Posts Tagged ‘ndërgjegjësimi’

univers. E drejta e lirë do të. E drejta për lirinë e zgjedhjes.

Космос. Вселенная. Фиолетовый. Синий.

Ju vetos hundë e portokalli,
e gjelbër, flamuri verdhë ose të kuqe.
Dhe unë jam djegur, në të gjitha hapësirat rrezatuese,
Purple është flaka blu…

Kanë të drejtën e lirë do të ✪ Космос да Любовь ✪ Читать дальше.

Meditim Nonprobabilistic With No Name. sqarim.

imageJu dëshironi për të fituar një llogari tjetër,
që “meritë” i ri njohje.
Ne gjithashtu kryejnë hapësirë llogaritje,
Ndërsa në nonprobabilistic përsiatje Untitled…:)

Nëse ju bends ushqim,
në tryezë, karrige, nën tryezë, ose pala.
A, ndoshta, harta politike
- të jenë të kujdesshëm: dikush është duke luajtur ju. Lexo më shumë

teoria Worlds. hierarki

e konsiderojnë çdo botë. për shembull, kjo. në lidhje me këtë botë ka edhe më ulët botë (për shembull, dy-dimensionale

), dhe më shumë i lartë botë (për shembull, katër-dimensionale).

dimensionale bota.

image

dy-dimensionality….

Nëse tre-dimensionale realitet konsiderohet Lexo më shumë

Метадоговор.

image

Соглашение предоставляющее право одним qeniet использоватьразработкидругих krijesa. zakonisht metadogovor всегда односторонний.

Метадоговор не имеет материальной формы. Он потому и называетсяmetadogovorчто заключается на ментальном уровне. dmth. между krijesa уровень нравственности Которых на столько высок, что материального подтверждения их договоренность не требует. Так же это говорит о том, что заключить metadogovor Lexo më shumë

Vetë-pastrimi i ndërgjegjes

Давлениеnë, për të pastruar ndonjë gjë, ju duhet të dini se çfarë pastrim i përgjithshëm.
asgjë e komplikuar. pastrim – pastrim normal. Ju lënë të gjitha që ju duhet – pjesa tjetër është nga shtëpia.
E njëjta gjë Lexo më shumë

Përzgjedhja e objekteve

imageaftësia e rëndësishme. Ajo ende mund të quhet: “ndarja e vëllimeve” .

1. Është shumë e thjeshtë. Merrni ndonjë objekt: karrige, tabelë, gotë.
Ne ndihemi duart e tij, ngritur-set, Ne kemi arritur, menduar se sasia e, objekti i përzgjedhur ju. mund të them Lexo më shumë

Ushtrimi për ndërgjegjësimin. Ajo është e aftë të edhe një minator :)

imagehi!

Një mik i yni doli me një ushtrim interesant…
Ky ushtrim është një përgatitje për Meditim ndërgjegjshëm.
Ajo quhet ajo, në qoftë se në masë të madhe të lehtësuar – “një televizion tre-dimensionale”.
Me fjalë të tjera: zhyten në realitet, e realitetit, ndërgjegjësimi Botërore… Lexo më shumë

Kthehu lartë
 


ndërgjegjësimi