Posts Tagged ‘vrima të zeza’

politikë

Политика серьёзноËndërrojnë të jenë të “mbret”.
Dhe në Stars Sky.
Rri pezull mbi tokë me një bilbil
hapësirë “thonjtë”.

Vdekja në planet mbi kohë mund të formojnë një qeveri, mbante një kërcënim për ekzistencën e të gjithë planetin. Lexo më shumë

karma

Карма. Невольница
Был нем. këtu, ревёт как зверь,
Спущенный курок Судьбы, врагу в дверь.

Втоптана Сама Любовь
- Пронзит Плачь.
Прольёт кровь
На высоком постуПалач.

(¯`’•.¸Любовь пропитывает Вселенную¸.•’´¯)

Антихристизм

Христос и АнтиХрист
У тебя есть Живые Идеи?
Что ж подготовим Эпикриз.
Хотел бы реализовать затеи?
Расслабься: власть захватил Антихрист.

Способ взаимоотношения с Миром и окружающей средой исходя из позиции:” если работает такзначит и наоборот тоже что-то должно быть”. Для организации процесса АнтиХристизма обычно используются:

Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Гармонию нужно уметь Создавать Ƹ̴Ӂ̴Ʒ

Devas. mëkat. Karma kalbur. opposites.

image…ju derdhur në imagjinar live ju “turp”.
A “unë” – Ai i pëlqen për të djegur Modele!..

Ju duhet të jenë në gjendje për të menduar, jo për të kuptuar gjëra të tilla të thjeshta, kuptimi i së cilës është, se i tërë procesi i zhvillimit i universit të bëhet para se të qëndruar, në të cilën Lexo më shumë

vrima të zeza. llogaritje. bashkëveprim.

imageВышел Ёжик из ТуМана.
Вынул ножик из КАРМАtë.
Буду резать, буду бить,
Выбирать с кем ДРУЖИТЬ…” :)

(считалочка безобидная из Нашего Детства видная)

qiell Синее, det Синее. Папа- Сильный, Мама-Красивая!
Бездонный СосудОкеан Чистых Слёз….Весенних Подснежников и Белых Розsss

( Shuрожденный Нашим Детством, записанный Космоведством. ) Lexo më shumë

vrimë e zezë

imageoh! Si mirë për të parë ju, në krahët e tua,
Kur frika juaj, përkëdhelur veten, ju thotë.
dhe ju, shikuar veten, të ndjehen të tuaj i vërtetë madhësi.
dhe, tregon fillimet e të menduarit, anon në pamje:
Se pa marrë parasysh se çfarë ju mund të luajnë stil:
mikrob – Vlera juaj i vërtetë dhe madhësia… Lexo më shumë

Ide të rremë, Shtrembëruar dhe përmbysur.

image

Ajo që qëndron në rrugën e vibrimit tuaj?

kudo, kudo që u shfaq, ka vetëm një pozicion, Unë mund të marrë….- ajo është pozicioni im.

Ide të rremë.

ideve të rreme janë shpikur vrima të zeza (më tej BH) për shkak të, se ata nuk kanë energjia e brendshme edhe në, për të përmbushur e tyre dëshirë. Me fjalë të tjera, Vëllimi i energjisë së brendshme Chingeltei Ajo mund të krahasohet vetëm me Shuma e embrion energjisë. dmth. Ato janë krejtësisht të papërshtatshme, mashtrues, manipulatorët, nuk kanë asnjë forcë.

Ideja false (këtej e tutje shkurtuar si LI) ajo përfaqëson Lexo më shumë

nënës Dashuria.

image

Люблю Мамочку:)

Мама Любит своего РебенкаРебенок свою Любит Маму

Женское Начало.

Что Собой представляет Женское Начало? asgjë e komplikuar: любая Женщинапотенциальная Мать, по-этому Излучает dashuri nëne vazhdimisht. por, për fat të keq, Ситуация такова, что необходимо следить еще за тем, që ajo была Lexo më shumë

Fati teknologji vjedhje “vrimat e zeza”

Jeta - kjo është vetëm. Unë e kuptoj se nuk është e mundur - por ajo mund të ndihet.

kështu, që ekziston në botën tonë? ujë, që rrjedh, pemë, që rriten, zjarr, që flashes në dhe jashtë nga uji, fruta, i cili u rrit në pemë, që ne kemi qenë të kursyer ☆ Мир, который совершенствуется ☆

Kthehu lartë
 


vrima të zeza