Posts Tagged ‘pajisje’

vrima të zeza. llogaritje. bashkëveprim.

imageВышел Ёжик из ТуМана.
Вынул ножик из КАРМАtë.
Буду резать, буду бить,
Выбирать с кем ДРУЖИТЬ…” :)

(считалочка безобидная из Нашего Детства видная)

qiell Синее, det Синее. Папа- Сильный, Мама-Красивая!
Бездонный СосудОкеан Чистых Слёз….Весенних Подснежников и Белых Розsss

( Shuрожденный Нашим Детством, записанный Космоведством. ) Lexo më shumë

meditim ndërgjegjshëm. sqarim

image

«Гениальность – способность разделять события dhe objektet në elemente të thjeshta ». – kështu thotë ...:)

në fakt meditim: Lexo më shumë

Përzgjedhja e objekteve

imageaftësia e rëndësishme. Ajo ende mund të quhet: “ndarja e vëllimeve” .

1. Është shumë e thjeshtë. Merrni ndonjë objekt: karrige, tabelë, gotë.
Ne ndihemi duart e tij, ngritur-set, Ne kemi arritur, menduar se sasia e, objekti i përzgjedhur ju. mund të them Lexo më shumë

Ushtrimi për ndërgjegjësimin. Ajo është e aftë të edhe një minator :)

imagehi!

Një mik i yni doli me një ushtrim interesant…
Ky ushtrim është një përgatitje për Meditim ndërgjegjshëm.
Ajo quhet ajo, në qoftë se në masë të madhe të lehtësuar – “një televizion tre-dimensionale”.
Me fjalë të tjera: zhyten në realitet, e realitetit, ndërgjegjësimi Botërore… Lexo më shumë

Kalimi në energjitë delikate (pjesa e dytë)

image"... kur pushteti shkon jashtë dhe nuk do të jetë një fitim – COSMOS Rhythm otstuchitsya – echo impuls qetë Jaguar ... " (Maya Tribe. përkthim letrar.)

Që nga fëmijëria, e karakterizuar nga fakti, që pothuajse Lexo më shumë

pajisje ushtrim. shikojnë veten. admirojnë një ;)

Duke parë se çfarë po ndodh, në mënyrë që të marrë një rezultat mahnitëse.
Ne do të mbledhim aspiratat dhe formën e tyre dyshe
lumë.

kështu, kur çdo ushtrim është e nevojshme për të arritur gjendjen e,
✵ Космос Прекрасен ✵

Valët Lovyaschie

Ловец Ветраerdhi pranverë dy mijë e nente. dhe, vazhdimisht fluturues, retë në sfond, Ngjyra pafundësisht indigo e qiellit,kujton zgjimin e natyrës dhe zhytjen jashtë në distancë, në mënyrën e vet duke nënkuptuar në lidhje me mundësinë për të pafundësi dhe shtyn për të bërë, thuhet , ajo ishte koha për të marrë mbi jetën ALL. Lexo më shumë

Pastrimin e ndërgjegjes

Vetëm një ndjenjë ujë ekziston vetëdija pas pastrimit. vetëdija e pastër vetëm do dhe e di, ku është ndjenjë. Sepse nuk ka asgjë më, dhe të gjitha distractions - është kotësi, e cila u ndal. prandaj, Për të qartë nevojën ✴ погрузиться в Космос ✴

Kthehu lartë
 


pajisje