Archive for the ‘zot’ Category

Devoizm

ДэвыÇdo krijesë është zhvilluar në përputhje me standardin e vet të. Edhe pa e ditur ose duke qenë të vetëdijshëm për këtë, Duke qenë një cikël të zhvillimit ndodh pikërisht për shkak se ajo kërkon që këtë standard. Lexo më shumë

hapësirë

КосмосMos tregoni Star – nuk e di nëse:
që, pse, e cila tregon, për të përmbushur të gjitha.
Kjo është anije kozmike jonë dërguar në fluturim,
Për të parë saktësisht se ku këngën e Cosmos Black.

(Mumiy Troll, ose diçka si ajo)

Kozmosi është asgjë, por të energjisë. E gjithë kjo sillet, konvertuar, konvertuar, i përmirësuar. i pranishëm ( ( ( ✭ ✭ ✭ Cosmos ✭ ✭ ✭ ) ) )

heshtje

Молчание Будды
ne të jetë i heshtur – dhe botë Zhyt veten në heshtje.
( ( ( Cosmos Infinit ) ) )

të qenë

Существоmrekullon River,
fuqia e qytetit,
art space
Dhe fjalët e besnikërisë,
njerëz, pazliki, Krishtlindje, secili substance
Ajo përfaqëson një lloj krijese.

(Vitya Khlebnikov heshtje sugjeruar, me siguri :) )

perqendrimi i energjisë.

Le të kthehemi në tonë “syze”, hapësira, shtresa, dridhje. energji, përqëndruar, Planes nga frekuenca të ulëta të arritur Planes frekuencë të lartë. Dhe vullnetin e lavdishme ♡ ♡ Космос песен. Ndërkohë, ju dhe bëri të dashur, что небесен ♡ ♡

univers. E drejta e lirë do të. E drejta për lirinë e zgjedhjes.

Космос. Вселенная. Фиолетовый. Синий.

Ju vetos hundë e portokalli,
e gjelbër, flamuri verdhë ose të kuqe.
Dhe unë jam djegur, në të gjitha hapësirat rrezatuese,
Purple është flaka blu…

Kanë të drejtën e lirë do të ✪ Космос да Любовь ✪ Читать дальше.

Devas. mëkat. Karma kalbur. opposites.

image…ju derdhur në imagjinar live ju “turp”.
A “unë” – Ai i pëlqen për të djegur Modele!..

Ju duhet të jenë në gjendje për të menduar, jo për të kuptuar gjëra të tilla të thjeshta, kuptimi i së cilës është, se i tërë procesi i zhvillimit i universit të bëhet para se të qëndruar, në të cilën Lexo më shumë

Moti i Shkurtër. :)

imageUnë jam i sigurt se personaliteti im është një subjekt.
Unë besoj se në thelbin e individualitetit të tyre, sepse pretendimin, se personaliteti im ka një përmbajtje të veçantë – aksiomë. Ajo që më shpëton nga detyrimi për të provuar atë dhe për të mbrojtur shëndetin tim nga hemorroidet panevojshme. por! tk. secili ka individualitetin, është vet “unë”, то Lexo më shumë

Teoria e Sferës.

imageОб скалы, взлетая на ветры, моря.
Смыслы вращая, я мысль твоя.

ju словно теряешь все формы, паря.
В Ментальном hapësirë присутствую Я.

Ты бьешься о камни. Вне kohë “unë”.
ju пена морская! A “unë”vjollcë. :) Lexo më shumë

Сфры Сознания и Мозг

image

arsye.

Создавая Прекрасные botëve,
Высший Разум зажигает Огненные sferat.
Удовлетворяющий dëshirë без меры,
Подсовывает мыльные пузыриLexo më shumë

personat pajisje (ndërgjegje).

imageNëse ju keni marrë, vetë zot jetë, miratim,
ndihmë energjisë Life, в развитии vet ndërgjegje
- то, akumulimin njohuri,
nevojë për të rritur Përshtypjet.
Të gjithë ne kemi parë është, se tonë ndërgjegje – ajo ylber ngjyra dukshme për ne spektër frekuencat, që plotësojnë ynë energji vorbull, dmth. Cakram. vetëm këtë ngjyrë korrespondojnë me i madh shtatë Lexo më shumë

Kthehu lartë
 


zot