Vetëm një ndjenjë ujë ekziston vetëdija pas pastrimit. vetëdija e pastër vetëm do dhe e di, ku është ndjenjë. Sepse nuk ka asgjë më, dhe të gjitha distractions - është kotësi, e cila u ndal. prandaj, Për të qartë nevojën vetëm shkundur arrogancën sipërfaqe, kapur me kotësi. Dhe në qoftë se ju jeni në gjendje për të bërë atë - të vijnë është koha, kur për të bërë ajo është tashmë e nevojshme.

Shkundni për të bërë për qëllime edukative dhe asgjë më shumë. njerëz, rënë nën ndikimin e nxitim, pushojë në njoftim natyrore botë për arsye, që nxitim vello parandalon sytë e tyre. Në situata të tilla, të qenë nuk është më në gjendje të vlerësojnë veten në mënyrë adekuate në vazhdim e sipër, dhe në gjendje, nën hijen e vendimeve të pavetëdijshme dhe të nxituara, dëmtojnë shëndetin. për shembull, crashing në një shtyllë në ndjekje të kënaqësisë së një dëshirë, lindur e emocion, i cili i ushqeu në zhvillimin e sistemit të energjisë botë. dhe për Cosmos pafund (nga të cilat ne dhe të gjithë janë) është e rëndësishme për të gjitha gjallesat të qenë. prandaj, ndihmë qeniet, në kushte të vështira, ndjekur kështu shëndetin e rrethon botë - detyra jonë.

Ju nuk mund të ëndërrojnë edhe për, që të paktën një prej aktiv, besojnë tregimet tuaja rreth asaj se si, se çdo gjë ishte Unë jam aq i mirë, në qoftë se, nxitim, Unë u ndal dhe madje shkoi në këmbë. Në këtë shtet, ata nuk janë deri në këtë. por ju, si zot, Edhe pse një fillim, ju duhet të jetë në gjendje për të mbrojtur të tyre Dashuria hyjnore, e cila në shkallë të ndryshme ndikojë vendosur në afërsi të qenë. Ndoshta kjo është potencial, drejt, ose tërthorazi, por në të vërtetë të arritshme dashuri. Dhe në qoftë se ajo mund të jetë krijuar - mjete, ajo ka. Prandaj, ju thjesht duhet të krijoni një situatë, në të cilën dashuri Kjo do të arrihet.

Një nuk ka nevojë për të bindur, vetëm të pranojë situatën si, çfarë është ajo. dmth. nëse të qenë nuk është më në gjendje të përcaktojnë, ajo shkatërron vet dashuri - ajo ka nevojë për të ndihmuar për të mbrojtur dhe për të rivendosur komponentin e tyre të jetesës. Ndihmë është, ajo është e nevojshme për të sjellë poshtë një kunj, e cila pengon jetën e saj të plotë ose personalisht, ose duke përdorur gjendjen e krijuar. Në këtë situatë, të qenë duhet të humbasin varësinë nga, që e bën atë një thirrje të pakontrollueshme, ose të heq atij i lëndës së adhurimit. Kjo është lloj i sakrificës. Shkalla e thellë të shkatërrimit përcaktohet nga faktorë të ndryshëm, por ne duhet të veprojmë në mënyrë, mos dëmtojë Dashuria, në asnjë rast. prandaj, para se veprimi është i nevojshëm për të kuptuar këtë të mirë, Çfarë është Dashuria. Për ta bërë këtë, referojuni, ajo që është thënë në temat e mëparshme.

Vetëm të kërkuar për të shtuar, se ky mekanizëm është e përfshirë direkt në të njëjtën Qenies. si rregull, tipi aktiv psikologjike argëtuan nga shkatërrimin e pjesshëm të vetë. dmth. intoksikim alkoolik, dhe metodat e tjera të largimit nga rruga e tyre tradicionale të të menduarit. Kjo ndodh për arsye, se trupi tenton të Dashuria, ai kishte në një farë mase merr, kur treni i përhershëm i mendimit zhduket. E njëjta ndjenjë shfaqet pas "dhimbje koke". Për shkak të faktit, se trupi është më shumë se zakonisht shpërndan fuqinë për të rivendosur shëndetin. Kur shërim ndodh - dashuri edhe më i theksuar, se zakonisht, prandaj i saj dhe më e lehtë për të parë, si ajo ndikon në "Update" elasticitetin e sistemit nervor. ky lloj i krijesa Ajo ndjehet mirë dashuri pas "luftës".

Unë shpresoj se kjo është e qartë. Nëse keni ndonjë pyetje - shkruaj në komentet. Vetëm përcakton specifike, dhe pastaj në "ujë" e "ujit" përgjigje. Nëse është e nevojshme - shkruani një shpjegim.
fat i mirë! Well bërë të gjitha. :)

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество