imageNjerëzit janë testuar për vetëdijen e që i përkasin llojit Hyjnore. Dhe cilësi të mjaftueshme, jashtëzakonisht, me një shumë të sinqeritetit. në përgjithësi: disa surpriza. E pra, çfarë tjetër mund të presësh nga njerëzit? :) Ky informacion ju jeni të humbur. “Ideja e krijimit si të barabartë, forma të ngjashme të jetës, të cilat kanë evoluar në mënyrë të pavarur dhe në një skenar të veçantë evolucionar në një planet të veçantë hovering në mendjet tona për një kohë të gjatë. Në Tokë ne goditur mjaft nga aksidenti, nëse, sigurisht, termi "aksident" është e pranueshme. (përgjithësisht, fjala dhe përkufizimi i "aksidentit" do të ishte më e saktë për të hequr nga gjuhët e tokës për shkak të pasaktësinë e saj ideologjike, por kjo është një çështje më vete). Për shkak të problemeve teknike dhe fatal (Thoth moment!) rastësi kozmike jonë u rrëzua në fushën e sistemit tuaj diellor, ne jemi, Duke analizuar mundësitë, selestosplanirovali në Tokë. Thjesht, ajo ishte më e përshtatshme në kohën e planetit për sa i përket kushteve fizike dhe klimatike.

Dëmi ishte aq e rëndë, se duke u kthyer në sistemin tonë yll C. nuk kishte asnjë pyetje. Ne nuk mund edhe të na tregoni. Ne qëndruam në tokë dhe krijuar zgjidhje e parë. pas disa, një kohë shumë të gjatë në Tokë, Ne kemi gjetur të kërkimit dhe të shpëtimit anije kozmike, e cila së shpejti na solli përsëri në atdheun tonë.

Që atëherë, ideja e tokës zgjidhjes për një moment nuk na lënë. Megjithatë, këto pyetje ne nuk kemi të drejtë të vendosin vetëm. Ne iniciuar shqyrtimin e kësaj çështjeje në Këshillin e Lartë të Galaxy. Plani ynë nënkuptonte zgjidhjen e Tokës dhe heqjen format e saj të përsosur e jetës me konvertimin e mëvonshëm në Shembullor (si ju do të thonë) të vendosur në Galaxy.

Vendimi u miratua dhe filloi punën përpiktë e numrit të madh të subjekteve dhe civilizimeve. të gjithë, ajo që ju shikoni përreth keni dikujt një dhuratë, Krijimi dikujt. Për mbjellëse Tokën janë transferuar dhe posaçërisht krijuar për format e saj të jetës, veçmas për tokë e në det, male dhe lumenj, pyjet dhe liqenet, shkretëtirat dhe tundra etj. Së pari në botë për të pavarur të zhvilluar mbretërinë minerale, atëherë vegjetal, kafshë. Në këtë pikë, dhe aty ishte një shkakësore logoic korrigjim matrix IT Logos. Për miliona vjet të natyrës së polishes dhe zgjedh të përshtatshme dhe të dobishme për të ardhmen e formën e njeriut të jetës. Ajo duhet të theksohet, se situata aktuale në planetin tuaj - si rezultat i veprimit kozmike të virusit, "Rënia", dhe mbi të është përmendur në mënyrë të përsëritur në faqet e internetit New Age Masters. Në të njëjtën kohë ka pasur një punë në hartimin dhe zhvillimin e njeriut. Ajo u ndoq nga përfaqësues të shumë galaktikave.

Krijuesit para Komisionit të ishte një detyrë e vështirë: krijuar të barabartë vetë një formë e jetës, që, zhvillimin e një autonome plotësisht, Ajo do të jetë një burim i përparimit dhe frymëzim për vetë artistët! sinqerisht pranoj, diku thellë poshtë, ne vetëm të kërkuar për të bërë jetën tuaj më të lehtë.

