Posts Tagged ‘Chingeltei’

vrima të zeza. llogaritje. bashkëveprim.

imageВышел Ёжик из ТуМана.
Вынул ножик из КАРМАtë.
Буду резать, буду бить,
Выбирать с кем ДРУЖИТЬ…” :)

(считалочка безобидная из Нашего Детства видная)

qiell Синее, det Синее. Папа- Сильный, Мама-Красивая!
Бездонный СосудОкеан Чистых Слёз….Весенних Подснежников и Белых Розsss

( Shuрожденный Нашим Детством, записанный Космоведством. ) Lexo më shumë

vrimë e zezë

imageoh! Si mirë për të parë ju, në krahët e tua,
Kur frika juaj, përkëdhelur veten, ju thotë.
dhe ju, shikuar veten, të ndjehen të tuaj i vërtetë madhësi.
dhe, tregon fillimet e të menduarit, anon në pamje:
Se pa marrë parasysh se çfarë ju mund të luajnë stil:
mikrob – Vlera juaj i vërtetë dhe madhësia… Lexo më shumë

Ide të rremë, Shtrembëruar dhe përmbysur.

image

Ajo që qëndron në rrugën e vibrimit tuaj?

kudo, kudo që u shfaq, ka vetëm një pozicion, Unë mund të marrë….- ajo është pozicioni im.

Ide të rremë.

ideve të rreme janë shpikur vrima të zeza (më tej BH) për shkak të, se ata nuk kanë energjia e brendshme edhe në, për të përmbushur e tyre dëshirë. Me fjalë të tjera, Vëllimi i energjisë së brendshme Chingeltei Ajo mund të krahasohet vetëm me Shuma e embrion energjisë. dmth. Ato janë krejtësisht të papërshtatshme, mashtrues, manipulatorët, nuk kanë asnjë forcë.

Ideja false (këtej e tutje shkurtuar si LI) ajo përfaqëson Lexo më shumë

nënës Dashuria.

image

Люблю Мамочку:)

Мама Любит своего РебенкаРебенок свою Любит Маму

Женское Начало.

Что Собой представляет Женское Начало? asgjë e komplikuar: любая Женщинапотенциальная Мать, по-этому Излучает dashuri nëne vazhdimisht. por, për fat të keq, Ситуация такова, что необходимо следить еще за тем, që ajo была Lexo më shumë

Kthehu lartë
 


Chingeltei