Демонsinqerisht keq, kjo është e gjitha, që ju të mund të:
ata të cilëve “tru” I vzomnil veten në qoftë se ai është Perëndi.
Mbani mend dhe e di: rrethi më i thellë i Xhehennemit hapësirë
Do të fanitet “gjoja” ata Paradise.
“Ju të jetë atje, ndara, ose të arrijë lartësimin shpirtëror për aq kohë sa”
- Perëndia i tha kështu Demons Bakudo, duke jetuar në heshtje me mua,
E cila është e shtypur përgjithmonë në sytë para teje.
Çdo Perëndia është i lidhur në mënyrë, sinqerisht ndërsjellë të jetë i detyruar.
Dhe në përgjigje të prezantimit për dhuratat që – do të jetë “kjo…”, “Edhe ajo…”,”dhe…”,
Tani jetoni aty ku nuk ka asgjë, а кругом Пустота.
Vetëm qeshura shpërndarë…

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество