Posts Tagged ‘somato’

Meditim Nonprobabilistic With No Name. sqarim.

imageJu dëshironi për të fituar një llogari tjetër,
që “meritë” i ri njohje.
Ne gjithashtu kryejnë hapësirë llogaritje,
Ndërsa në nonprobabilistic përsiatje Untitled…:)

Nëse ju bends ushqim,
në tryezë, karrige, nën tryezë, ose pala.
A, ndoshta, harta politike
- të jenë të kujdesshëm: dikush është duke luajtur ju. Lexo më shumë

nënës Dashuria.

image

Люблю Мамочку:)

Мама Любит своего РебенкаРебенок свою Любит Маму

Женское Начало.

Что Собой представляет Женское Начало? asgjë e komplikuar: любая Женщинапотенциальная Мать, по-этому Излучает dashuri nëne vazhdimisht. por, për fat të keq, Ситуация такова, что необходимо следить еще за тем, që ajo была Lexo më shumë

Graduate Transitions Teknologji. Khooaku Ten Ken.

Ka ardhur koha
Jetojnë në një hapësirë ​​pa mure.
Të rreh zemra
Khooaku Ten Ken.

ngjyra, Tingujt e muzikës, eksperiencë e re!
E gjithë kjo është duke pritur për ju. ka dyshim!

Ne supozojmë, se para se kjo është bërë në mënyrë që besim besojnë se, që Lexo më shumë

meditim ndërgjegjshëm. Fryma e Maat. Samadhi

image
“Duke kërkuar për përjetësi – I buzëqeshje, dhe për të krijuar të pafund” – Kështu thotë Fryma e Maat. (ne do të kemi si një citat :)

Pasi ju duhet të kuptoni se Lexo më shumë

Kthehu lartë
 


somato