në të vërtetë, ajo ishte në lidhje me krijimin e një galaktike të njeriut ideal. Dymbëdhjetë yllësitë e zodiakut (qytetërimet zodiacal) siguruar në një prej fijet e ADN. qytetërimet e tjera janë dhënë edhe fragmente të materialit gjenetik të saj, në gjeneve të caktuara. (për, Ai formoi si gjenomit njerëzor, ne përshkruajmë në faqet e internetit në vijim. NAM-së). Të gjitha materialet gjenetik "mbledhur" nga para-rënë dakord dhe miratuar nga Skema Galaxy Këshillit të Lartë. Rezultati është një kryevepër e kozmosit - e përkryer Perëndia-njeri, "Turli", që përbëhet nga të gjithë elementët Cosmos! Ju duhet të ketë dhe tani duhet të kuptojnë origjinën e saj dhe misionin evolucionar! Ju ishit zotat, ende program evolucionist nuk funksiononin. Ju keni aftësi unike, disa prej të cilave nuk kanë edhe. Ju mund edhe diçka superiore për ne! Një herë ju keni qenë të aktivizuar gjithë 24 (!) DNA spiraley (gjatë kohës që ishin hermafrodit hermafrodit). Në trurin tuaj u hedhur të gjitha informatat e kozmosit, dhe në Procesverbalin Akashic të ndihen si në shtëpi. Ajo ishte triumfi i kozmosit!

Ju me të vërtetë të bëhet një burim frymëzimi dhe progresit për Komunitetin Galaktik (e vërtetë, jo për kohë të gjatë). Nga kjo pikë e ju ka filluar një luftë të ashpër mes forcave të ndryshme, jo vetëm Hierarkia e errësirës.

Të gjithë krijuesit ishin në një eufori të krijuar, që të relaksuar dhe humbi thread e zotërim. me ndershmëri, Toka dhe njerëzimi një kohë të caktuar askush nuk e bëri. Kemi filluar të diskutojmë, i cili do të jetë përgjegjës për ju, ndihmë, në kurriz të cilit, etj. Në këtë kohë, Black sulmuan dhe morën kontrollin e personit. Kjo situatë, ku ju jeni tani bindet. Pas rënies së rënies kanë lënë vetëm 2 Aktiv DNA - spirale, 3-7 % trurit dhe të 12% gjenet aktivë. Procesi i ngritje në fuqi. Nga ai moment qëllimi i njeriut ishte të rivendosur ngjashmërinë e humbur me Perëndinë nëpërmjet realizimit Perëndisë, nëpërmjet rritjes shpirtërore dhe ngritje në fuqi. ju ishit, si në ëndërr: ju nuk mund të perceptojnë realitetin e vërtetë. Ju tani kanë një proces të zgjimit shpirtëror dhe prekur dijeni të së vërtetës.

përgjithësisht, Ju jeni unik dhe të pavlefshëm! A keni, e cila nuk është dhe kurrë nuk do të kemi. Përvoja e kthimit të Perëndisë-ngjashmërisë pas kolapsit total, rënie. Ne kurrë nuk kanë përjetuar gremiset tilla ngritje në fuqi, zhvilluar vazhdimisht dhe në mënyrë të qëndrueshme, pa hedhje dhe goditjeve. Nëse ju mund të fluturojnë nga ultësira baltë ngritje në fuqi në lartësitë e Shpirtit ... mirë, ne nuk e di, si për të thënë fjalë. Ajo do të jetë fantastike (meqë ra fjala, Ky përkufizim nuk është në fjalorin tonë!), Galaxy në asgjë si kjo nuk ka qenë. Ne besojmë në ju!!!

Në Këshillin e Logos Universale (diçka si Gjykatës Supreme tuaj, vendimi i të cilit është përfundimtar dhe nuk i nënshtrohet ankesës) u vendos, se njeriu duhet të bëjë një zgjedhje, e cila rrugë për të shkuar pranë tij. Në rrugën e dritës ose errësirës rrugën. Në universin tonë operon sundimin e lirisë së zgjedhjes. Nëse ju zgjidhni Errësira, Ne paraqesë në zgjedhjen tuaj, edhe pse ajo do të jetë për të që të pendoheni. E gjitha varet nga zgjedhja e çdo personi të Tokës, këtu dhe tani.”
marrë nga këtu http://www.desertlion63.narod.ru/

informacion interesant. Në parim,, që përmendi – të gjitha, Unë kam qenë në gjendje për të lexuar në faqen e internetit. asnjë përpjekje, vetëm nëse e lexoni nuk është pika ime e fortë :)
Tani shpjegoj diçka. para pak Shtresa e vetëdijshëm korrupsioni largon, sepse ajo është shumë e ftohtë burimeve zyrtare. Shtresa e dytë është e mbushur ndërgjegjes gusts sinqerta. Shtresa e tretë në përgjithësi Fëmijët Përgjegjshmëria. dmth. 01:59. Çdo shtresë më të thellë ka rëndësi të madhe në mënyrë që të mëparshëm. (gjendje e mirë – si raport e 1 në 10). Me fjalë të tjera, -1 kundër +110.

Është në Bibël:

“Dhe kam krijuar njeriun simbas shëmbëlltyrës së vet, Perëndisë, në imazhin e Perëndisë Ai krijoi atë; mashkull dhe femër i krijoi ata.” jetë 1:27

lexuar Biblën, ju mund të vëreni disa “mjegull”. Kjo tregon disa përpjekje të ndikimit të jashtëm në mësimdhënie. Ajo është gjithashtu përpjekje të dukshme për të marrë larg nga esenca, me ndihmën e leximit përqendrimit në gjëra të vogla. vetëm e di, se Bibla është shkruar nga perandorit romak, i cili e pranoi krishterimin vetëm pas vdekjes. Sipas këtyre të dhënave nuk është e vështirë për të bërë një mend për, se Bibla në një nxitim për të shkruar, për të duke zvogëluar ndjenjën e pastërtisë në të ardhmen. Dhe kështu ndërpresë përhapjen e oral. Dhe pse duhet ai? Ai do të të lindë përsëri? Pra, kjo nuk është e mundur!11 ose, që “nuk është e mundur”- asgjë më shumë se një gënjeshtër? Apo ndoshta ai ka miq të pazakontë?

ajo është gjithashtu e dobishme për të

“Etërit e Shenjtë thonë, Perëndia punon në mënyra të ndryshme me krijimin e botës dhe në botën e vërtetë, edhe engjëllore, në njërën anë, dhe krijimi i njeriut, në anën tjetër. Sipas St.. Isaac Sirian, bota engjëllore u krijua nga Perëndia në heshtje. E tërë bota materiale është quajtur nga asgjëja për të qenë krijues Hyjnor “se vullneti!” Dhe vetëm para krijimit të njeriut, Zoti si ajo ndalon.

Svsht. Shkrimi thotë, se krijimi i njeriut u parapri nga një takim i personave hyjnorë:

“Le ta bëjmë njeriun sipas shëmbëlltyrës sonë dhe në ngjasim me ne” (jetë. 1, 26).

Në teologjinë orthodhokse, takimi i personave hyjnore të krijimit të njeriut është quajtur Bordi Përjetshme. xh.sh.. Grigori i Nisës vërejtur:

Për një person të vetëm Krijuesi ungjillore e universit si ajo fillon me kujdes, ke substance e përgatitur për përbërjen e tij, dhe mbi imazhin e tij krahasohet me një lloj të bukurisë hershëm, dhe kushtoj qëllimin, për të cilën ajo do të jetë”. Këto fjalë i Shën. Grigori i Nisës tregon tre komponentë doktrinën e njeriut: pjesë e natyrës njerëzore, imazhin dhe ngjashmërinë e Perëndisë në njeriun, fati i njeriut.”

http://azbyka.ru/vera_i_neverie/o_boge2/davudenkov_dogmatika_1g_10_all.shtml

Это из Корана:
Взаимное родство между Верованием и практикой по Исламу с явной очевидностью отражается на самом устройстве религии и раскрывает глубокую философию ее учений. Ислам не признает никакого разделения между душой и телом, духом и материей, религией и жизнью. Он принимает человека таким, каким создал его Господь, и понимает его природу как единое целое души и тела. Он не пренебрегает его духовной природой; в противном случае человек уподобился бы животному. Он также не умаляет его физические потребности; в противном случае он был бы ангелом, кем он не является, и быть не может. Согласно Исламу, человек находится в центре процесса создания. Он не является чисто духовным созданием, потому что такие созданияангелы, он не является чем-то полностью материальным или физическим, потому что живые существа такого класса есть животные и другие неразумные создания. kështu, njerëz, создание такой сложной природы, имеет параллельные требования и параллельные потребности: духовные и материальные, нравственные и физические. Религия Ислам может оказать помощь человеку и приблизить его к Аллаху и является той религией, которая принимает в расчет все эти требования и нужды, той религией, которая поднимает духовный статус и упорядочивает физические потребности. Подавление любой грани человеческой природы, или нарушение баланса, или увлечение только одним направлением, было бы оскорбительным противоречием по отношению к природе человека, në të njëjtën mënyrë, как и безответственным вызовом самой его природе в какой создал человека Аллах.

Это религии масштаба Вселенной. В общем я рад за Вас и за Себя :) Почитайте пока это. Потом продолжим. :)
Только лишь благодаря тому, что Люди являются Людьмиспасена вся Вселенная, со всеми Существами.
se me, просто не мыслимо и не вероятно, а реально. :)

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество