëzit.
6. dëshira për të të jetë në gjendje të jetojnë në mesin e njerëzve pa leje.
7. të njëjtën gjë në lidhje me çdo garë tjetër
- Ata nuk kanë pushtet (dmth. konsiderohet jo valid) Të pranishëm në, E kaluara dhe e ardhmja.

Të gjitha marrëveshjet, përfundoi me Qenie, që ka një Baza linear logjik, e cila shkatërron botën rreth tyre, konsiderohet si jo të vlefshme në mënyrë të ngjashme.

Të gjitha marrëveshjet, burgosurit me racat humanoide, nuk solli një menjëhershëm rezultate të fitojë të fitojë, ose thjesht një rezultat të favorshme – Ata nuk kanë pushtet. E njëjta gjë është e vërtetë në lidhje me çdo garë tjetër, dhe ekzistuese.

Të gjitha marrëveshjet, kontratat artikuj që nuk ishin të qartë, ose jo plotësisht e qartë nga ndonjë nga palët kontraktuese – Ata nuk kanë vend.

garë, me linear Logic bazë të, shkatërrojë botën përreth, implikuar në shkatërrimin e Zotit në pikat në vijim:

1. Sin origjinale. Shkalla Krimi i parë i një rëndësie. dmth. një krim kundër tërë kozmosin. Shkelja e vullnetit dhe planit të Krijuesit, Kjo krijoi kozmosi. domethënë,: qëllimisht krijojnë pengesa në procesin e formimit dhe zhvillimit të vetëdijes, si dhe qëllimisht shkatërrimin e krijuar tashmë. Ajo është gjithashtu një krim kundër të lartë tre botëve hyjnore dhe One Brahman.

2. Mëkatit origjinal relativisht Worlds katërt Troika hyjnore dhe botës hyjnore njëmbëdhjetë në mënyrë të veçantë. Shkalla Krimi i parë me rëndësi në lidhje me botëve katërt Troika Hyjnore dhe botën hyjnore njëmbëdhjetë në veçanti. Për përpjekur për të abuzojnë me energjinë e jetës, dmth. e vetë jetës. Si rezultat i kësaj, vetë të infektuar nga virusi i pashërueshëm, cila është një nga format e mishërim Anger Hyjnor. Ky ishte rezultat i eksperimenteve të grushtit të shtetit të jetës, bazuar në konsideratë:” Nëse veprat – do të thotë dhe anasjelltas, gjithashtu, duhet të jetë diçka”. Tani ju shihni se sa e mrekullueshme “pune” anasjelltas: Rrezikuar koloni të tëra dhe nuk mund të bëjë asgjë. Vetëm fish onvog e tyre të tjera, shkatërrimin tjetri duke, dhe zgjatjen ekzistencën e tij të pakuptimta për të tjerët.

3. Sin origjinale në lidhje me të gjitha botëve Hyjnorë. Për vjedhje flagrante dhe energjitë dhunës në tentativë të cilësi të ndryshme.

4. Original Sin relative në tërë gjithësinë për veprim të qëllimshëm të ndërgjegjshëm, lidhur me rritjen e kaosit në nivelet më të larta të rendit e të gjithë Universit.

5. mëkatit origjinal në lidhje me Absolute. Refuzimi dhe jo-linear deformim vibrimit, dërguar te ju për zhvillimin tuaj. Kështu u përpjekur për të krijuar veten si Absolute, duke kërkuar në këtë mënyrë për të mposhtur të gjitha gjërat vetë, dhe për të marrë vendin e të Absolute, por përfaqëson vetëm mikrobet. Ajo udhëhiqet edhe nga supozimi, se nivel më të lartë – тем “butë” dhe “bezobidnee” krijesa. Ju jeni shumë të gabuar: kjo është vetëm me mend tuaj.

Në funksion të kësaj dhe tha më herët:
Të gjitha racat kanë një bazë lineare logjike privuar nga e drejta për të votuar në përgjithësi. Të gjithë fati i tyre varet nga, se ata kanë tashmë navytvoryat. Të gjitha i tillë ka nevojë për të vënë në izolim. veçanërisht, ata me Linear Logic bazë – në izolant minus një matje e dytë. Kjo i referohet Perandorisë Orion, Federata Draco, kolonitë e tyre, dhe si. Në qoftë se disa prej tyre janë “kokrra” – их следует поместить в отдельный изолятор, Ajo mund të jetë në dimensionin ku ata janë tani. T'i privojë ata nga të gjitha mjetet teknike dhe armëve, vënë në përfundim. “Zeus” dhe Caudle – minus dimensioni i gjashtë. thuhet, Luciferi kërkuar për të punuar – Ju mund të ftohen për këtë ngjarje, për një fillim, në qoftë se ai do të veprojë në përputhje me planin, pa natyrshme e saj “improvizim”, ku ajo nuk është e përshtatshme. Këto veprime nuk do të dëmtojë për të bërë “Universal Unaza e errët”, nën mbikëqyrje të rreptë “e gjelbër”.

Çfarë të bëjë me rastet e, në të cilën ne do të jetë e detyruar për të materializohet me shpejtësi – Kjo do të sillte shkatërrimin e shkallës universale, për shkak të lëvizjes së energjisë densitet të lartë, që, kurs, Ato do të synojnë në zonën më fatkeq, të tilla si Perandoria Orionit, dhe privojë ata nga çdo shans. Ne nuk do të jetë në një nxitim për të bërë.

Të gjitha kontratat dhe marrëveshjet, burgosurit me racat humanoide dhe ata që Linear bazë logjike, që nuk ka sjellë një përfitim reciprok të cilësisë – Ata nuk kanë pushtet. Kjo vlen edhe për gjenerimin e këtyre traktateve dhe marrëveshjeve, deri në brezin e pestë.

Të gjitha humanoide, dhe krijesa me bazë lineare logjike, degjeneruar në Planetit Tokë, duhet të hiqen dhe të dërguar të afërmve. Kjo ngjarje është e përshtatshme për gara “e bardhë”. Ata duhet të dinë, se çdo rast force madhore – Ajo është e ligjshme. çdo ngjarje, nuk ka mbaruar akademik (официально научного) përsiatje – një forcë madhore. Çdo ngjarje në studim të cilët nuk kanë kohë, mjete, dëshirë – një forcë madhore. Çdo hyrje në hetimin, folës, se rrethanat nuk janë të qarta, ose informacioni nuk është e mjaftueshme – Kjo është një ngjarje e ligjshme. Çdo veprimet spontane – Ata janë ngjarjet e forcës madhore. Shock dhe stresi kushtet dhe sëmundjet – janë legjitime dhe normale.

të gjithë “Fools ngarkuara” ju keni nevojë për të ndihmuar të shpërndarë. Së pari, ju duhet të familjarizohen me informata të ngjashme me, që është përshkruar në këtë burim. Në mënyrë që të zgjojë vetëdijen e tyre. Në qoftë se ajo nuk ka punë – atëherë testi i fatit, dmth. ata kanë nevojë për të treguar situatën në shembullin e vërtetë të jetës, kështu që ata mund të shohin me sytë e tyre. Nëse kjo tashmë është bërë, por realizimi nuk ka ndodhur, dhe shkaktoi një më i madh “i pamend” shpërthim – atëherë ju duhet të krijojë probleme shëndetësore. Në fillim të vogël, pasi të rrisë kompleksitetin e sëmundjeve. Të gjithë të njëjtë si më parë: asgjë të re. pashpresë “budallenj” ju duhet të merrni larg nga mundësia e kontaktit me mjedisin dhe njerëzit. përgjithësisht “Fools ngarkuara” të shpërndara shumë mirë shkarkimet goditje, dhe i çuditshëm ënjtje të dukshme me sy të lirë, si dhe ndonjë ilaç pashpjegueshme njohur “sëmundje”.

ndërgjegje, herët dhe joformalisht për të thyer nga botëve më të ulëta, Ne duhet të kthehen në shtëpi, dmth. rezervuar për ta në Botë.

Njerëzit e gjithë kjo është e nevojshme për të kuptuar, se parimi themelor i universit – Parimi i lirë do të. Sipas të cilit çdo krijesë të lirë për të zgjedhur gjithë, e konsideron të nevojshme, nuk kujdeset për shpjegime, nëse nuk është në kundërshtim me ligjet e natyrës. Dhe në qoftë se ju nuk jeni në gjendje për të parë përzgjedhje të plotë objekt – Zgjedhje të tilla nuk duhet të bëjnë. objektivitet – Mbrojtja juaj natyrore nga të gjitha fatkeqësitë.

Trilliarderschiki.
Ne kemi dëgjuar thashetheme, se planetet janë disa familje trilliaderschikov. tk. Vibration ju rrezatojë, Ekzistenca juaj zyrtarisht nuk është konfirmuar asnjë burim – ne priren të mendojnë, kjo nuk është asgjë më shumë se thashetheme. Nëse keni ndërmend për të marrë në të ardhmen dhe duan të, që kemi ndarë për ju vendosni në të – së pari të provojë ekzistencën e saj. Kjo është e nevojshme në mënyrë, kështu që ne kemi përfshirë në llogaritje. Për ta bërë këtë, vendosni ekuivalentin e një trilion dollarë në vlerën e pastër apo ari në llogarinë tonë, të cilat mund të gjenden në seksionin e ndihmës. Sipas trilion për çdo person, Titulli i përshtatshëm “trilliarderschik”. Pas kësaj, dërgoni një letër me përgjigjen e pyetjes:” Pse keni nevojë për një trilion fotografitë identike?”, si në një letër të përcaktojë përbërjen e familjes, kush jeni, prej të cilit, pse këtu. Të gjitha shpjegimet duhet të jetë objektiv, transparente dhe të kuptueshme edhe për një fëmijë. Përndryshe, ne do të ju dërgojnë prapa “juaj” trillion. Мы ждем до Времени расположенного в пределах с двадцать первого по двадцать третье декабря две тысячи девятого года. Вы ничего не потеряете, потому что в ближайшее Время финансовая система исчезнет. Можете поблагодарить журнал “Forbes” për atë, ai urdhëroi të ardhmen tuaj.

