e konsiderojnë çdo botë. për shembull, kjo. në lidhje me këtë botë ka edhe më ulët botë (për shembull, dy-dimensionale

), dhe më shumë i lartë botë (për shembull, katër-dimensionale).

dimensionale bota.

image

dy-dimensionality….

Nëse tre-dimensionale realitet konsiderohet agresive – dy-dimensionale është frika dhe terror. dmth. ndërgjegje, duke qëndruar në dy-dimensionality botë, janë atje në një gjendje të frikës dhe terrorit. Kalimi i zhvillimit natyror në këtë matje ndërgjegje duke fituar përvojë Dvuedinstva dhe, rritje mbi frikën e tyre, убеждается в том, se ai nuk ishte asgjë më shumë se mosbesimit, dhe jeta – Kjo punë e vazhdueshme. Edhe në përvojën e jetës bindur se bashku, më pak, argëtim. :) Si pasojë e Ndërgjegjeve, Ne kemi përfunduar me sukses zhvillimin e, në dy-dimensionality botë formuar “Mind kokërr” ose njerëz për botë i tretë dimensionality. Në formë të re, këto ndërgjegje janë ose elemente “kokrra”, një e tërë “kokërr”, ose ndryshe – kjo varet nga forcat individuale Vibrations dhe faktorë të tjerë.

E gjithë kjo është e nevojshme në mënyrë që në mendje ishte në gjendje të përballoj “emocional” shkalla apo fushëveprimi i ndjesive, e cila është shumë më e madhe se sa një shkallë të ngjashme të Botës mëparshëm, se nuk kishte për të krijuar një dimension krejt shtesë.

tripërmasor botë.

image

Matjet e tre…

cilësisht Ne e njohim Trini, Gjithmonë me një manifestim pasigurt shumëdimensional i tretë. Mutacionet për të arritur trupin e nivelit të katërt të trupit (minimum). dhe veprim botë Urdhri më i lartë.

katër-dimensionale botë.

Ne të arrijnë nivelin e ndërgjegjësimit mbi bazën psikologjike, se përveç Papës, nënë, Fëmija ka të njëjta familja si qelizë tuaj, dhe se ata janë në fakt pafundësisht shumë. Dhe çdo fëmijë i lindur në familjen e dikujt – Ky është një tjetër drejtpërdrejtë fëmija juaj. Well, pjesa tjetër do të mësojnë ka, të cilin fati e ka destinuar për të jetuar atje. Dhe kjo nuk është as më shumë e as më pak – të gjithë “kokrra”.

image

Oshtuti 4

Dhe sigurisht niveli i një kuptim të shkallë për sa më shumë të lartë, që çdo mikrobeve-trurit, I mori atje në fillim, vetëm të kthehet në pluhur. Rreth qëndrojnë atje në një gjendje të “vrimë e zezë” ai vetëm mund të ëndërrojnë. Pra, për lloje të pastërvitur ajo është gjithashtu plot me, jo aq shumë humbja e shëndetit, dhe zhdukja e rrugës të gjithë.

ndërveprimi.

Në qoftë se ne pranojmë këtë mundësi në të cilën të qenë më i ulët botë, thyejnë për një më të lartë – ku ajo mund të bëjë pothuajse asgjë. për shembull, trazim pot, ose të krijojnë një dridhje emocionale. krijesa përmasor botë në gjendje normale mund të në mënyrën e vet për të bashkëvepruar me krijesa tripërmasor. krijesa katër-dimensionale botë Ne jemi në gjendje për të bashkëvepruar me krijesa tripërmasor botë, dhe kjo është për ta Gods, si dhe kanë një prind në lidhje me fillimin krijesa Matja e ulët. Edhe paraqitja zakonisht e drejtë krijesa katër-dimensionale botë në tre dimensione mund të shkaktojë dëme serioze në të gjithë paqe, sepse në situata të tilla duhet të veprojnë me kujdes. Njerëzit sot nuk shoh ndonjë nga ato apo të tjera, për arsyen e thjeshtë se pas përdhunimit brutal kanë humbur pothuajse të gjitha aftësitë e tyre natyrore.

shumë njerëz, edhe që ka ndjeshmëri normale, për të mos përmendur rritur, gjithsesi dëgjojmë disa zëra. Kjo mund të ndodhë në mënyra të ndryshme: si një përparim në mendimet tuaja, ose dialog brendshme, se çdo njerëz është vazhdimisht, ose thjesht një zë të qartë dhe të kuptueshme nga jashtë.

Në situata të tilla, një gjë është e qartë për të sigurt, se disa të qenë vjen në kontakt me ju. Mbetet për të përcaktuar se kush është, dhe si të sillen.

Është e thjeshtë. më i ulët botëve shtypni mbi “varg”, më i lartë botëve duket “nga lart”. se ne “nga poshtë”? kurs, emocionet! se ne “nga lart”? kurs, dashuria ndjesi! përfundon: krijesa Niveli më i ulët sillen në mënyrë dramatike, Na anojnë të pabaza emocionale , не обдуманным действиям. Они могут даже несколько раз дать верную подсказку, dhe pastaj të zëvendësojë një shkallë më të madhe. me pak fjalë, menduar se ata nuk mund t'i besohet. Për ekspozim ata përdorin zërin ashpër, Whisper mprehtë, mprehtë veprim ndryshim, presioni mbi “vlera e zemrës”. Kini frikë nga ata silly: të gjithë ata mund të bëjnë – ajo tenton për të ndikuar në rrjedhën e tanishme e mendimet tuaja. dmth. ata janë në gjendje për të lëvizur krahët ose këmbët (E RËNDËSISHME), вы полностью управляете своим телом, dhe kështu mendimet shumë. në këtë, Nëse ju nuk janë të kënaqur me rrjedhën e rrjedhës së mendimeve tuaja – mos u mbështet në këtë drejtim. Ju pronari i ligjshëm i trupit të tij. Dhe ju vendosni se ku ju shkoni, dhe të shkojnë atje për të bërë. Nëse ata fillojnë të bëhen të pacipë – dërgoni ato në puzho.

Në rast të kontaktit me krijesa më i lartë botë ekziston një ndjenjë e fillimit prindërore. dmth. ata paraqesin atëror ose nga ana e nënës dridhje. Këto do të ju ndihmojë për të gjithmonë.

ada.

Ferri nuk është fund botë – kjo është vetëm një matje në të cilën “i lëmuar” ata, që i binden dëshirat e tyre gjatë jetës së tij. njëjtat gabime “i lëmuar” përmes karmike transformimet.

PS.

çfarë? Keni menduar se mikrobet (në situatën më të zakonshme) ndërroj 5 milion. vjet, dhe trupi është i mërzitur befas një ditë dhe vendos çdo gjë akumuluar shkapërderdh në Hangouts, dëshira pakontrolluara, mating rastit, alkool, cigare, narkotu, qëndrimi në plehra?

kujtesës celular trupi - мощнее любого врожденного инстинкта, dhe atë, madje, për të mos përmendur disa qurrash fituara. dhe kujtesës celular Nuk ka rëndësi nëse shkencëtarët e saj të vini re, ose ata thjesht nuk i japin një bisedë në lidhje me të. Ajo thjesht është, dhe të gjithë. Dhe kushdo që e kupton, vetëm heshtur, ose nuk kanë kohë për të thënë. kujtesës celular – nuk eshte spirale DNA. Dhe kur ajo vjen në – Të gjitha teoritë bie në gjunjë.

pak – Të gjithë kompleksiteti është se:

1. në njerëz asnjë zhvillim themel natyror => kujtesës qelizë nuk është e zhvilluar.

2. formën e njeriut të jetës brutalisht “përdhunuar” më shumë 75 000 vjet më parë. Dhe dhuna është, duke vazhduar, Ajo rezultoi në shkatërrimin e njerëz, dhe mori formën e samounichtozheniя.

3. All rregullim psikologjik, të cilat janë dhënë në formën e ushtrimeve, fetar, Mitet, legjendat, tregime djegur, “i fshehur” e mendjes, “Encrypted”, sakatët brutalisht, “podredaktirovanы”, shtrembëruar qëllimisht në favor të kontrollorëve kryesore.

Bazuar vetëm në këtë informacion, nuk është e vështirë për të kuptuar se çfarë një situatë e vështirë doli të jetë të gjitha kombet, duke përfshirë edhe ju, ne. dmth. çdo individ ka humbur pothuajse të gjitha nivelet e tyre të besimit. Dhe materiali, dhe jo material konfirmuar Its drejtë hyjnor origjinë. dhe, jo vetëm hyjnor, dhe mishërimi i Perëndisë së Lartë. simboli i të cilit është planeti Jupiter. në këtë, për çdo të ardhmen – Ne jemi duke formuar mendimet e tyre dhe rrinë në drejtimin e zgjedhur.

PPS.

bonus Album. Sipas PoMayakam jetën tonë.

1. Yoko Kanno Origa Shanti Snyder – Stand_Alone (Deri sa ishe ti).mp3

2. Anna (Shko me atë).ogg

3. Kitaro – Angel queen.ogg

4. Kitaro & Randy Miller – Waltz War.ogg

5. Kitaro – bota e krimit – Parade e pasurisë – Performers gjyqësore – Palace Dance.ogg

6. ekzistencë – Zenana.ogg

7. ekzistencë – Dëshirë e zjarrtë për Infinity.ogg

8. kitarë – Time_Toki No Nagare.ogg

9. kitarë – Fiesta.ogg


3P3-.
kurs, Ne kemi trajtime formuar më okononcheno antizheznelyubiteley.
Duke gjykuar nga veprimet e kryera – çfarë përfitime ju e dini.
Për shkak të kësaj,, хотелось бы получить выгоду перед раскрытием этой информации.
fitimet minimale të pranueshme – Dashuria është hyjnore.
Ju mund të filloni me kthimin e dashurisë, që vodhi duart e tij apo dikush tjetër, në të kaluarën.
Dhe kthehet ajo është në ato momente të së kaluarës nga i cili ai vodhi.
Pastaj ajo ka shumëzuar me një faktor, objektiviteti që ju nuk do të ketë dyshim.
A e dini se çfarë këto Koeficientët të vogla të parëndësishme.
pafundësi – vlerë, të cilat mund të tërheqë vëmendjen tonë…

dokumentuar: shkarko space

Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.

 

Общение в Космосе Космос Сотрудничество