Posts Tagged ‘një Perëndi’

univers. E drejta e lirë do të. E drejta për lirinë e zgjedhjes.

Космос. Вселенная. Фиолетовый. Синий.

Ju vetos hundë e portokalli,
e gjelbër, flamuri verdhë ose të kuqe.
Dhe unë jam djegur, në të gjitha hapësirat rrezatuese,
Purple është flaka blu…

Kanë të drejtën e lirë do të ✪ Космос да Любовь ✪ Читать дальше.

pse Dashuria?

Gjatë analizës, shumë mund të pyesin: "Pse dashuri - është një Perëndi vetëdija jonë?». Është për këtë arsye,, që zot – kjo është kështu "cool" dhe pafundësisht në të gjitha nivelet dhe fushat, individualisht dhe kolektivisht, se asnjë ✫ Бесконечная Любовь ✫

perëndi. Të gjithë ishin të drejtë

perëndi Ata jetojnë në Botërore hyjnore. zot Ajo paraqet një shkallë më të lartë krijesa, dhe kjo paraqet një shumë thelb ajo krijesa.

dmth. marr, për shembull, lumi. Çdo lumë e ka frymën e saj. të gjithë krijesa, Koncepti i integruar i lumit - zot lumenj. dmth. vetë Thelbi i lumit - Perëndia i lumenjve. Same me ndonjë tjetër të qenë.

një Perëndi - Esenca e Perëndisë. dmth. çdo veç e veç Любит Бесконечный Космос

Kthehu lartë
 


një Perëndi