Të gjitha ngjarjet janë më të mirë për të parë Race “e gjelbër”, e cila tashmë mori korrespondencë njohje, si të racës “blu”. Ju mund të vazhdojë për një komunikim formal . :) Është e nevojshme për të monitoruar ruajtjen e energjitë kryesore, si gjithmonë. Nëse ka një lloj i ri i – duhet të vënë atë në pasiguri për vëmendjen e dëmtuesve, para se ajo do të vendosen në kushte të favorshme.

Në mënyrë që të zvogëlojë sasinë e shkatërrimit dhe, ndoshta, shmangur ato krejt, dëshirueshme për të bërë depërtimin në të kaluarën, për të bërë rregullime, e cila rezultoi në krijimin e qenieve njerëzore para Dark Side do të sigurojë të gjithë zhvillimin e saj të armëve anën e ndritshme. Në dritë më pas ata ishin në gjendje për të mbrojtur garë të re nëse është e nevojshme. Ende nuk do të dëmtojë disa herë për të ndaluar jetën “Zeus”, edhe kur ai ishte një mikrob. Kjo do t'i japë atij më shumë besim në dashurinë e jetës.

Edhe për këtë, është e dëshirueshme për të bërë një verë në dimër: sepse në këmbë këpucë nuk janë të kënaqur. Më pak të bëra nga njeriu zhurma (lawnmowers, hammers, dhe pogremuhi tjera), Telash përhapur tingujt natyrore të natyrës. më shumë mjegull.

То, që na intereson. Nëse dikush nga vrima e zezë, ose ZD marrë për ne nga krahu – Ne të shpjegojë për ju asgjë nuk do (Shpjegimi bërë mjaft, dhe se ne nuk ishin të detyruar të japin), dhe ju lehtë tretshëm. në këtë, në mënyrë që të mësojnë mundësinë për të marrë në të ardhmen, ju keni nevojë për të vëzhguar sjelljen e higjienës, kontrollin e dëshirat e tyre, dhe jo duke e bërë budalla.

realitet i tillë i fryrë, ne nuk kemi vend për të qenë. Për shkak se ata nuk kryejnë ndonjë vlerë për cilësinë e jetës. Dhe një tumor të tillë nuk ka vend që të jetë në çdo kohë, botëve, hapësira, përmasat, nuk ka kohë, jo Worlds, jo një hapësirë, ka Përmasat, shoqërues dhe të lidhura dhe të tjera. me pak fjalë, Ajo nuk ka vend të jetë kudo dhe kudo, ose thjesht: Ajo nuk ka vend që të jetë. Kjo deklaratë vlen për të gjitha gjërat, dhe jo Zotin..

Të gjitha më lart është vullneti për të zgjuar dhe të zgjuar njerëzit, i cili konceptuar dhe krijuar si një formë e realizimit të Perëndisë së Lartë në këtë realitet (si dhe, që është thënë). njerëz, të cilat kanë shkuar nga “tullë”, nga të cilat “Levizesit dhe edited directory financiare Z.” të ndërtuar një ndërtesë e suksesit të vet, të vetë-vetëdijes deri në shifrën e afërt.

Të gjitha të mësipërme përkon me ekip do me Spiral Universit.

Të gjitha të mësipërme përkon me vullnetin e të gjitha botëve hyjnore, për shkak se ekipi ynë ka “i njëmbëdhjetë”.

Të gjitha të mësipërme përkon me Vullnetin e Universit dhe atij “unë”, për shkak se ekipi ynë ka “i njëmbëdhjetë”.

Vazhdo listë të mëtejshme, me lëvizjen lart e shkallës së përqendrimit të energjisë dhe urdhrave, kjo nuk ka kuptim, mënyrë që të mos dekurajojë jo vetëm njerëzit që kanë ardhur rastësisht, por edhe banorët e Universit. megjithatë, me të lartë e tyre do të këtë edhe përkon. Dhe të gjithë ata “hi, fëmijë!” :) Gjithashtu, mos harroni se, ne jemi edhe miqtë tuaj. ;)

për të parë “i njëmbëdhjetë” – përdorim “Eye hyjnore” ose të përpiqen të bindin “e gjelbër” :) )) Ata kanë parë.

Të gjitha Cosmos, fëmijë! dhe ^)

PS
Në parim,, rezulton se unë besoj në thelb….huh…interesant…sa interesante… :) )))

PS”Zeus”c
E vërteta brutal i jetës: Ose ju fjalë, ose ju nuk janë lënë centimetra.

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество