imageA mendoni se ne do të trembin tuaj “polic”?
naiv. :) Ju ruhnesh nën themelet iluzore psikologjike…

miq, Tani ne do të mësojnë ose të mbani mend se si të përdorin aftësitë e tyre të të menduarit. Në këtë ndonjë gjë të re ju sot nuk mësojnë (((:)))

Për të filluar me ne do të kuptojmë se çfarë është aftësinë për të menduar. Dhe kjo nuk është as më shumë e as më pak, dhe aftësia për të marrë informacion të mos njohur më parë për të Fuqive të veta, Ajo është me anë të punës së trupit tuaj Mendor Në mënyrë të veçantë të arritshme për ju hapësirë ​​mendore. kurs, Nëse përvoja juaj i Trupit Mendor është shumë i madh dhe i suksesshëm (që është e rëndësishme) – то, përkatësisht, и Сила, dhe madhësia, dhe aftësinë e trupit tuaj mendor është mjaft mbresëlënëse.

Metoda e marrjes informacion nëpërmjet Trupit Mendor.

Të gjitha idetë tuaja dhe njohuritë është gjithmonë aty, dhe është dridhje burojnë nga nivelet e ndryshme të zhvillimit të Qenieve. ose më mirë, informacion (objekte informacionit) koduar (u zotua) Në Vibrations ekzistuese. Duke u mbështetur në cilësi të natyrshme në dridhje tuaj dhe stabilitetin dhe fleksibilitetin e strukturës tuaj informacionit (skelet informacion) Ju mund të merrni ndonjë nga këto vibracioneve, dhe disa nuk janë në gjendje të.
dëshmi: një metodë për ndërtimin e ndërtesave shumëkatëshe Kishte miliona vjet më parë (Nuk është gjithmonë e më i saktë), por e përdorin atë vetëm sapo ka filluar. (Nëse ju nuk gërmoj nëpër libra në këtë temë.)

imageCilësia e vibrimeve tuaja të korrespondojnë me shtresat e ndërgjegjes tuaj, dhe prioritet do të jetë, që ka një lëshim të mëdha të energjisë. Kjo shtresë përcakton mënyrën bazë të perceptimit informacion për ju.

më shumë: Nëse prioritet tuaj rrezatim i kuq – mendoni “materialist” koncepte, dmth jo veçanërisht pereutruzhdayas, të kuptuarit dhe “duke besuar” vetëm në, se ne jemi në gjendje për të prekur duart, mohuar strukturën finer dhe rëndësinë e madhe për, duke u kujdesur për lineariteti në gjykim.

Nëse prioritet tuaj ton blu – ju do të perceptojnë artit, krijues, të bie në drejtim të zgjidhjeve të bukura dhe të theksoj në të gjithë bukurinë, përpiqen për të gjetur atë, madje, padenjë e manifestimeve vëmendjes. Më shumë informata mund të gjenden në tema të shpalosura më parë: gjitha ka, duke përdorur vetë aftësinë e tyre për të menduar, ju do të gjeni shumë më tepër.

Metodat e mendjes.

Konsideroni vetëm themelore. Ndriçuar një vëllim më të madh të hapësirës mendor mund të arrihet duke rritur rrezatimi, që vijnë nga trupi juaj mendor – qartë. Si për të përmirësuar Emetimet pushtet? Rezonancë për shkak të sferës së ndërgjegjes. Si për të rritur cilësinë e? Me ju krijuar, kuptueshme për ju modelin e perceptimit.

Resonance sferike.

imagePër të arritur atë, duhet të jetë e lidhur me procesin e të menduarit në dispozicion për ju në fushën e ndërgjegjes tuaj. konsideroni shembuj:
1. Unë jam mësuar. – një fushë.
2. Unë jam mësuar të mësuar. – dy sferave.
3. Unë jam mësuar se si të mësojnë për të mësuar. – tri fusha. (kjo është, se BH nuk mund ta kuptojnë)
më shumë. 1.unë mendoj se. 2.Unë mendoj se si të mendojnë. 3.Unë mendoj se si të mendojnë, zhvillimin e të menduarit.
më parë, ju mund të mësoni nëse doni të.

modeli perceptual.

Ky është një model i thjeshtë për marrëdhëniet e strukturave të ndryshme, kuptohen nga ju dhe të krijuar nga ju për çdo problem apo qëllimet.

Nga e gjithë kjo duhet të jetë, që “drejtën e autorit” ka vetëm zot. Ashtu si ata janë relevante për rastin, në qoftë se ka një vjedhje e hapur e ideve nuk është tema në dispozicion, që vjedhin e tyre. Por në këtë rast, nevojë për mbështetjen e një të fortë “duart e errët”, lidhur me të kuptuarit me veprimet e tyre, ose kanë zhvilluar vetë “aftësitë mbrojtëse”.

Si mund të vamps.

Qëllimi i tyre është që të podsosatsya për ju, dhe të detyrojë që të nxjerrjen e informacionit për to. Apo ju vënë në kushte të tilla, në të cilën ju do të përzënë në lodhje trupin tuaj mendor, për të gjetur zgjidhje të kërkuar “vampir”. Në parim,, të gjithë omiryed-“qytetërim” dhe atje “vampir”. Nëse keni drejtuar në një të ngjashme “vampir” – Ai do të ju pyesin pyetje në frymën e: “mirë, ju e kuptoni mua???”, “mund të ju tregoni, Çfarë mendoni në lidhje me këtë?”, “dhe i dobët të zgjidhur këtë mister?” dhe metoda të tjera të ngjashme. Nëse ju refuzojnë të jetë një nga donatorët – ai vetëm përpiqet të shkatërrojë ju, ose hedhin baltë. Në mënyrë tipike, kjo është përdorur për të shmanget nga themelet tuaja psikologjike dhe përpjekjet për të dhunojnë paqen tuaj të brendshme, për shembull, për shkak të nxitim mediokër. Në këtë, nuk do të zbulojë bazat e tyre psikologjike, apo të përgatisë in advance tillë iluzion Fundam, preferueshem disa, për të manovruar më vonë.

vampir primerchik:
Rusia ka blerë minerale, ul çmimet idetë brilante të synimeve ruse. Dhe t'ia shesë atë të gjithë përsëri “dhjetë shtrenjtë” në një makinë, pajisje të ndryshme dhe të mbeturinave të paketuara colorfully, por të gjitha idetë e shkëlqyer nuk i japin një kurs në zonën e tij të lindjes, futi “nën tryezë”, чтобы инициировать покупку импорта. Таковы реалии. Budallai budalla budalla rreth.

Bonus Track

Kitaro – Ripples Thellë Feeling

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество