image…ju derdhur në imagjinar live ju “turp”.
A “unë” – Ai i pëlqen për të djegur Modele!..

Ju duhet të jenë në gjendje për të menduar, jo për të kuptuar gjëra të tilla të thjeshta, kuptimi i së cilës është, se i tërë procesi i zhvillimit i universit të bëhet para se të qëndruar, në të cilën Nuk është një vzaimopriyatie plotë dy përballë një individ në pasoi rezonancë dashurisë së ndërsjellë të këtyre të kundërtave të njëjta. Dhe për këtë, në procesin e zhvillimit janë të vazhdueshme “stërvitje”, lejuar për të grumbulluar sasinë e kërkuar të përvojës të favorshme për të gjitha përshtypjet e agjendës zhvillimore. për shembull, njeri dhe grua – opposites, kjo qelizë formë, trup, objekt, qenie familja. Në të ardhmen, procesi i, duke fituar në shkallë dhe me shpejtësi, Ajo po hyn në një nivel cilësisht të ri dhe më të lartë, e cila në të gjitha të ngjashme me, që ishte më parë, dhe në të gjithë të ndryshëm.

Kështu hedhin poshtë një mit rreth antiBoge: shpesh gjetur miratimin mjaft të gjerë, “botuar” menduarit dembel, mokasine, dhe provokatorë pakorrigjueshëm, se ka disa krijesa tepër të tmerrshme, e cila është e kundërta e një Perëndi drita Beautiful ideal. O se!…Duke qenë se është me të vërtetë (((:))) Dhe emri i tij nuk është e vështirë të mendoj :) Është vetëm kaos. Dhe Ai është antiteza e Perëndisë në të gjitha gjërat :) )) Ju mund të vini deri Antonime cilësitë hyjnore, që është e kundërt në kuptim, dhe ju do të, Kaosi është opposites e natyrshme dhe hyjnore. për shembull,: zot – një, Chaos dhe të shpërndara; Vetë Perëndia është në pronësi të plotë, Kaosi dhe zotëron plotësisht veten, me fjalë të tjera, ajo, madje, Vetë nuk është mjeshtër; Perëndia Sheen – kaos, e kundërta, i çrregullt…

Nëse besoni në “dobrenkoho”, podatlivogo Perëndia, absolutisht “ideal” dhe mjaft i ngjashëm me njerëzit dhe ndonjë tjetër krijesë, dhe duke u përpjekur që të perceptohen si “diçka tjetër” – Ne duhet të ju zhgënjej: kështu, A besoni në një Zot jo-ekzistente, dhe Perëndia “juaj” Nuk është jo. Për shkak se një Perëndi cilësia e pandarë e çdo ekzistuese, dhe për këtë arsye ai është si të gjithë :) Dhe të zbatojë në tërësi të unifikuar të gjitha manifestimet.

E gjithë kjo është në ekzistencë është objekt. Çdo objekt kalon procesin e formimit të ngjashmërisë Parimi, duke tërhequr çdo gjë të mundshme si ai, Si rezultat i kësaj,, duke gjetur formën ideale e të Absolute, Perëndia bëhet One. Dhe në një Zot të gjithë jemi një dhe integritetin e.

“Qeveria botërore”, Ju të fshehur të gjitha zbulimet shkencore, fjalë për fjalë të provojë, se ne, ndërgjegje, E cila është e veçantë për të vibracioneve frekuencë të lartë, dhe ka forma të ndryshme të realizimit të Perëndisë së Lartë. marrë “të dhëna” keni përdorur me qëllim për të marrë nga ne “lëngje”, që keni pasur mundësi për të jetuar në kurriz tonë, falas, dhe do të shkaktojë në të njëjtën kohë ne kemi një neveri për këtë botë dhe hezitimi këtu të degjeneruar përsëri, por tuaj “Instituti Church” Shtetet, që “universi është shumë e komplikuar për ne: zot, Mësuesit të vijnë tek ne”. Perëndia ju, mikrobet dhe Courgettes, përgjigjet:” shiko “nën gardh”. Një numër i madh i Masters e Dritës dërguar për ju, ju qëllimisht dhe me vetëdije çuan për të jetuar “nën gardh”, me qëllim që të përdorin energjinë e tyre frekuencë të lartë për Çështjet e saj të ulët vetë Fallen, duke shpresuar, që skllavëruar edhe pse disa prej tyre, ju në të ardhmen do të jetë në gjendje për të skllavërojë Perëndinë, por në të ardhmen ju do të dënohet vetëm për guxim tuaj natyrshme dhe paturpësi.” Kjo dëshmon, se çdo gjë ju e dini, dhe të gjitha ligjet që kanë hapur, zhduken në mure “Institucionet tuaja Research”, ju, fshehur nga njerëzit, përdorim tek njerëzit, për të forcuar pozicionin e kapur ju në këtë botë dhe të rrëmbyer nga njerëzit që jetojnë energjinë e jetës. Dhe ndërsa e njeriut, të bëjë një zbulim, Ju brazenly dhe pa vrarë kompromisi. A nuk ju lejohet ta bëjë këtë? krijesa, sillen në një mënyrë të ngjashme, nuk ekziston denjë.

kurs, Pjesa e degjeneruar e thelbin e Devas janë duke u përpjekur për të fshehur veçantë fundit atyre nga natyra e tyre fisnike mund të. Për arsyen e thjeshtë, që dikur ishte, megjithëse, Native fitim vetme e aplikimit – në mesin e njerëzve të zakonshëm Devas bëhet absolutisht asgjë për të bërë.

Perëndia nganjëherë edhe rigjeneron pjesë të Esencës së Tij, e cila hap mundësinë për ndërveprim me të me anë të trupit, e cila është pjesë e thelbit të regenerations. Rilindja është e rrallë, zakonisht në rastet kur çështja është ngritur në lidhje me shkatërrimin e Universit, me çështje të vogla, si rregull, menaxhuar dhe përfaqësuesit e vibracioneve të ulëta. Zakonisht nga koha kursimit rilindje Ata duan të vrasin të gjithë përreth, Në vend të gëzuar, për arsyen e thjeshtë, se si rezultat i gabimeve të këqija në hijet e dyshimeve të tyre, shkak, Situata ishin të pashpresë, mënyra më e lehtë për t'u konsideruar verbuar Drita zgjuarit e ndërgjegjes Hyjnore. çdo dembel, njeri që rri kot, balabes, kërkim për dikë për të fajësuar problemet apo fajin e tyre, menjëherë të vijnë në përfundim, Ka një hije se për shkak, që është Burimi i Dritës. Dhe i bezdisshëm këtë lloj të situatës në rast, në qoftë se ata janë të dukshme. Kështu që ju duhet për të hequr apo të kapur Bright Light burim të energjisë (ushqim dhe nevojave fiziologjike) drita, apo për të rregulluar një situatë edhe më të neveritshme (Maniacs, fatkeqësi) ndaj të cilit është një zhgënjim “shpëtimtar”, kalldrëm së bashku nga frikacakëve “hero!!!”, që do të lejojë atë të mos jetë e dukshme për disa kohë, larg nga zjarri i ndjenjave artificiale. Por si rezultat i rilindjeve të tilla, ose ka një shërim të plotë të të gjitha ndërgjegjes, çdo rregullim rezultuar, Risistemimi në kushte të tjera të realitetit të huaj “organizmat”.

Nëse ju gërmoj nëpër libra në temën e të kundërtave – Kemi ardhur në, se e kundërta është Burimi i Void Shenjtë, në të cilën ai është i, duke e bërë një tërësi me të.

Çfarë është Void? me siguri, shumë mendojnë, ajo është shumë romantike? Ne duhet të ju zhgënjej: në qoftë se ju nuk do të bëhet një tjetër, megjithëse, Duke qenë një pjesë e Absolute – Void për ju nuk do të jetë e padurueshme dhe, i mundshëm, ju shpërndajë në It, një udhëtim i ngjashëm do të jetë i fundit për ndërgjegjes tuaj.

Subjekt të mësipërme tha: Të gjitha gjërat një evoluar. Në sajë të përpjekjeve të të gjitha qenieve, Të cilat punojnë në kontrast me përtacët. Tani shkëlqejë dy suns: një të plotë – dytë bosh. Agim bosh Le diellin, dhe në kohë të plotë – i plotë. Kjo ngjarje grandly, dhe nuk mund të përshkruhet në gjuhën nuk ka asnjë koncept “mira dhe e keqja”.

Nëse marrim parasysh të kundërtën e Zotit – Kjo zgarë, dhe kjo nuk ekziston. Por në të njëjtën kohë ajo është e… Nëse diçka është e qartë nga lart – atëherë ju jeni tashmë duke premtuar. (((:)))

vetë “fuqia pushtuesit” përfaqësojnë të nivelit të ulët dridhje, Hapësira mendimet është e kufizuar në frekuencat e vibracioneve të tyre. Ndryshe nga një pjesë degjeneruar e esencës nivele të larta ekzistuese. më i lartë niveli i Tuaj Frekuenca Native mërzitshëm ju në mesin e dridhje të ulët të frekuencave, i cili është i mbështjellë me paqen mbi tokë. Pjesa e sipërme e cila është një ton portokalli (dëshirë, emocionet), që është, një hapësirë ​​dridhje-dimensionale mbuluar në forma të ndryshme, që nënkupton, se e gjithë popullsia e planetit janë duke u përpjekur “thith” në hapësirë ​​dy-dimensionale, zgjeruar atë mendërisht dhe fizikisht.

Sa më i lartë frekuenca e vibracioneve tuaj sa më shumë dritë që rrezatojnë në nivel mendor. Kjo do të thotë, që ju mund të shihni më shumë informacion se sa dridhje të ulët të frekuencave, dhe disponueshmërinë e njohurive për të cilat ata nuk do të marrë një kohë të gjatë. Krahasuar me dridhje të ulët të frekuencave jeni Darkness. ata e kuptuan, dhe duke kontrolluar elementet e nevojshme për jetën dhe zhvillimin e trupit, e cila është një parakusht për praninë e këtij realiteti, shkundur nga ju përgjithmonë paarritshëm për ta njohurive. Ata vënë në bodrumet makinat e tyre, paratë Mint, dhe shkroi në e tij ëndrrat “ligjet”, se paraja është i vetmi kusht për shkëmbim universal, çdo gjë tjetër është e paligjshme. Por ne nuk e njohim këto “ligjet”. kurs, ata do të mendojnë për llogarinë tuaj për të krijuar një armë kundër Perëndisë, që më pas skllavërojë atë, dhe, në tërfili, mbyten në kënaqësitë për të lira… se me, dhe e vërteta, para se kjo vetëm mund të mendoj për ëndërrimtarë të sëmurë mendorë të pashpresë në ëndrrat e tyre.

për ata, të cilët nuk bashkëpunojnë me ta në kushtet e minierave skllevërve, destinuar të rolit të ndryshme – Roli i nderuar shtylla e familjes! :) prerja ju “output up”: Në lidhje me mundësinë e kontaktit me Qenie frekuencë të lartë dhe të energjisë nëpërmjet “Instituti Church” dhe të tjera, si dhe një kotësi, t'ju sjellë në prishjen morale, ku energjia lëshuar nga dekompozimi i, Të cilat ata mbledhin pjesërisht për kënaqësitë e tyre në të ardhmen. E pra, kjo nuk i pengon ata nga përdorimi i njerëzve copa sa më funksionale të mishit për qëllimet e tyre. Dhe përveç të gjitha, “autoritetet pushtuesit” askush nuk është e lejuar për të rigjeneruar në këtë planet, dhe, aqë më tepër, ndërhyjnë me eksperiment.

“Karma kalbur” rivendosur të njerëzve është shumë e thjeshtë. Ju administrohen në një situatë të vështirë, “rubbed” çdo gabim, fut një ndjenjë e fajit, ose shtyrë në model institucionalizuar. Dhe njeriu fillon të mendojë se ai është fajtor për diçka, megjithëse, në shumicën e rasteve kjo është një gënjeshtër e hapur.

nëse, duke e bërë çdo veprim, ju jeni plot me gëzim – mëkat që keni kryer. Është e nevojshme për të marrë parasysh, që gëzimi dhe marrëzi – Nuk magnitudë të krahasueshme. marrëzi – për kafshët, а Радость для Богов ҈ ҉

mëkat

Çdo mëkat është i shoqëruar nga një humbje e energjisë, ai zakonisht duket si një ndjesi djegie në bark bark ose më të ulët. Mëkati është edhe një dëshirë të mprehtë (mendim) “terhiq një grua rreth qoshe”, e cila është shoqëruar me simptomat e përshkruara. Në mënyrë të ngjashme, në gratë. Ndjesi djegie lidhur me, që drejtimi Vektor energjinë e levizjes është kthyer.

Për të shtypur mëkatin e mjaftueshme për të rivendosur statusin e mëparshme. Kjo është për të kujtuar dhe për të marrë ndjesi thumbues. Ju gjithashtu mund të “lëshohem” Kjo pikë dhe procesi për të shpërndarë apo ndjenjë.

Për të rimarrë humbjen e energjisë, ka ndodhur në vjeshtë, i mjaftueshëm për të grumbulluar sasinë e duhur të energjisë në formën e përshtypjeve.

Por mëkati nuk mund të bëjë, sepse progresit ndërprerë në zhvillimin tuaj personal – по-этому Живите в Радости. ꙰ ꙳ ҇

PS
Koha shtrihet si gome…para se të përfundojë shuplaka lugë mjaltë,si dielli filloi të lëpijnë gotë dritaret tona,në qoftë se dikush prej nesh ka vendosur të qëndrojë në anën tjetër të rrethit,atëherë ai me siguri do të bjerë në qendër të rrethit,Kjo është arsyeja pse unë nuk ka lëvizur…
Koha e kaluar në mënyrë paqësore, në këmbë ende, dhe se një pjesë e, që ishte në mes të shkuarës dhe të ardhmes, E cila është gjithmonë e krahasuar me një blic dhe, zakonisht, quajtur Life, Eternity ishte…. Mirë se vini në ((( Hapësirë ​​e pafund ))) Vëllezër dhe motra. (Alice P… me modifikime)

…I dha gjithçka që është,
Dhe kjo do të dhuroj të gjithë…
Por unë mund të shoh në rrugën tuaj… Dhe një infinit…

Bonus Track

Kitaro - Shimmering Horizon

dëgjoj

download

Kitaro - Dance i rërës

dëgjoj

download

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество