Posts Tagged ‘Sphere.’

aftësinë për të menduar

imageA mendoni se ne do të trembin tuaj “polic”?
naiv. :) Ju ruhnesh nën themelet iluzore psikologjike…

miq, Tani ne do të mësojnë ose të mbani mend se si të përdorin aftësitë e tyre të të menduarit. Në këtë ndonjë gjë të re ju sot Lexo më shumë

Сфры Сознания и Мозг

image

arsye.

Создавая Прекрасные botëve,
Высший Разум зажигает Огненные sferat.
Удовлетворяющий dëshirë без меры,
Подсовывает мыльные пузыриLexo më shumë

Kalimi në energjitë delikate (pjesa e dytë)

image"... kur pushteti shkon jashtë dhe nuk do të jetë një fitim – COSMOS Rhythm otstuchitsya – echo impuls qetë Jaguar ... " (Maya Tribe. përkthim letrar.)

Që nga fëmijëria, e karakterizuar nga fakti, që pothuajse Lexo më shumë

Kthehu lartë
 


sferat.