Posts Tagged ‘vektor’

Organet biologji

Биология ТелKu ujku thirri gjak:
"Hej,! Unë jam trupi i një të riu atë ", -
Atje, thotë nëna: "I dha bijtë" .-
ne, pleqtë, Arsyeja bashku, atë që ne bëjmë.

(Velimir Khlebnikov – “Lufta në një mousetrap”.)

Ilaçi nuk mjaft e vështirë për të vendosur marrëdhënie të karakteristikave biologjike të organizmit me organet e tjera. Për të kuptuar më të mirë parë të gjitha llojet e fenomeneve të këtij lloji në shembujt. ☸ Умей видеть информацию дальше☆•°*”˜

njeri

Мужчина Солнце
Dhe ai prerë gjoksin tim me shpatë,
Dhe dridhur zemra mori
dhe UHL, flakë zjarri,
Në vrimë gjoks ngritur.

(A. C. Pushkin)

Njeriu u krijua në bazë të vektorit, si një reflektim i mashkullorësi. Aftësia Basic vector – arrij ╬ Бесконечность ╬

kalbëzim

Моральное разложениеju “Умен и Велик”. Как твоей лик.
Стремится занятьВысокое Положение”:
Выискиваешь книгиГениев”,
Пишешьсценарии”, имитируешь не своивпечатления”.
И даже не подозреваешь, что твои имбецильные рвения
Уверенно загоняют тебя в яму твоегоМорального Разложения”.

shumë kanë dëgjuar, но мало кто знает и, уж тем более, задумывался о том: ” Что же такое Моральное Разложение?”. Зачастую люди предпочитают воспринимать все ₪ ₪ в Космосе серьезно ₪ ₪

vektor. Force vector. vektorët pushtet

image

Космос Цветет

Любви врывается Поток:
Север! Юг! Запад! Восток!
Планета Вошла в Новый Виток:
Ее Окутал Божественный Цветок


Тема Веселая. В ней у вас будет возможность узнать на сколько на самом деле невероятно неимоверно Бесконечен Бесконечный Космос. Lexo më shumë

Kthehu lartë
 


vektor